Şimdi Ara

Dinozorlarla Yürümek 3D - Walking with Dinosaurs 3D (20 Aralık 2013) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Dinozorlarla Yürümek 3D - Walking with Dinosaurs 3D (20 Aralık 2013)

predator x

koca bi koleksiyon yapasım var da param yok

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    çok güzel bunlarda

evet biraz tuzlular malesef.. ayda 1 alınarak anca yavaş yavaş kolleksiyon yapılabilir

birde şövalye, ejderhalı figürler var, onlarda çok güzel
  • batman in atası
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    aynen hocam. ayrıca oyuncak araba koleksiyonu da yapmak istiyorum.

fantasy toys diye Google görsellerde aratabilirsin. TR de nerde bulcaz bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 19 Kasım 2014; 17:22:24 >
    dostum kadıköyde bunları satan yerler var.. biri sanırım "gerekli şeyler" diye geçiyordu.. ama gerçekten pahalı

bak bende square enix batman figürü var.. TR fiyatı 250 TL, ben Amerikadan 45 dolara aldırdım, 90 TL gibi birşey yani.. ülkemizde çok pahalı bunlar

forumda şu sayfada figür muhabbeti geçiyor:http://forum.donanimhaber.com/m_72973974/mpage_25/f_//tm.htm#99485031

Oyunca araba olarak die cast modeller güzel ama onlarda 50-60 tan başlıyor sanırım, araba büyüdükçe fiyat 100-120'lere çıkıyor.. belki 1 tane alınabilir. ben maketçiliğe de meraklı olduğum için zamanında yaptığım 2 arabam var :) yarı fiyatına geliyor nerdeyse.. birde kendin yapmış olmanın haklı gururu var tabi :)

daha küçük olarak bu aralar oyuncakçı ve kırtasiyelerde, mat boyalı, içi detaylı güzel çek bırak arabalar geliyor.. tanesi 10 TL, ama boyası ve modelleme gerçekten iyi, detaylı. 2 tane almıştım bayadır almıyorum aslında 1 tane daha alabilirim..

•  Dinozorlarla Yürümek 3D - Walking with Dinosaurs 3D (20 Aralık 2013)

http://radtoyreview.com/2014/07/30/sdcc-2014-toys-cosplay-and-words/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 19 Kasım 2014; 17:39:12 >

• sayfayı aldım takibe

sony z1 incelemesi yapan elemanın çektiği foto.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

dostum kadıköyde bunları satan yerler var.. biri sanırım "gerekli şeyler" diye geçiyordu.. ama gerçekten pahalı

bak bende square enix batman figürü var.. TR fiyatı 250 TL, ben Amerikadan 45 dolara aldırdım, 90 TL gibi birşey yani.. ülkemizde çok pahalı bunlar

forumda şu sayfada figür muhabbeti geçiyor:http://forum.donanimhaber.com/m_72973974/mpage_25/f_//tm.htm#99485031

Oyunca araba olarak die cast modeller güzel ama onlarda 50-60 tan başlıyor sanırım, araba büyüdükçe fiyat 100-120'lere çıkıyor.. belki 1 tane alınabilir. ben maketçiliğe de meraklı olduğum için zamanında yaptığım 2 arabam var :) yarı fiyatına geliyor nerdeyse.. birde kendin yapmış olmanın haklı gururu var tabi :)

daha küçük olarak bu aralar oyuncakçı ve kırtasiyelerde, mat boyalı, içi detaylı güzel çek bırak arabalar geliyor.. tanesi 10 TL, ama boyası ve modelleme gerçekten iyi, detaylı. 2 tane almıştım bayadır almıyorum aslında 1 tane daha alabilirim..

O dediğin yerin internet adresi var sanırım bir arkadaş atmıştı gerçekten ürünler aşırı pahalı 250 liradan başlıyor en ucuzu.Bende Bane figürü için amazon ve ebaydan baktım orasıda kargo ekliyor öylece kaldı alamadım.Figür işi ne yazık ki bizim ülkede yaygın olmadığından aşırı lüks

• -Bane kullanıcısına yanıt
    malesef hocam.. bunları en iyisi yurtdışından almak veya getirtmek

bane figürünü görmüştüm.. çok güzel.. keşke filmde de öyle iri olsaydı
  • Konu filmden figürlere kaymış. İzleyen de pek yok galiba. Unutmuşum bu animasyonu hemen 1080p yapıştırmak lazım. Bu arada IMDB puanı sıradışı bir şekilde düşük kalmış niye ki acaba?
  • bunun benzeri bir film belgesel daha vardı. yine bir göç anlatılıyordu ve ailesi olmayan yavru bir dinozor vardı.göç edrken başlarına olaylar geliyordu.buna çok benziyordu.bulursam atarıö buray.
    Bu mudur?

Dinosaur (2000) 1080p BrRip x264 - YIFY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 22 Kasım 2014; 12:15:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Tıpkı konıdaki film gibi ciddiydi. Çocuksu değildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    http://www.imdb.com/title/tt1737591/
    march of the dinosaur.

konu başlığındak, filmle aynı tatta. kesinlikle izleyin.begesel sanırım . ama dediğim gibi aynı tatta . tek başına kalan bir yavru dinozorun yolcuğu anlatılıyor. göç esnasında yine etoburlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 22 Kasım 2014; 13:25:08 >

• filmdeki dinozor türleri

baş rolde yavru edmontasaurus var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

http://www.imdb.com/title/tt1737591/
    march of the dinosaur.

konu başlığındak, filmle aynı tatta. kesinlikle izleyin.begesel sanırım . ama dediğim gibi aynı tatta . tek başına kalan bir yavru dinozorun yolcuğu anlatılıyor. göç esnasında yine etoburlar var.

Tamam şimdi hatırladım bunu. Doğrudur bu belgesel tarzındaydı. Benim bahsettiğim ise animasyondu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler dinozorlar belgeseli arıyorsanız piyasadaki en sağlam belgesel bu..

hatta konusu geçen dinozorlarla yürümek filmi daha çok çocuklara hitap eden bir film.. bunu tavsiye ederim, hem bilgi bakımından hem animasyonlar bakımından çok başarılı.. animasyonlar çok gerçekçi

• quote:

beyler dinozorlar belgeseli arıyorsanız piyasadaki en sağlam belgesel bu..

hatta konusu geçen dinozorlarla yürümek filmi daha çok çocuklara hitap eden bir film.. bunu tavsiye ederim, hem bilgi bakımından hem animasyonlar bakımından çok başarılı.. animasyonlar çok gerçekçi

Ben tv nin 3D olayını denemek için Planet Dinosaur 3D diye belgesel indirmiştim baya güzeldi.Bunada bakım bir varsa indirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 22 Kasım 2014; 20:51:18 >

• quote:

beyler dinozorlar belgeseli arıyorsanız piyasadaki en sağlam belgesel bu..

bbc nin iklk sezonu 6 bölüm sürmüş planet of dinosaurs belgeseli vardı. 10 numara belgeseldi hem animasyon vardı hemde bilgiiyi nerden elde ettiklerini fosili nasıl bulduklarını anlatıyordu. 2.sezon oldu mu hiç bilmiyorum ama o da harikaydı.

bunun bazı videolarına bir ara bakmıştım.. buda çok güzel ama discovery'ninki çok iyi hocam.. çok gerçekçi.. t-rex'in triceratopsla bir dövüşü var sırf o bile yeter
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.