Şimdi Ara

Directx 9.0 L geliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haberin yeni yayınladığı yer merlininkazanıymış şimdi gördüm

http://www.merlininkazani.com/news/news_screen.asp?NID=10071

onlarda şu siteyi kaynak göstermişler :http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35110

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 17 Ekim 2006; 11:14:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

directx yada başka donanımsal şeyler yazılımla öyle güzel emule ediliyor ki şaşırıyoruz bile.

en basitinden. ps3 ün grafik işlemcisi 7800gtx ayarında dx10 desteklemiyor bile donanım olarak. ama crysisten kat kat kalite grafikleri (+crysisin kendisini) ps3 de göreceğiz.

donanım desteklemiyor. ama yazılım desteklettiriyor.

DES-TEK-LE-MEZ yahu açın bir konu dahili bileşenlere, forumun ustaları gelsin versin gerekli izahati
    dx ayrı şey konsol ayrı... böyle bir şey olsa şimdiye kadar mutlaka yapılırdı,
    ve FX serisine adam gibi DX9 desteği vermeyen nVidia, bu ilacı kendi başına sürerdi, herkes indirirdi bu emüle yazılımını
    çatır çatır kullanırdı dx9c olacak şekilde

bu konuda daha fazla araştırma yapmanızı tavsiye ederim, diğer konularla düz mantık kurmak doğru değil

(ben de isterdim bi programla 7900GT@X1900XT'min DX10 destekli olmasını ama mümkün değil
    ekran kartı üreticileri nasıl ekmek yer sonra )

• valla konsolda oluyorsa pc dede paşa gibi olur ama üçkağıtcılar yapmaz tabi ekran kartı firmaları.

ama dediğim gibi isteseler varya alayını yaparlar yani olmayacak birşey değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

valla konsolda oluyorsa pc dede paşa gibi olur ama üçkağıtcılar yapmaz tabi ekran kartı firmaları.

ama dediğim gibi isteseler varya alayını yaparlar yani olmayacak birşey değil

zaten ben mevcut durumdan bahsediyorum, elimizdeki baba kartları 3-4 sene sonra başka türlü nasıl çöpe attıracaklar yoksa...
    bakınız 3-4 yıl önce f/p olan GeForce Ti serisi, şimdi dx8.1 desteği bile vermez adam gibi, "yalın" bir halde oynarız tüm oyunları
    ot gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: billiejean

Peki bu directx 9.0 L directx 10'nun nimetlerinden biraz yararlanmamızı sağlar mı sizce?

tabiki sağlamaz, directx donanımsal birşey, yazılımla emüle edilemez

herrsey yazilimla emule edilebilir zaten emulatorun amaci budur donanim eksikligi yuzunden yapmadigini yazilimla yapbilmek elbette uygun yazilim ve donanim esikligini kapaticak guc ile

directx eğer yazılımla emüle edilebilseydi
    kimse yeni ekran kartı almazdı her directx değişiminde
    bu konuyu istersen dahili bileşenlere aç, alacağın cevaplar seni tatmin edecektir

5.0 motor bir araba ile 2.0 motor bir araba asla aynı performansı vermez(Aynı ağırlık, tip cins...)Ancak 2.0 motor olan arabayı modifiye edersek fark kapanabilir.

Aynı şekilde de donanımsal fark olan 2 pc parçasının yazılım ile eşitlenmesi mümkün değil.

• Peki bizim şu an için DX9C destekli olan kartlarımız DX9 L destegine sahip mi ?Tamam 9c üzerine 9l kurulabilir ama görüntü destegi alabilcekmiyiz ''WoraZ''arkadasımızın dedigi gibi SM4 destekliyorsa sm 4 destekli ekan kartı var mı şu an için (ama işallah 9c uzerine kurup kullanabilriz)
  • quote:

quote:

Peki bu directx 9.0 L directx 10'nun nimetlerinden biraz yararlanmamızı sağlar mı sizce?

Emule olayında şaşırmayın. Crytek ile yapılan röportajda sormuşlardı; "dx 10 destekli ekran kartı şu an yok.Nasıl kullanıyorsunuz bu teknolojileri" diye. Cevap:"Ekran kartı ümulatörü kullanıyoruz."
    Ama son kullanıcı avcunu yalar bu konuda...

