Şimdi Ara

Directx 9 Yüklenmiyor Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar sistemimde şuan directx 11 yüklü geçenlerde ben yükledim ama çok pişman oldum oyunlarda çok donma oluyor kasıyor bunun tek nedeni directx 11 yüklü olması silinmiyor directx 9 üzerine yüklemek istiyorum hata veriyor LÜTFEN YARDIM EDİN :(:(
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ama DX9 yüklersen oyunlarda sıkıntı yaşarsın yeni nesil çoğu oyun DX11 istiyor+Ekran kartı DX9'a uyumlu değildir
  • ekran kartı sürücüsünü düzgün yüklediğine emin misin?
  • directx 9 yüklemeyi başardım ancak dxdiagda directx 11 olarak gözüküyor neden ?
  • pes 13 ve fifa 13 gibi oyunlar directx 9 istiyor o yüzden 11den 9a geçmek istiyorum bu mümkün mü :)
  • Ekran kartım nvdia geforce gt 520mx uygun degilmi pek bilgim yok ekran kartım iyimi sence :)
  • win7 yüklü ise dx9 kursanda dx11 görünür,ona birşey yapamazsın..pes dx9 istiyor evet ama dx11 olunca çalışmaz diye birşey yok..win7 ile zaten dx11 geliyor ve pes her durumda çalışır merak etme..oyunlar dx9 istiyor diye dx11 ile çalışmaz diye düşünme..çalışırlar..bazı eski oyunlar dx9 dosyalarıda ister ve o nedenle win7 de dx11 de olsa dx9 yüklenir ve sorun çözülür..sen dx11 üstüne dx9 da kurmuşsun..sorunsuz oynarsın pes vb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 yükleme yardım
    3 yıl önce açıldı
    Windows 7 32 Bit Bilgi Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

win7 yüklü ise dx9 kursanda dx11 görünür,ona birşey yapamazsın..pes dx9 istiyor evet ama dx11 olunca çalışmaz diye birşey yok..win7 ile zaten dx11 geliyor ve pes her durumda çalışır merak etme..oyunlar dx9 istiyor diye dx11 ile çalışmaz diye düşünme..çalışırlar..bazı eski oyunlar dx9 dosyalarıda ister ve o nedenle win7 de dx11 de olsa dx9 yüklenir ve sorun çözülür..sen dx11 üstüne dx9 da kurmuşsun..sorunsuz oynarsın pes vb

Evyallah saolasın :)
  • Aynen bu sorun benim leptopdada var bu sorun yaşanıyor pes 20 12 yükledim direct istiyor onu

Ve her pc oyunu kaldırır eyer benim pc kaldıyomuyor diyorsanız oyun efeklerini düşürün bak nasıl kaldırır en güzel şekilde oynarsınız tavsiyem .......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.