Şimdi Ara

Dilenci Sektörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Star Tv de bir haber izlemiştim.Dilenci dileniyor sonra bir kabine girerek takım elbise ile çıkıyor sonra da otoparka gidip X5'e binerek uzaklaşıyor.Tabi bütün bunlar gizli kamera ile çekiliyor.Bu haberi izledikten sonra hiç bir dilenciye güvenmez oldum.Bizim market sahibi çok duygusal biri.Her dilenciye para verir.Bir kaç kez şahit oldum.Son olaysa artık işi bitirdi.Market sahibi bir yaşlı teyzeye para vermişti,görmüştüm.Bir hafta geçti aynı kadın tekrar geldi.Eğer bu kadın bu işi sürekli periyotlar halinde gerçekleştiriyorsa şu an köşeyi dönmüştür.Resmen Sektör olmuş!

• Bende dilencilik sektörüne atılmayı düşünüyorum
  • Doğru...

Dİlencilik bir sektör zaten. Yıllar önce bir haber izlemiştim. Bir dilenci yakaladılar. Adamı araştırdılar 4 tane dairesi çıktı. Resmen bir sektör. Hiçbirşeyi yok ama dileniyor. Havadan para kazanıyor.

Bende dilencilerin hiçbirine para vermem. Çünkü güvenmiyorum. Onlar akıllı ayağına yatıyor...
  • bende hiçbirine para vermiyorum..

bazen yolda görüyorum gözleri görmüyor fakat mendik satarak para kazanmaya çalışıyor ya da 70-80 yaşına gelmiş su satıyor, mendil satıyor geçimini sağlamaya çalışıyor. böyle insanlardan birşeyler alıp onların kazanmasını sağlamak varken gidip de hiçbirşeyi olmadığı halde bir köşede oturup da para bekleyen insana para vermem..

milletin duygularını sömürmekten başka yaptıkları bir iş yok.. kanunlar doğru düzgün olsa da yakalandıklarında caydırıcı cezalar alabilseler keşke..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.