• Güzel oldu bu. Sağol kardeş
  • İyi oldu bu haber.
  • çok iyi dostum sağolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

Peki bizim şu an için DX9C destekli olan kartlarımız DX9 L destegine sahip mi ?Tamam 9c üzerine 9l kurulabilir ama görüntü destegi alabilcekmiyiz ''WoraZ''arkadasımızın dedigi gibi SM4 destekliyorsa sm 4 destekli ekan kartı var mı şu an için (ama işallah 9c uzerine kurup kullanabilriz)

sm3 desteği olmayan kart ile sm3 gösterilemez aynı şekilde sm4 desteği olamayan kart ile sm4 gösterilemez. İsterseniz DX 2002 yükleyin farketmez. Yazılımla olur diyenler cahilliklerinden öyle konuşuyorlar sadece...
  • sağol kardeş haber verdiğin iyi oldu...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

herrsey yazilimla emule edilebilir zaten emulatorun amaci budur donanim eksikligi yuzunden yapmadigini yazilimla yapbilmek elbette uygun yazilim ve donanim esikligini kapaticak guc ile

bu konuyu istersen dahili bileşenlere aç, alacağın cevaplar seni tatmin edecektir

siz donanim hastasisiniz sanirim yazilimdan ya hbr iniz yok yada sogledigini savunmayi seviyorsunuz dx i birakalim hadi konsoluda birakalim koca isletim sistemi mac os emule ediliyor bende mesela 3dfx cipi olan voodoo yu emula edip eski oyunlari oynuyorum hatta pc yi birakalim uydu acilici cihazlar bile emule etme yetenegine sahip hersey yazilimdir sadece vga surucusu diye tabir ettiginiz yazilimi degistirerek dahi daha iyi veya kotu performans alirsiniz buda bir yazilimdir adi surucude olsa bunlarinda dx goruntu ve ses veren birimden sorumludur bir konsol yazlimi yda isletim sisteminin yaninda dx samanalikta bir igne sadece ayrica kimseye veya biyere bisi acmama gerek yok ben neyin ne yapabildigini biliyorum bence siz yazilimla neler basarilabilir biraz okuyun ama forumda degil baska yerlerdede. dergilerdede okuyun yazilim veya donanim sadece buradan alinan bilgi degildir

hunter kardeim imza kardesim bize cahilmi diosun ayip ediosun dx9 sm 4.0 a vs., baska biseye emulator var demedik belirteyim bogle bir emulator son kullaniciya yok yalniz yapilamaz diyede bisi yok zaten hardware ye gore once yazilim cikar dx10 la yada sm 4.0 napilabilir bunu denerler donanima uygun komutlari yazarlar sonra donanim uygun komutlari islicek hizli donanimi uretirler . kart ureticileri biz dx10 dx11 ismiyle bisi urettik kartlar hazir hadi sizde dx10 11 ismisyle dx cikarin diyemezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 17 Ekim 2006; 17:08:19 >

• bu çok güzel bir haber ama bunun ftp bölümünde ne işi var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

zamanında özellikle silent hill oyununda kesinlikle donanımsal dx8.1 istiyordu ve mx440 vb. tarzda kartı olan kullanıcılar oyunu açamıyordu bile...ancak bi programcık sayesinde bu oyunu açabilmişlerdi dx8.1 olarak gösteriyordu dx7.0 olan kartı...demek ki yapılabilir emülasyon işlemi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 17 Ekim 2006; 19:13:50 >

• quote:

siz donanim hastasisiniz sanirim yazilimdan ya hbr iniz yok yada sogledigini savunmayi seviyorsunuz dx i birakalim hadi konsoluda birakalim koca isletim sistemi mac os emule ediliyor bende mesela 3dfx cipi olan voodoo yu emula edip eski oyunlari oynuyorum hatta pc yi birakalim uydu acilici cihazlar bile emule etme yetenegine sahip hersey yazilimdir sadece vga surucusu diye tabir ettiginiz yazilimi degistirerek dahi daha iyi veya kotu performans alirsiniz buda bir yazilimdir adi surucude olsa bunlarinda dx goruntu ve ses veren birimden sorumludur bir konsol yazlimi yda isletim sisteminin yaninda dx samanalikta bir igne sadece ayrica kimseye veya biyere bisi acmama gerek yok ben neyin ne yapabildigini biliyorum bence siz yazilimla neler basarilabilir biraz okuyun ama forumda degil baska yerlerdede. dergilerdede okuyun yazilim veya donanim sadece buradan alinan bilgi degildir

benim yazılımdan da haberim yok, donanımdan da haberim yok hiçbirşeyden haberim yok (senin engin bilgilerin bize yeter)
    ben sana dx10 diyorum sen bana macos dyorsun uydu cihazı diyorsun, önce menzili şaşma , konuya fokusla kendini ve
    devam et sen dx10'u emüle etmeye, eğer bulursan bir yol bana pm at da biz de sm4'ün nimetlerinden faydalanalım.

güldüğüme bakma bu söylediğimde ciddiyim, dünya kadar para verdik karta, sm4'ü görmemek olmaz

quote:

baska biseye emulator var demedik belirteyim bogle bir emulator son kullaniciya yok

bana araştırmak için kaynak vereceğine, kafatasının içindeki beyinde, küçük bir düz mantık oyunu yap önce

bak şimdi, madem dx10 emülatörü var, sm4 desteğini dx9 kartlarla göreceğiz
    e bunu bulan zihniyet dx8.1'den dx9a geçerken de aynı icadı gerçekleştirebilirdi, yanlış mı?
    e o zaman biz (milyon dolarlık oyun firmalarında programcıları bana referans gösterme) ne diye yüzlerce dolar verip dx9 ekran kartları aldık
    warez sitelerinde ya da forumlarda "eeeeyyy millet dx9 emülatörü var indirin sm3'ü görün" diye konular açılmaz mıydı???
    benim 3 önceki ekran kartım dx9 destekli olduğu halde sm3'ü görmüyordu,
    madem bir yama vardı da neden biz etrafta alın bu programı indirin sm3'ü görün sm2b'ye makum kalmayın diyen yoktu
    (sen bulamamışsın gibi komik bir cevap vermezsin umarım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 17 Ekim 2006; 19:44:20 >

• bn artık 1900xtx ı emulatorle 2900xtx yapcam emulatorle dx11 kurcam bıde emulatorle PS3 oyunları yuklucem bılgısauara
  • Rockford
    sen 11 degil 12 yukle istersen bisi diyemem
    tabi bulabilirsen sadece yukarda esasinda isin basinda bir ust dx kart yapilmadan bunun mevcut dx sistemlerde testini yaptiklarini belirttim onlarin sahip oldugu sisitemi alabiliceksen ki yazisini gorecegini tahmin etmiyorum bence baska seylerle alay et gercekten

TRQX

sana bisi diyemiyorum inan demicemde bogle bir emulator var omamasina imkan olabilirmi bu verileri gorecekler islicekler kart ureticileride satin alicak lisansini ve uretecek bence sen kendi beyin sorunalrina cozum ara sen direk kullanmak istiyorsun bende son kullanicya olmadigini belirttim biraz mantik yurutmek lazim kendi sorularina cvp ariosan dusun bunu bogle bi emulator sistemi son kullanici sistemini elbette kasicaktir kasmicagini bile varsaysak super emulatoru neden versinler son kullaniciya kim ne kazanicak bu durumda yazilimi yazanmi kart ureticisimi bu 2 kurulsta bu emulatoru vermez sadece 2 side bunu satmak zorundaki para kazansin sende ilk yazinda belirtmisin emule etmek imkansiz diye o nedenle belirttim artik sen ne anlam cikardiysan su yazdiklarimdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 17 Ekim 2006; 20:08:01 >

• quote:

Rockford
    sen 11 degil 12 yukle istersen bisi diyemem
    tabi bulabilirsen sadece yukarda esasinda isin basinda bir ust dx kart yapilmadan bunun mevcut dx sistemlerde testini yaptiklarini belirttim onlarin sahip oldugu sisitemi alabiliceksen ki yazisini gorecegini tahmin etmiyorum bence baska seylerle aly et gercekten

Yürü be koçum kım tutar senın Bıll e solıyımde mıcrosoft ta calısmaya basla sen
  • Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Yürü be koçum kım tutar senın Bıll e solıyımde mıcrosoft ta calısmaya basla sen

ogle valla kardes hemen gecion dalgani derslere yuklen oss ye hadi bakalim temmuzda alicam ifadeni

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.