Başlıkda da Belirtiğim Gibi Dinamik İp Kullanıyorum ve İp'mi Statik Yapmak Yani Sabitlemek İstiyorum... Bunun İçin Neler Yapabilirim....? TürkTelekom'dan Değiştirilebilirmi...?
Yorum Yapan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler...
Bildiğim kadarıyla müşteri hizmetlerinden talep edebiliyorsun. Ancak aylık yanılmıyorsam 2 TL gibi bir statik ip ücreti veriyorsun kolay gelsin
Ağustos 2009'da bağlı bulunulan telekom müdürlüğüne başvurulması gerekiyordu, çağrı merkezinden yapılamıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: SNIPER82
Bildiğim kadarıyla müşteri hizmetlerinden talep edebiliyorsun. Ancak aylık yanılmıyorsam 2 TL gibi bir statik ip ücreti veriyorsun kolay gelsin
Bilgi İçin Çok Teşekkür Ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: cormen
Ağustos 2009'da bağlı bulunulan telekom müdürlüğüne başvurulması gerekiyordu, çağrı merkezinden yapılamıyordu.
ne için statik yapmak istiyorsunuz mesela. dışardan bilgisayarınıza bağlanmak istiyorsanız. bunun başka yöntemi var. bir siteye kaydoluyorsunuz o bilgileri modeme girdikten sonra site size bir adres veriyor. modemde ip değişse bile modem yeni ip ile size verilen adresi eşleştiriyor. yani adres sizin statik ip numaranızmış gibi oluyor. umarım anlatabilmişimdir.
noip.com diye bi siteydi sanirim... zamaninda cok ugrasmistim :) ftp sunucusu ve web sayfami koymustum masaustu bilgisayarimi... debian kurarak.