Bildirim
Directx 10 Yükleme Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kusura bakmayın ekran kartımı yazmayı unutmuşum.
Palit 8600GT sonic + -
işletim sistemi Vista olucak. Microsoft Xp ye Dx10 desteği vermedi. Vista yüklemen lazım. -
xp için directx 10 güncellemesi yok. eğer directx 10 kullanmak istiyosan vista yuklemen şart -
Bunu öğrenmem iyi oldu teşekkürler bilgi için. -
arkadaşlar benim ekran kartım 3870x2 işletim sistemimde vista. internetten directx güncellemesi yaptım, şu anda versiyon 9.2 gibi birşey çıkıyor. directx10 nasıl kurabilirim ? yardımlarınız için teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: ersinx81
arkadaşlar benim ekran kartım 3870x2 işletim sistemimde vista. internetten directx güncellemesi yaptım, şu anda versiyon 9.2 gibi birşey çıkıyor. directx10 nasıl kurabilirim ? yardımlarınız için teşekkürler
Vista zaten dx 10 dahil içinde.Dx 10 un tek güncellemeside dx10.1 oda 9 Nisanda çıkacak Tr için.Herhangibir güncelleme yapmana gerek yok. -
Vista da Dx9 yükliceksin dx10 a gerek yok. Dx9 un yükleme sebebi Dx9 destekli oyunları acılmıyor. Bu başıma geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus34 -- 1 Nisan 2008; 17:06:36 > -
teşekkürler arkadaşlar -
bendede windows 7 war we directx 11 war oynadıgım just cause 2 açmıyor directx 10 nasıl yükliyebilirim yardım plss.... -
quote:
Orijinalden alıntı: 1hayko1
bendede windows 7 war we directx 11 war oynadıgım just cause 2 açmıyor directx 10 nasıl yükliyebilirim yardım plss....
windows 7 de zaten Direct x 9-10-11 yüklüdür sizin bir şey yapmanıza gerek yok ekran kartı sürücünüz yüklümü peki eğer yüklüyse sistem bilgileriniz yazarmısnız işlemci modeliniz frekansınız ekran kartı marka vede modeli kullandğınız power kaç watt olduğu gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X