Şimdi Ara

DIP Switch lerin pin yapısı entegre bacaklarınınki ile aynı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Proteus kullanıcısıyım. ISIS de DIP switch ekliyorum ama ares paketi yok. Eğer bacakları entegrelerin ölçüleri ile aynı ise ona göre bişe uydurucam. Elimde de yok olsa ölçüp bakıcam aynı mı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

Selamlar.

Proteus kullanıcısıyım. ISIS de DIP switch ekliyorum ama ares paketi yok. Eğer bacakları entegrelerin ölçüleri ile aynı ise ona göre bişe uydurucam. Elimde de yok olsa ölçüp bakıcam aynı mı diye.

4 lu dip switch 12f675 soketine cuk oturuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zokur -- 13 Şubat 2013; 0:42:24 >
  • Ares'te parça arama yerine girip SW yazarsanız 4'lü 6'lı ve 8'li DIP switch karşınıza cıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokur
    4 lu dip switch 12f675 soketine cuk oturuyor

Tamam dostum sağol cevap için. bende 6lı olanını kullanıcam, bakıyorum öyle bir entegre var mı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_ank

Ares'te parça arama yerine girip SW yazarsanız 4'lü 6'lı ve 8'li DIP switch karşınıza cıkacaktır.

Aha vallaha çıktı.
    Ama kardeş neden ISIS da çıkmıyor da orda çıkıyor saçma ya, ISIS daki paketle ordaki paketi birleştirip tanımlayım sağolasın ya.
  • DIP switch'lerde 4 farklı anahtar oldugundan olabilir bende tam bilmiyorum sebebini. ISIS'te genelde tek kontak 4 cıkış vs gibi gözüküyor switch'ler bir nevi ROTARY switch gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_ank

DIP switch'lerde 4 farklı anahtar oldugundan olabilir bende tam bilmiyorum sebebini. ISIS'te genelde tek kontak 4 cıkış vs gibi gözüküyor switch'ler bir nevi ROTARY switch gibi.

evet öyle olan da var tek kontak 6 çıkış.
    ama tek tek 6 anahtar da var ve tüm türlerin de paketi yok.
    Ama şimdi öğfenmiş oldum senin vasıtanla ve paketi eşleştirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.