Şimdi Ara

-diplomayı almadan iş başvurusu yapsam olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar herkese, ziraat fakültesi bitki koruma mezunu olacağım (2 yıllık). daha diplomayı alamadım çünkü güz döneminden 1 tane kaldıgım ders var. onu da verip oyle alacagım fakat o zamana kadar kendimi geliştirmek ve boş durmamak adına zirai bayilere başvuru yapmak istiyorum.


    başvururken (kendimi yanınızda daha fazla geliştirip, bu işte başarılı olmak istiyorum) desem uygun olur mu? daha mezun olmadıgımı, fakat olacagımı" belirterek tabikide. ücret olarak artık düşük ücretle başlayabilirim desem olur mu? veya ücretsiz çalış derlerse sizce yapmalı mıyım?


    okul zamanının son olayı staj oldu tabikide. mart ayından haziran ayına kadar (4 ay, toplam 70 iş günü) staj yaptım ve stajım yetmedi. staj yeriminde etkisi vardı tabi.


    cevaplarınızı bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 22 Haziran 2021; 23:6:31 >



  • olur tabi işveren diploma kağıdından çok teknik yeteneklerine bakar. Hatta ucuza çalışayım dersen mezun olduğunda almayacak şirketler bile alabilir.

  • romario11111 R kullanıcısına yanıt

    umarım olur hocam. şöyle söyleyeyim aylık 1000-1500 arasına bile razıyım. cunku bı yerlerden baslamam gerekıyor bu işe. onu bunu reddedip illa bana 4-5k verin dersem ömrümün sonuna kadar aç kalıcam. böyle en azından bi tecrübem ve 1500 de olsa param olacak. zaten aile yanındayım masrafımda olmuyor. iyi kötü yeter. teknik yetenek olarak sıfır değilim ama bir de değilim. ortalarda birşey. bunu geliştirmem gerekiyor.


    "mezun olduğunda almayacak şirketler bile alabilir" evet bu söz bir nevi doğru. meşhur soru iş tecrüben var mı dediklerinde evet diyebilirim.

  • up lütfen bu konu hakkında yardımcı olun arkadaslar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.