Şimdi Ara

Din Soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pek kimse ciddiye almıyor galiba ama ben geçen YGS de Dinde 5/1 yaptım :D O yüzden azda olsa Din kültürünede çalışmak istiyorum fakat hiç bir kitapçıda bulamadım YGS dine siz nasıl hazırlanmayı düşünüyorsunuz ? Sorular çok mu kolayda kimse yokmuş gibi davranıyor.Anlıyamadım yardımcı olursanız sevinicem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gallagher Brothers

Arkadaşlar pek kimse ciddiye almıyor galiba ama ben geçen YGS de Dinde 5/1 yaptım :D O yüzden azda olsa Din kültürünede çalışmak istiyorum fakat hiç bir kitapçıda bulamadım YGS dine siz nasıl hazırlanmayı düşünüyorsunuz ? Sorular çok mu kolayda kimse yokmuş gibi davranıyor.Anlıyamadım yardımcı olursanız sevinicem ?

Körfezin,karekökün,çözümün,açı yayınlarının konu anlatımlıları var.Küçük bir şehirde yaşıyor olsanız bile körfezi bulamamanız imkansız.Belki daha kitaplar gelmemiştir kırtasiyeye,biraz bekleyin gelecektir.Ben diğer derslerin bitme durumuna göre ygsye son 1 ay ya da 1 hafta kala çalışmayı düşünüyorum.Soruların zorluğu kolaylığı bence kişiden kişiye değişir,kişinin alt yapısına bağlı.Ancak bilgi sorusu olmadığından pek fazla önem verilmiyor.Bir de herkes diğer dersleri sağlama alıp vakti kalırsa dine çalışmayı düşünüyor en azından ben öyle düşünüyorum.Sonuçta puan getirisi az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.Poirot -- 26 Eylül 2013; 15:21:18 >

• imam hatipler mi din çözüyordu? nasıl ayırıyorlardı onu ben felsefe çözmüştüm diye hatırlıyorum
  • kolay ya bence calısmaya degecek bişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

imam hatipler mi din çözüyordu? nasıl ayırıyorlardı onu ben felsefe çözmüştüm diye hatırlıyorum

Okulunda din dersini gördüysen din çözecektin.Felsefeyi din dersini görmeyenler çözüyor örneğin robert koleji,italyan liseleri,...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.Poirot -- 26 Eylül 2013; 16:49:44 >
  • Zordu lan
  • Karakök ün aldım sağolun .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.