Bildirim
Dinozorlarla Yürümek 3D - Walking with Dinosaurs 3D (20 Aralık 2013) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
Saol dostum tabi mc donalds vs çıkanlar oyuncak olduğu içn fazla detay vs olmaz
Bunlar en gerçekçi hallerine göre uyarlanmış figürler. tasarımları yaparlarken konu ile ilgili bilim adamlarından tavsiyelerle yapıyorlar.. Markanın adı Schleich.. D&R ve Remzi kitapevi gibi yerlerde satılıyor..
en güzel kısmı hepsinin el boyaması olması.. ayrıca kansorejen herhangi birşey içermiyor
plastiği çok hoşuma gidiyor, dokunduğunda gerçekçi bir his veriyor
Yeni bir T-rex daha çıkardılar.. Daha açık renkli, şimdi kafayı ona taktım -
Teşekkürler buldum şimdi dr da bikaç tane birden almak lazım fiyatları fena değilmiş aklıma takıldılar şimdi -
-
Hocam DR dakiler de bu boyutta mı, yada ağzı filan böyle açılıyor mu herşeyiyle aynıysa felaket almak geldi şuan ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 19 Kasım 2014; 13:39:11 > -
tabi, aynı.. ben hepsini d&r'dan aldım
resimde arkada bir tane yeşil, başının üstü kırmızı dinozor var, allosaurus.. onun ağzı açılmıyor.. birde 4 ayak boynuzlu triceratops'un açılmıyor, (otoburların hiçbirinin açılmıyor zaten) gerisi açılıp kapanıyor..
allosaursun kahverengi çenesi açılanı var ama bu yeşil kadar güzel değil -
Bunlar indirime girermi ki yılbaşı filan yaklaşıyor beklesem mi,çünkü almışken birkaç tane almak lazım -
hiç bilmiyorumki. ben alalı baya oldu, nisan mayıs gibi başladım almaya fiyatlar hala aynı..
bak şimdi aklıma geldi.. bi yer var, bağdat caddesinde de yeri var, bilmiyorum yakın mısın oraya, ama şubeleride var gerçi.. imaginarium ismi
allosaurus'u burdan almıştım, fiyatları d&r'dan daha ucuz.. 2 hafta kadar önce buyaka avm'deki şubesine gitmiştim %20 veya 25 indirim vardı.. ama sitelerinde ürünleri bulamadım.. yakınlarında varsa git ordan al derim, daha ucuza gelir.. çeşit olarakta d&r'dan daha çok çeşit var.. -
spinosaurus un yok hocam -
-
Ben Mersin'de oturuyorum ama burda ki avm de D&R var oraya bakım bir internetten almadan önce belki indirim bulabilirim dediğin gibi. -
Aklında bulunsun, D&R internet sitesinde, mağazalarındakilere göre daha ucuza satıyor. Genelde kargo parası eklediğinde aynı paraya denk geliyor ama 50TL üzeri alışverişlerde kargo parası almıyor. Mesela alacağın dinozorun fiyatı internette 60 TL, mağazada 70 TL ise internetten sipariş et.. Ama internette 30 TL, mağazada 35-40 TL ise direk gittiğin yerde mağazadan al -
Tamamdır teşekkürler Bu hafta bakacam gidip dediğin gibi,birde amazondan veya ebaydan filan figür almışmıydın bilgin var mı o konuda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 19 Kasım 2014; 15:00:30 > -
Ya orda çok daha ucuz ama ordan buraya hiç getirtmedim. Amerikadan gelen olduğu zaman bazı şeyleri orda aldırtıp buraya getirtiyorum.. Ama burdan sipariş versen kargo vs aynı parayı tutar diye düşünüyorum -
allosaurus
çok sağlam modeller var
http://www.nothingbutdinosaurs.com/catalog/collectibles-collector-memorabilia-collectables-dinosaur-dino/papo-realistic-dinosaur-figures-collectibles-toys-dino-replica-model.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 19 Kasım 2014; 16:00:41 >
-
-
@WolF-EyE
Aynen öyle figür ararken bazı ürünlerde free shipping yazısı olduğu halde kargo ekliyormuş alıyordum tam dh den bir arkadaş uyarmıştı ondan sorım dedim.
@olağan_şüpheli
Allosaurus figürüde güzelmiş de koleksiyon yapmak için bunlardan birkaç tane alsak ocak batacak gibi hiç iyi olmadı konuya girdiğim -
olağan_şüpheli arkadaşımızın eklediği Allosaurus Papo markasının.. Bu marka Jurassic Park dinozorlarının çok güzel figürlerini yapıyor fakat artık piyasada bulmak çok zor.
Schleich ise daha çok belgesellerdeki tarzda daha gerçeğe dayalı dinozorlar yapıyor..
plastik olarak papo düz, standart plastikten, schelich ise daha yumuşak, et hissi veren plastik kullanıyor (çoğu modelde)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X