Şimdi Ara

DİRECTX 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gördüğünüz üzere Ati Radeon 4800 1GB 256Bit Ekran kartı kullanıyorum ve 10.1 Directx destekliyor. Şimdi ben Sistem Gereksinimi Directx 11 olan bir oyunu oynayamıyor muyum ?
     DİRECTX 11

• oynayabilirsin.. sadece directx 11 in özelliklerinden faydalanamazsın.
  • joysro009 J kullanıcısına yanıt
    Sistem gereksinimlerinde sadece ''DX 11'' kart isteyen oyunları oynayamazsın demek oluyor, evet.
  • DX 11 denilen olay çok kafaya takmayın. Mesela Assassins Creed II DX9 çıktı piyasaya grafikler tatmin edici gayet güzel. Crysis de öyle.
    Oyuna göre değişir DX11 oyunlar var fakat ilk konsola çıktığından PC de grafikler özürlü. bknz:crysis3 v.b.

DX11 in gücü en iyi BF3 de hissediliyor. HD 4800 serisinde bunu tadamazsın elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 11 Temmuz 2013; 0:40:58 >
  • yani diyosunuzki 800x600 da oynarsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Knepper

DX 11 denilen olay çok kafaya takmayın. Mesela Assassins Creed II DX9 çıktı piyasaya grafikler tatmin edici gayet güzel. Crysis de öyle.
    Oyuna göre değişir DX11 oyunlar var fakat ilk konsola çıktığından PC de grafikler özürlü. bknz:crysis3 v.b.

DX11 in gücü en iyi BF3 de hissediliyor. HD 4800 serisinde bunu tadamazsın elbette.

bf3 masaüstünde ama açılmıyor dostum product code istiyor origin de oda yok bende :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: joysro009

yani diyosunuzki 800x600 da oynarsın ?

Kısaca sadece dx11 isteyen oyunları oynayamassın (BKZ:CRYSIS 3)Bir elin parmaklarını geçmez böyle yapımlar.Genelde oyunlar 10 veya 11 istiyor.

Ancak yıl başından sonra kartın iyice işe yaramaz olacak.Yeni konsolların gelmesiylede dx11 artık oyunların yarısında zorunlu olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bf 1 directx 12 kapatma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.