Şimdi Ara

diledigin yerde uyg. hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Digiturk diledigin yerde uygulamasında bulunan canlı tv de ki kanallari izleyebilmek için uydu uyeligimizde olmasi gerekiyor mu?Yani benim belgesel paketim olmadan canli tv bölümündeki iz tv , net geo gibi kanallari açabilir miyim? Şuan bütün keyif paketleri olduğundan test edemiyorum bilenler varsa cevaplayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gefe16 kullanıcısına yanıt
    hayır mevcut üyeliğiniz neyse dt istediğin yerde de o çalışır zaten paket dışı bir kanala basarsanız faturanıza şu kadar yanısıyacak diye uyarı geliyor kabut eder yada hayır dersiniz
  • Uydu üyeliği olmadan Digiturk play uygulamasını kullanabilirsiniz. Ayda 10 liraya canlı tv ve tüm seç izle yüzlerce film / yerli - yabancı dizileri ve seçme belgeselleri izleyebilirsiniz.
    Ayrıca canlı spor olarak; premier lig ve brezilya ligi /çoğu basketbol maçlarını da seyredebiliyorsunuz..
    Pc - tablet ya da cep telefonunuzdan izleyebiliyorsunuz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig TV açik olduğu halde evde yani pakette var bu gün gs macina bakayim dedim DT diledigin yerden hemen 15 TL ücret cikariyor ne iş anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Lig TV açik olduğu halde evde yani pakette var bu gün gs macina bakayim dedim DT diledigin yerden hemen 15 TL ücret cikariyor ne iş anlamadim

normal olan bir durum bu. eğer lig tvyi ordan izlemek istiyorsanız mobil lig tv servisine aylık 10 tl karşılığında üye olabilirsiniz.
  • gumuskurt65 G kullanıcısına yanıt
    O zaman diledigin yerde olmuyor ki

• Mobil lig tv uye oldugunda

Ayni anda hem tv hem mobil izleniyor mu?

• gesenturk kullanıcısına yanıt
    Hayır ya TV yada diledigin yerde ikisinden biri seçilecek.

• ya arkadaş hem adına dilediğin yerde demişsin hemde ücretini ödediğim kanalı her yerde izliyemiyeceğim öylemi para verdiğim kanalı izlemek için ekstra bir daha ücret ödeyeceğim bu ne saçmalık hani 1 tl 2 tl falan olur anlarımda 15 tl nedir arkadaş niye o zaman adına dilediğin yerde diyorsun tamamen ücretli yap anlarım çok saçma geldi bana bu gerçi bu platformların neyi düzgün ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.