Şimdi Ara

Dini içerikli konular...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki dakka konu dışında takılayım dedim şu hale bak. Beyler liseli misiniz? Hoca sınıftan çıkınca azan kalabalık gibi adminler uykuya yatınca beliriyorsunuz... Bir de normal de tartışmıyorsunuz, bilgisi biten başlıyor sövmeye.

Dışarda birsürü forum var sırf bu tartışmalar için. Gitsenize oralara!

• Tartışamamanın nedeni belli. İnanmayan hafif hkarette bulunuyor ya da eleştiri de inanan da bunun üzerine ona hakarette bulunuyor. Sonra çığ gibi büyüyor zaten olay. Burada inanan kişinin daha yumuşak olması lazım. Onun amacı bir nevi tebliğ yapmaktır. Sen tebliği sert şekilde yapıp karşındakinin gururunu ve bilgisini ya da kapasitesini küçümsersen o da sana diklenir gurur yaptığı için hakaretlerle tartışma sonlanır. O yüzden inanan kişinin biraz alttan alması lazım
  • Ben bu güne kadar bir tanesinin de "evet bak burada haklısın" dediğini görmedim. Sanki ellerinde bizimki gibi bir "inanmayanlar kitabı" varmış da oradan açıp konuşuyorlarmış gibi kesin konuşuyorlar. Adamlar inanmıyor değiller, inanmamaya inanıyorlar. Birsürü cahil müslümanı hristiyanı görüp de ateist olmuş insanlar, işin felsefesi çok başka halbuki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

Ben bu güne kadar bir tanesinin de "evet bak burada haklısın" dediğini görmedim. Sanki ellerinde bizimki gibi bir "inanmayanlar kitabı" varmış da oradan açıp konuşuyorlarmış gibi kesin konuşuyorlar. Adamlar inanmıyor değiller, inanmamaya inanıyorlar. Birsürü cahil müslümanı hristiyanı görüp de ateist olmuş insanlar, işin felsefesi çok başka halbuki.

Yapacağımız tek şey o tür konulara mesaj yazmamak ve şikayet etmek bu tür ergenleri forumda istemiyorum teknoloji forumunda artık teknolojik birşeyler göremiyorum çoğu teknolojik bölüme mesaj atılmıyor forum ölmüş vaziyette yönetimin bu ergenlere el atması lazım.
  • kimsenin fikrine saygı duymayan zihniyetlerle neyi tartışacaksınki, forumda dolu böyle tipler ve her tartışma konularındada boy gösteriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

Ben bu güne kadar bir tanesinin de "evet bak burada haklısın" dediğini görmedim. Sanki ellerinde bizimki gibi bir "inanmayanlar kitabı" varmış da oradan açıp konuşuyorlarmış gibi kesin konuşuyorlar. Adamlar inanmıyor değiller, inanmamaya inanıyorlar. Birsürü cahil müslümanı hristiyanı görüp de ateist olmuş insanlar, işin felsefesi çok başka halbuki.

ele tutulur bir yanı yok ki haklı olasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Irk ve Milliyet kavramları
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi yere varılmaz çünkü çoğusu düşündüğünün , inandığının doğruluğunu ispatlamak peşinde atayizide öyle , müslümanıda

yardımcı olmaya çalışıyorum diyen arkadaşlar var mesela , hala belkki atayizi yardıma muhtaç , ikna edilmesi gereken , doğru yola çekilmesi gereken , kusurlu biri olarak görüyor , sen bu adamla neyi tartışıcan iyi niyetli ama ne dediğini bilmeyince anlamı kalmıyo

aynısı atayizi içinde geçerli oda inanan adama salak muamelesi yapıyor genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

bi yere varılmaz çünkü çoğusu düşündüğünün , inandığının doğruluğunu ispatlamak peşinde atayizide öyle , müslümanıda

yardımcı olmaya çalışıyorum diyen arkadaşlar var mesela , hala belkki atayizi yardıma muhtaç , ikna edilmesi gereken , doğru yola çekilmesi gereken , kusurlu biri olarak görüyor , sen bu adamla neyi tartışıcan iyi niyetli ama ne dediğini bilmeyince anlamı kalmıyo

aynısı atayizi içinde geçerli oda inanan adama salak muamelesi yapıyor genelde

arkadaş özetlemiş silin bu konuyu.
  • müslümanlık dışındaki inançlara karşı çıkanlar şunu okusalar keşke

"benim dinim bana senin dinin sana"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.