Şimdi Ara

Dinamik İp'mi Statik Olarak Nasıl Değiştirebilirim...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkda da Belirtiğim Gibi Dinamik İp Kullanıyorum ve İp'mi Statik Yapmak Yani Sabitlemek İstiyorum...
    Bunun İçin Neler Yapabilirim....?
    TürkTelekom'dan Değiştirilebilirmi...?

Yorum Yapan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler...

• Bildiğim kadarıyla müşteri hizmetlerinden talep edebiliyorsun. Ancak aylık yanılmıyorsam 2 TL gibi bir statik ip ücreti veriyorsun kolay gelsin
  • Ağustos 2009'da bağlı bulunulan telekom müdürlüğüne başvurulması gerekiyordu, çağrı merkezinden yapılamıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Bildiğim kadarıyla müşteri hizmetlerinden talep edebiliyorsun. Ancak aylık yanılmıyorsam 2 TL gibi bir statik ip ücreti veriyorsun kolay gelsin

Bilgi İçin Çok Teşekkür Ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Ağustos 2009'da bağlı bulunulan telekom müdürlüğüne başvurulması gerekiyordu, çağrı merkezinden yapılamıyordu.

Yarın Başvurmayı Düşünüyorum...Bilgi İçin Teşekkürler...
  • ne için statik yapmak istiyorsunuz mesela. dışardan bilgisayarınıza bağlanmak istiyorsanız. bunun başka yöntemi var. bir siteye kaydoluyorsunuz o bilgileri modeme girdikten sonra site size bir adres veriyor. modemde ip değişse bile modem yeni ip ile size verilen adresi eşleştiriyor. yani adres sizin statik ip numaranızmış gibi oluyor. umarım anlatabilmişimdir.
  • noip.com diye bi siteydi sanirim... zamaninda cok ugrasmistim :) ftp sunucusu ve web sayfami koymustum masaustu bilgisayarimi... debian kurarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Statik ip kaç ile başlar ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ttnetin upload hızı kaç ki evde server kuracaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.