Şimdi Ara

Din kültürü & felsefe olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben düz lise mezunuyum. 10.sınıfta din kültürü 11. sınıfta felsefe gördüm hangisi ele alınacak.Din kültürünün zorunlu mu , secmeli mi oldugunu hatırlamıyorum

edit: arkadaslr bir sey daha sorucam ben üniversite okuyorum suan.basvuru yaparken "bir yüksek öğretim programına kayıtlym" yaptım. bu yeterli oluyor mu? Egitim bilgileri var ayrıca onun degismesi lazım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 11 Ocak 2014; 13:15:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lahm

arkadaslar ben düz lise mezunuyum. 10.sınıfta din kültürü 11. sınıfta felsefe gördüm hangisi ele alınacak.Din kültürünün zorunlu mu , secmeli mi oldugunu hatırlamıyorum

edit: arkadaslr bir sey daha sorucam ben üniversite okuyorum suan.basvuru yaparken "bir yüksek öğretim programına kayıtlym" yaptım. bu yeterli oluyor mu? Egitim bilgileri var ayrıca onun degismesi lazım mı?

E okulda yazmıyor mu? gir bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bar Filozofu kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim. Aklıma gelmemişti baktım 10. sınıfta gözüküyor.Bir sene almış olsam da almış gözükeceğim sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahm

arkadaslar ben düz lise mezunuyum. 10.sınıfta din kültürü 11. sınıfta felsefe gördüm hangisi ele alınacak.Din kültürünün zorunlu mu , secmeli mi oldugunu hatırlamıyorum

O eğitim bilgileri, lisedeki eğitim bilgileri. Onda da değişim olmaz eğer büyük bir yanlışlık falan yapılmadıysa zamanında. Üniversitedeki bilgilerini sormuyor orada sadece yükseköğretim programına kayıtlıyım seçeneğini seçeceksin üniversiteyle ilgili olarak.
  • arkadaslar kesin bir sekilde yardımcı olabilir misiniz emin olamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Din Meselesi..
    16 yıl önce açıldı
    Irk ve Milliyet kavramları
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.