dildeki yarıklar siğaradan mı olur? böyle çatlak gibi
sigaradan değildir bir hastalık bir tür mantardır diye biliyorum
bulaşır o zaman
bendede aynı hastalık var sigarada kullanmıyorum şuana kadar benden başkasınada bulaşmadı bulaşıcı değil yani. ama acı bişey yiyemiyorum.
her dildeki yarık , hastalık olarak yorumlanmasın, diller yapılarına göre (parçalı) çeşitlilik gösterir.
quote:
Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X
her dildeki yarık , hastalık olarak yorumlanmasın, diller yapılarına göre (parçalı) çeşitlilik gösterir.
haklısın dediğin doğrudur ama benim ki kesin hastalıktır.
onlar çileek limon diye fazla bağırmışlar
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetguncum
bendede aynı hastalık var sigarada kullanmıyorum şuana kadar benden başkasınada bulaşmadı bulaşıcı değil yani. ama acı bişey yiyemiyorum.
aynen bendede aynı şey var bi lahmacun bile yiyemiyorum yanlarında çok çatlak var
Meyve falan yiyor musun? Vitaminsizlikten de kaynaklanıyor olabilir. Mantar olsa daha çok beyaz renkli plaklar halinde görülürdü, bence meyva tüketimini arttır, hiç olmadı günlük alınan multivitamin haplarından (One a day vs) kullan...
Sigarayı da bırakmanı öneririm, faydasını yalnızca dilince görmezsin ama işte pek tavsiyeyle bırakan görmedim...
PEKİ DOKTORA GİTTİNİZ Mİ?
şeker hastalığının belirtisi oluyormuş yaşlı şeker hastalarında olabiliyormuş
Benim karnım acıkınca oluyor.
BİR ARKADAŞIMDA GÖRDÜM BEN, ERKEK 20Lİ YAŞLARINDA GEÇEN GÜN SEVGİLİSİ BANA SORDU, ÖPÜŞMEK ZARAR VERİR Mİ ACABA?
quote:
Orjinalden alıntı: trde
BİR ARKADAŞIMDA GÖRDÜM BEN, ERKEK 20Lİ YAŞLARINDA GEÇEN GÜN SEVGİLİSİ BANA SORDU, ÖPÜŞMEK ZARAR VERİR Mİ ACABA?
Yok yok yiyişsinler hiçbir şeycik olmaz
quote:
TripleSix Meyve falan yiyor musun? Vitaminsizlikten de kaynaklanıyor olabilir. Mantar olsa daha çok beyaz renkli plaklar halinde görülürdü, bence meyva tüketimini arttır, hiç olmadı günlük alınan multivitamin haplarından (One a day vs) kullan...
Sigarayı da bırakmanı öneririm, faydasını yalnızca dilince görmezsin ama işte pek tavsiyeyle bırakan görmedim...
bence vitaminmiş meyve imiş falan pek bi farkı yok çünkü bildim bileli benimde dilim böyle hiç değiştiğini görmedim.
quote:
Orjinalden alıntı: ZorTLaK
onlar çileek limon diye fazla bağırmışlar
bunları ciddiye alın çok tehlikeli hastalıklar olabilir bi doktora gitseniz iyiolur
bende de var aynı şey.ben doktara gittim.Genetik dediler.Aynı şey amcamda halamda falan var.Dedemde de varmış.Azaltmak için dişlerinizi fırçalarken dilinizide fazla bastırmadan fırçalayın az da olsa kapanır dedi doktor.Yaptım hafif bi değişme oldu.Genetik bişey yani...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme