Şimdi Ara

Directx 10

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar demoyu izlediniz mi bilemem ama ne ps3 nede xbox360 almanın mantığı kalmadı bence..Tabi konsol ve pc ayrı şeyler ama grafik olarak pc konsolları yakalıyacak gibi..
    crytek sayfasından 22mb lik yeni demoyu çekin izleyin görün..
    bence şahane..

ama killzone2 yi izledim ps3 demosu..O oyun gerçekten o şekilde çıkarsa çok kişi ps3 alır..
    syg,

• Zaten hiçbir konsolu pc nin üstüne çıkarmadım.. Konsolun modası çabuk geçer lakin pc herzaman lider olacaktır...
  • PC yi geçecek konsol daha anasının karnından doğmadı
  • Arkadaşlar neden her fırsatta 2 ayrı donanımı birbiri ile kıyaslıyorsunuz anlamıyorum. Birtanesi tamamen oyun amaçlı yapılmış bir eğlence platformu diğeri ise her tür iş için kullanılabilecek bir sistem.

Eğer bütün herkez oyun ihtiyacını bilgisayar'dan karşılayabilseydi hiç kimse konsol almazdı.Zaten hiç bir firmada konsol üretimine girmezdi. Ayrıca şunuda belirtmekte fayda görüyorum. Oyun sadece grafik ve fizik motorundan ibaret bir şey değildir.bilgisayar başında oynadığı oyun ile konsol ile oynadığın oyunun verdiği deneyim,eğlence çok daha farklı. Bunun joypad ile ya da televizyonda oynamak ile bir alakası yok. 2 sistemede sahip olanlar bilir. Hatta ve hatta Xbox ile Play Station konsollları arasında da çok büyük bir fark var. Oyun deneyimleri gerçektende çok farklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEN@MEN

Arkadaşlar neden her fırsatta 2 ayrı donanımı birbiri ile kıyaslıyorsunuz anlamıyorum. Birtanesi tamamen oyun amaçlı yapılmış bir eğlence platformu diğeri ise her tür iş için kullanılabilecek bir sistem.

Eğer bütün herkez oyun ihtiyacını bilgisayar'dan karşılayabilseydi hiç kimse konsol almazdı.Zaten hiç bir firmada konsol üretimine girmezdi. Ayrıca şunuda belirtmekte fayda görüyorum. Oyun sadece grafik ve fizik motorundan ibaret bir şey değildir.bilgisayar başında oynadığı oyun ile konsol ile oynadığın oyunun verdiği deneyim,eğlence çok daha farklı. Bunun joypad ile ya da televizyonda oynamak ile bir alakası yok. 2 sistemede sahip olanlar bilir. Hatta ve hatta Xbox ile Play Station konsollları arasında da çok büyük bir fark var. Oyun deneyimleri gerçektende çok farklı.

+1

Arkadaşlar şu iki aleti birbiriyle kıyaslamayın lütfen.Pc ne kadar hızlı olursa olsun ben sırf mgs 4 için dmc 4 için ps3 alıcam ikisinin de ayrı ayrı zevki var.Ps3 ne kadar hızlı olursa olsun pc de alıcam.Hepsi ayrı zevklere hitap ediyor.Yeter artık çatışma çıkıcak yahu

• quote:

Orjinalden alıntı: MEN@MEN

Arkadaşlar neden her fırsatta 2 ayrı donanımı birbiri ile kıyaslıyorsunuz anlamıyorum. Birtanesi tamamen oyun amaçlı yapılmış bir eğlence platformu diğeri ise her tür iş için kullanılabilecek bir sistem.

+99999. Oyunları da öyle yapıyolar.

• pc dekı o oyun zevkını hıcbı konsol wermedı bana o ne yawww ole bı kabloyu tv ye takııonda oyun oynuoon tv ye ıhtıyac duyan bı konsoldan ne hayır gelır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 de DX12 aktifleştirme
    4 hafta önce açıldı
    bf 1 directx 12 kapatma
    8 yıl önce açıldı
    BATTLEFİELD 1 DİRECTX HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEN ŞAHSEN TEKKEN'İ PC'DE OYNAMAYI ,GHOST RECON GİBİ TACTICAL FPS TÜRÜ OYUNLARIDA KONSOLDA OYNAMAYI DÜŞÜNEMİYORUM!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

PC yi geçecek konsol daha anasının karnından doğmadı

ama anası hamile:D ps3 manyak olacak gibi ama haırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyranid

quote:

düşük yapmasın anası
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlo

quote:

Orjinalden alıntı: Tyranid

quote:

düşük yapmasın anası

abi yaaa

• vaybe pc sektörüne ilk girdiğimde directx 3 vardı directx 10 söylemesi bile acip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.