1- Adnan Mend. Üni. - Fransız Dili Ve edebiyatı 2- Pamukkale Üni. - Fransız Dili Ve Edebiyatı 3 - Ankara Üniversitesi - Leh Dili Ve Edebiyatı
Dil1 : 24800 Dil2 : 27400
Birde arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.ben izmirdeyim fakat ege alman falanda istiyorum.fakat bu imkansız tabi sanırsam.ama bizimkiler olsun sen yaz diyorlar.eğer ben mesela 1. ve 2. sıraya ege alman ve ege ingiliz yazdım öncesine.sonrada 3 ve 4 ede fransızları yazdım.ösym yerleştirirken atlatı bu ikisini beni adnana yerleştirdi.fakaaaaaat; diyelimki bu yazıyı okuyan sen 1. sırada adnan üni fransızı yazdın.üniversite ama senin sıralamn 25000. 1 ösym ilk olarak buraya beni mi alır seni miii?. 2 eğer seni alırsa ben de böyle eğitim sitemine sövermiyim? 3 bunlar bi şelişki midir? cvblayanınız olursa ve bunları engin bilgi ve tecrübelerinizle değerlendireniniz olursa allah razı olsun.allah tuttuğunuzu altın etsin. bla bla...:)
eski dilcilerden kim kaldı ki ya?bu kadar da azmıyız? neslimiz tükenmek üzere...
bende merak ediyorum dil1 16000 benimde nereye girerim mesela en fazla
mühendisliklerin altına yazcam boş yer kalmasın
yazma kardeşim yazma.zaten dilciler zor durumda bide sen ah alma! mühendissen mühendis ol....
bugün bir rehberlikçiyle konuştum : diyor ki mümkünse fransızca ve italyanca yazmayın. boşa para harcarsınız.
çin dili rusça
iyi diye de ekledi.
kimse kimseye boşa para harcarsın diyemez.hakkı olmaz.bilemez... ayrıca gönül isterdiki rus dili çin dili japon dili... puanlar ve sıralamalar yeteydi yazaydık... ayrıca şuan rehberlikçilerin beyni tercih ambelesi olmuş durumda.şu sıralar, onların en az güvenilirlikte olma dönemleri bence.
arkadaşlar dilde 16k nerden girer sadece merakımdan girmiyeceğim ya