Şimdi Ara

dilciler sosyal çalışmalı mı? (acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meslek lisesi çıkışlı olduğum için hayatımda hiç doğru düzgün sosyal dersi görmedim, bir kez bile oturup çalışmışlığım yoktur. lakin 2019 tyt sosyal kısmını çözünce 25/17 net yaptım. (25 olmasının sebebi dinden muafların yaptığı kısmı da çözdüm)

daha öncesinde tüm dilcilerin sosyal kasmanın lüzumsuz olduğunu söylediğini duymuştum ve ben de bundan dolayı sosyale ön yargılıydım ama gözümde büyüttüğümden çok daha basit olduğunu gördüm.

sizce sosyale kasmalı mıyım?

• Fazla zaman harcamadan bakabilirsin hocam. Ama matematik ve fende çok iyi değilsen muhtemelen onları çalışarak daha hızlı net artışı elde edersin. Ayrıca sosyal çok aşırı bilgiden ziyade genel kültüre kaydığından çalışmaya fazla zaman harcamana gerek yok. Ama özellikle felsefe için biraz bakmanda sakınca yok sanırım.

Genel kültürden kastım mesela 2019'da harita üzerinde ülke sorusu çıkmıştı. İstediğin kadar coğrafya kitabı çöz, o soruyu harita bilgin yoksa yapabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobbler

Fazla zaman harcamadan bakabilirsin hocam. Ama matematik ve fende çok iyi değilsen muhtemelen onları çalışarak daha hızlı net artışı elde edersin. Ayrıca sosyal çok aşırı bilgiden ziyade genel kültüre kaydığından çalışmaya fazla zaman harcamana gerek yok. Ama özellikle felsefe için biraz bakmanda sakınca yok sanırım.

Genel kültürden kastım mesela 2019'da harita üzerinde ülke sorusu çıkmıştı. İstediğin kadar coğrafya kitabı çöz, o soruyu harita bilgin yoksa yapabileceğini sanmıyorum.
    çok doğru hocam, mantığa ve kültüre dayalı sorular. günlük 1 saat/40 dakika ayrılabilir yine de sanki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

çok doğru hocam, mantığa ve kültüre dayalı sorular. günlük 1 saat/40 dakika ayrılabilir yine de sanki?

Alıntıları Göster
    Bakma sosyale herkes yapar lisede uyumadıysa mantıklada yapılır çok iyi mat-1 yapman lazım onun dışında ya tabela üniversitesi giderisn ya da almanca fransızcaya
  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    Diğer derslerdeki durumunuza bağlı. Her gün yerine birkaç günde bir daha mantıklı gibi. Dediğim gibi diğer derslere odaklanmaya bakın. Hiç çalışmadan da yapılır sosyal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ilkay1244

Bakma sosyale herkes yapar lisede uyumadıysa mantıklada yapılır çok iyi mat-1 yapman lazım onun dışında ya tabela üniversitesi giderisn ya da almanca fransızcaya

Alıntıları Göster
    bilader nerenle okudun. meslek lisesi diyorum sosyal dersi görmedik diyorum alooo
    Bakma kardeşim beynin varsa yaparsın bakma sosyal belirleyici değil 5 soru tarih 5 felsefe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bakma kardeşim beynin varsa yaparsın bakma sosyal belirleyici değil 5 soru tarih 5 felsefe

edit bilgi sormuyor mantık bilgi yorumlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilkay1244 -- 9 Şubat 2020; 23:36:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence bakmamak biraz saçma olur sonuçta hiç bakmaz isen direk bir çok soruyu boşa atmış olacaksın ama en azından günlük 30 dakika 1 saat ayırırsan belki 9 10 net fazladan yapıcaksın ki kim bilir belki o 9 10 net istediğin bölüme yerleştirir seni
  • dilcileri hep sınav açıklandığında tytden ağladıklarını görüyorum çalış bence üzülürsün yoksa hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.