Şimdi Ara

DİPLOMA NOTU VE OBP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozozca

quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

4,11 diploma notu kaç puan getirir peki? 100 lük sisteme nasıl çevirdiniz? ben şöyle bir şey buldum. resmi yönetmelik:http://www.rehberlik.biz.tr/5lik-lise-diplomasini-100-luk-sisteme-cevirme-hesabi/

4.11 + 1 = 5.11 (1.00 eklendi)
    5.11 x (50/3) = 85.16 (100 lük sisteme çevirdik)
    85.16 x 5= 425,8 (OBP hesaplanır)
    425,8 x 0.12= 51,09 (60 üzerinden gelen okul puanı)

51,09 gelecek sonuçta

Teşekkür ederim ama onu ben de hesapladım da sizin ortalama çok daha yüksek ama gelen okul puanları birbirine yakın. ben bayağı eskiyim 2006 mezunuyum. şimdi ilköğretim matematik bitirmek üzereyim. siz de 5 lik sisteme göre not belirttiğinize göre eski öğrencilerdensiniz benim gibi. ikinci fakülte mi okuyorsunuz?
     DİPLOMA NOTU VE OBP

• Ben de eskiyim evet :) MAli müşavirim ama Gazetecilik te okumak istiyorum 1998 mezunuyum 4,68'den banada 56 puan gelecek OBP.
  • quote:

Ben de eskiyim evet :) MAli müşavirim ama Gazetecilik te okumak istiyorum 1998 mezunuyum 4,68'den banada 56 puan gelecek OBP.

Siz bana göre bile bayağı eskisiniz :) ama en azından benim gibi olanları görünce moralim düzeliyor :) şimdiki bölümde abi diyorlar bana bunalıyorum bazen.
  • quote:

quote:

Ben de eskiyim evet :) MAli müşavirim ama Gazetecilik te okumak istiyorum 1998 mezunuyum 4,68'den banada 56 puan gelecek OBP.

Siz bana göre bile bayağı eskisiniz :) ama en azından benim gibi olanları görünce moralim düzeliyor :) şimdiki bölümde abi diyorlar bana bunalıyorum bazen.

Ben belki de en yaşlı adayım burda evet :)) Bana dede diyecekler demek ki inşallah kazanırsam :)) Sözel tercih mi yapacaksınız?
  • quote:

quote:

quote:

Ben belki de en yaşlı adayım burda evet :)) Bana dede diyecekler demek ki inşallah kazanırsam :)) Sözel tercih mi yapacaksınız?

İnşallah kısmetse Tıp. Ama bu sene değil 2014 için :)

• İstediğinizi kazanırsınız inşallah başarılar dilerim ben de 30 dan sonra Gazetecilik okumaya da karar verdim hep hayalimdi zamanında alan dışı diye yazamadık sistemden dolayı şimdi olacak inşallah. :)
  • quote:

İstediğinizi kazanırsınız inşallah başarılar dilerim ben de 30 dan sonra Gazetecilik okumaya da karar verdim hep hayalimdi zamanında alan dışı diye yazamadık sistemden dolayı şimdi olacak inşallah. :)

Teşekkür ederim inşallah :) ben de size başarılar diliyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.