-
-
Koy gitsin , odanı beyaza boya :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Şu yaşıma kadar olamadıysam Allahın vardır bi bildiği diyorum belkide Ahiretimin yanmaması için çok yoğun engeller çıkardı Allah karşıma ve hiç nasip olmadı (eve 2 defa kız atmama rağmen yapmadılar)
Psikolojim belki berbat halde ama bi yandanda ahiretim yanmıyor şimdilik çok şükür. Afedersiniz ama çevremde ramazan ayında bile kızın evine gidip yapan arkadaşlarım oldu ve bunlar Cumaya düzenli olarak giden insanlar. Ben ise cumaya gitmiyorum ama zinada yapmıyorum. Kıyas yapmıyorum fakat çevremdekilerin bu kadar günaha batması benim moralimi düzeltiyor. Elbet kıyamet gününde o insanlardan daha huzurlu hisseden biz olacağız inşallah."
Birader eve 2 kız atmışsın yapmamışlar yapsalar sen de onlardan olacaktın.Cevrendekilerin bu kadar günaha batması benim moralimi düzeltiyor diyorsun bir de.Afedersin sen erdem gosterdigin icin degil yapamadigin icin yapmıyorsun.Bi de millete bakıp ohh bunlar ilişkiye giriyor ben girmiyorum diyip kendini mi tatmin ediyorsun?
oh başkaları günaha giriyor oh onlar cennete gidecek ben gitmeyecegim zihniyeti de çok sağlıklı değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterBenim hiç olmadı kaç kere de red yedim bende tam tersi etki yaptı herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende aynı durumdayım ve aynı şeyi düşünüyorum.
Forumda bir kaç kişi var, adamlar karılarını rus bir eskort ile aldattıklarını ballana ballana anlatıyor.
Eskorta gitmek çok kolay, ama birkez gittiniz mi sende o bağımlı tiplerden biri olacaksın.
Yalnız 60gun olayı ilginçmiş. Ben 1 hafta sonra delirmeye başlıyorum. Mast yapmasam Eskorta gidebilirdim irademi durduramayıp.
En iyisi bunları kafayı takmamak, başarmaya, hayallerini gerçekleştirmeye odaklanmak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X