Şimdi Ara

Directx 10 Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam microsoft un sitesinden directx 10 u indirdim ve kurdum.Kurulumda falan bi hata vermedi.Şuan directx sürümüne baktığımda Directx 9.0c gösteriyo.Nasıl yapabilirim ve ya bana başka directx 10 linki verebilir misiniz?

Directx 10 Yükleme Sorunu

• kusura bakmayın ekran kartımı yazmayı unutmuşum.

Palit 8600GT sonic +
  • işletim sistemi Vista olucak. Microsoft Xp ye Dx10 desteği vermedi. Vista yüklemen lazım.
  • xp için directx 10 güncellemesi yok. eğer directx 10 kullanmak istiyosan vista yuklemen şart
  • Bunu öğrenmem iyi oldu teşekkürler bilgi için.
  • arkadaşlar benim ekran kartım 3870x2 işletim sistemimde vista. internetten directx güncellemesi yaptım, şu anda versiyon 9.2 gibi birşey çıkıyor. directx10 nasıl kurabilirim ? yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersinx81

arkadaşlar benim ekran kartım 3870x2 işletim sistemimde vista. internetten directx güncellemesi yaptım, şu anda versiyon 9.2 gibi birşey çıkıyor. directx10 nasıl kurabilirim ? yardımlarınız için teşekkürler

Vista zaten dx 10 dahil içinde.Dx 10 un tek güncellemeside dx10.1 oda 9 Nisanda çıkacak Tr için.Herhangibir güncelleme yapmana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Windows 11 ekran kapanma sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vista da Dx9 yükliceksin dx10 a gerek yok. Dx9 un yükleme sebebi Dx9 destekli oyunları acılmıyor. Bu başıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus34 -- 1 Nisan 2008; 17:06:36 >
  • teşekkürler arkadaşlar
  • bendede windows 7 war we directx 11 war oynadıgım just cause 2 açmıyor directx 10 nasıl yükliyebilirim yardım plss....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1hayko1

bendede windows 7 war we directx 11 war oynadıgım just cause 2 açmıyor directx 10 nasıl yükliyebilirim yardım plss....

windows 7 de zaten Direct x 9-10-11 yüklüdür sizin bir şey yapmanıza gerek yok ekran kartı sürücünüz yüklümü peki eğer yüklüyse sistem bilgileriniz yazarmısnız işlemci modeliniz frekansınız ekran kartı marka vede modeli kullandğınız power kaç watt olduğu gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.