Üst de verdiğim yazılımı çekip kurun. Sonra çalıştırın. Bekleyin güncelleme yapsın. Dil ekranı çıkınca Yunanca dilini seçin. Sonra anlatılan şekilde güncelleme yapın. Güncelleme yok ama yinede yüklemek istiyor musunuz dediğinde evet diyin. Bu işlemlerden sonra telefonunuz Yunanca olacak.
Desteklenen diller;
* Arapça * Çince * Çince (Hong Kong) * Çince (Tayvan) * Çekçe * Danca * Flemenkçe * İngilizce (UK) * İngilizce (ABD) * Fince * Fransızca * Fransızca (Kanada) * Almanca * Yunanca * İbranice * Macarca * İtalyanca * Japonca * İspanyolca (Latin Amerika) * Norveç Dili * Lehçe * Portekizce * Rusça * İspanyolca * İsveç Dili * Tay Dili * Türkçe
Kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: PcKeOS
Dosyaya filan gerek yok. Ben üst kısımda nasıl yapabileceğinizi anlattım.
Üst de verdiğim yazılımı çekip kurun. Sonra çalıştırın. Bekleyin güncelleme yapsın. Dil ekranı çıkınca Yunanca dilini seçin. Sonra anlatılan şekilde güncelleme yapın. Güncelleme yok ama yinede yüklemek istiyor musunuz dediğinde evet diyin. Bu işlemlerden sonra telefonunuz Yunanca olacak.
Desteklenen diller;
* Arapça * Çince * Çince (Hong Kong) * Çince (Tayvan) * Çekçe * Danca * Flemenkçe * İngilizce (UK) * İngilizce (ABD) * Fince * Fransızca * Fransızca (Kanada) * Almanca * Yunanca * İbranice * Macarca * İtalyanca * Japonca * İspanyolca (Latin Amerika) * Norveç Dili * Lehçe * Portekizce * Rusça * İspanyolca * İsveç Dili * Tay Dili * Türkçe
Kolay gelsin.
ARKADASIM BEN BU DOSYAYI TELEFONUMA ATTIGIM ZAMAN BUNU CALIŞTIRMIYO.. W200İ BENİM TEL. LAPTOP DA ÇALIŞTIRINCA DA dil seçeneği KUTUSU ÇIKIYO SADECE english SEÇENEĞİ VAR..DAHA DA İLERLETMEDİM PROGRAM TELEFON İÇİNDİR DİYEE??
UMARIM YARDIM EDERSİNİZ
ya ben hintçe nerden bulacam ya
oldu olacak tayvanca kullanın telefonu..databankmı bu kardeşim
valla bana da ukraynaca lazım oluyor ruscayla bazı harfler farklı :D
quote:
Orjinalden alıntı: parapono_87
arkadaşlar sony ericsson w200i telefona yazım dili eklemek mümkün mü?
telefon cok iyi hoş da görsel ve yazım dillerinde rusça var (iyi) ama UKRAYNACA da var ve bence cok gereksiz olmuş!!
onun yerine niye YUNANCA KOYMAMIŞLAR
benim bu durumda telefona T9 lu (mümkün değilse T9 suz da iş görür) YUNANCA yüklemem mümkün müdür acaba?
yaa çok üzüldüm görünce... arada bir rus alfabesi kullanıyorum (kiril) onun olması güzel ama en cok yunan alfabesi lazım oluyo:(( yunanca olmayan bi telefonu yıllarca kullancam keşke yunanca olsaydı da rusca ve ukraynaca olmasaydı
benim eski telimde bile vardı yunanca t9 ne bileyim yeni telefonda olmayacagını
lutfen mümkünse yardım edin
ukraynaca standart olarak geliyor zaten se cihazlarda..C_ASIA sürümünde türkçe ingilizce arapça ukraynaca rusça mevcut..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme