adam dx 11 in ne farkı var diye sormuş iki üç kendini bilmez kişi konuyu halletmiş biri gtx 260 al der diğeri 5770 al der kişisinin sorusuna cevap vereceğinize fanlık yapıyorsunuz burda burdan fanlara
arkadaşım dx 11 in getirisi ne dersen bana göre şimdilik kocaman bir hiççç ama bundan 1 2 sene sonra adam gibi oyunlarda dx 11 adam gibi farkını ortaya koyacaktır 5770 dx 11 de yetersiz gelir falanda demeyin artık oyunlarda sistem gereksinimlerini minimum düzeye indirmeye çalışıyorlar ki herkes bu oyunları oynayabilsin sonuçta herkesin 2.000 tl lik bir makina alması yada 500 tl yi ekran kartına vermesi beklenemez...
tabii güncel bir sistem toplamak istiyorsan şahsen dx 11 destekli bir kart al hatta şu nvidia nın çıkartacağı kartları bekle ki belki fiyatlar düşer tabii fiyatın düşmesi için nvidianın ne kadar performanslı kart yaptığıda önemli yeni çıkan kartlardan bir cacık olmazsa ati zammı fena bindirecek benden söylemesi...
Görüşlerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür, @genelkurmay89 beni biraz daha iyi anlamış galiba :). Dediğiniz gibi dx 11 e takılmanın anlamı yok galiba, bize hiç bir oyunda sorun yaratmıycak güzel performanslı bir kart lazım, anladığım kadarıyla dx 11 tamamen yeni özelliklere sahip bir yazılımdan ibaret, performansa yönelik pek bir artısı yok, bu sebeple performans ağırlıklı bir kart daha çok işimize yarar diye düşünüyoruz.. Bu doğrultada fikirleriniz daha çok işimize yarıycak :)
Ayrıca burası çok önemli, dx 11 destekleyen bir oyun çıktığında dx 10 kartımızla bu oyunu oynayabilcekmiyiz ???? eğer dx 10 ile de oynayabilecksek ciddi anlamda eksiklerle karşılaşırmıyız??
tabi ki oynuyabilceksin su an ki oyunlar gibi olucak ,dx 11 li cıkan su an battleforge u saymıyorum ,dirt 2 ,stalkerun yenisi ve aliens vs predator var dx 11i acınca fps düsüyor ama kattıgı su an cok az efekt ,hatta oyuna kaptırtıdında ne kadar hissedersin soru isareti ama 2011 yılında ne olur bilemeyiz is nvdiaya bakıyor cunku oyun yapımcıları üstünde daha cok söze sahipler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme