bende directx 9c yüklü ama fifa 2007 yi yüklerken uyarı veriyor directx 9c veya daha yükseğini kurun diye bunu nasıl halledebilirim? defalarca yükledim 9c yi yine olmuo yine olmuo
Sadece setupını yüklemiş olabilir misin?(setupı açmamış olabilir misn yani.. ) Yada restart at directx yükledikten sonra..
Format Atmayı Dene.. Veya Microsoft Kendi Sitesinden İndirip Kur Belki Cözülür Hatan
şimdi directx 9c august redist i indirdim klasöre çıkardım sonra setup dedim yükledi bi güzel ama yine aynı iletiyi verdi şimdi format atmak da istemiom orjinal makina
directx 10 yükle. bi ara verilmişti. ara bulursun buralarda. bide böyle dene. buda sonuç vermezse senin cdlerde bi sorun olabilir başka fifa cdsinden dene :) yada başka oyunlar dene onlar kuruluosa cdlerde sorun
Bu durum oyunun kurulum dosyalarıyla ilgili ve birçok oyunda karşılaşılabilen bir hata. Bazı kişilerin setup.exe'yi uyumluluk modunda çalıştırıp sorunu aştığını hatırlıyorum, bazıları da CD'yi HDD'ye kopyalayıp autorun dosyasında DirectX'in sorgulanmasını kapatma yolunu seçmişti.
1-2 sey daha denedim yine yapamadım geriye directx sorgulamasını iptal etmek kaldı bunu bi araştırıyim inşallah işe yarar
Ekran kartının sürücülerini güncelleştir. Bir zaman başıma geldi. Directx hata veriyordu. Ekran kartı sürücülerini yeniledim düzeldi
Bu tür sorunlar genellikle system donanım ve program uyuşmazlığından kaynaklanıyo arkadaşlar yeterince yol göstermişler hepsini bir araya toplarsan tam cevap olur yani sorun birçok yerde olabilir yapılması gereken en kolay öneriyi tercih ederek sırayla denemek saygılarımla
ekran kartının sürücüsünü de yeniledim yine olmadı geriye directx sorgulamasını iptal etmek kaldı onu da hala bulamadım.
Arkadaşım sanırım senin windowsta directx ile ilgili bazı dosyalar zarar görmüş.yukarıda arkadaşların belirtiği yolları yeniden dene derim. Olmassa sen en iyisi pc ye temiz bir format çek.
Bir arkadaşımın aldığı yeni bilgisayarının ekran kartı onboad tu ve 220 mb civarı idi aynı şekilde call of duty 2 yüklemek istedik directx 9 yükle diye yazı çıkıyordu. Bir türlü çözemedik meğerse ekran kartı directx desteklemiyormuş öyle kaldı. Ekran kartınızın özelliklerini bir inceleseniz.. ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme