Şimdi Ara

Dinleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda ilgili herkeze soruyorum.... cep telefonu kapalı iken (tamamen) o telefonun bulunduğu ortam dinlenebilirmi? yani cep telefonu kapalı iken az da olsa transmisyon yapar mı? nasıl.......

• Birisi sizi aradı siz de açıp cevap verdiniz. Daha sonra telefonu kapatsanız bile karşıdaki kişi sizi dinleyebiliyormuş. Dinleme olayı batarya çıkartılana kadar devam ediyormuş. Böyle bir şey duymuştum daha önce ama doğruluk payını bilmiyorum. Doğru olsa bile normal kullanıcılar böyle bir olayı gerçekleştiremez zaten.
  • bunula ilgili bi şey anlatayım
    bi gün dışarda evin önünde taksi bekliodum annem aradı konuştuk fln nys kapattım telefonu sonra bi baktım annem balkonda telefonu işaret ediyo.nys ne oldu diye tekrar aradım biliyorum duyuyodum sesini dedi.3 yıl önce fln oldu bu olay bi daa da olmadı denk geldi herhalde
  • valla beni bir dinleseler ağlarlar,evet borçlarımı,aşklarımı,dertlerimi duyduktan sonra oturup hüngür hüngür ağlarlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

valla beni bir dinleseler ağlarlar,evet borçlarımı,aşklarımı,dertlerimi duyduktan sonra oturup hüngür hüngür ağlarlar

vay be ne kadar derdin varki böyle:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hnyrkl -- 7 Temmuz 2007; 0:56:45 >
  • benim de başıma buna benzer bir olay gelmişti... telefonum çalmaya başladı ve telefonu cebimden çıkardım... telefon kapaklı olduğu için kapağı açınca otomatik olarak cevap veriyor telefon... ama ben kapağı açmadan karşımdaki arkadaşın abisiyle konuştuğunu duyabiliyodum ve kesinlikle telefonu yanlışlıkla falan açmamıştım çünkü hala küçük ekranda ''.... arıyor'' yazıodu... garip bir olaydı vallaha...
  • bazen böyle sorunlar oluyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.