Şimdi Ara

Dil eğitimi için İngiltere mi Amerika mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben internette araştırmalarımda net bir karara varamadım her ikisininde artıları eksileri var ben daha çok kültür görmek, gezmek amaçlı gitmek istiyorum zaten 3 hafta falan kalacağım bu sürede pek bişey öğreneceğimi zannetmiyorum aile yanında kalmak istemiyorum. kültürel tatil hemde dil pratiği gibi olsun istiyorum ingiltere için londra, amerika için ny veya boston olabilir ingilizce seviyem orta bütçem 8 bin civarı.

• Bence Amerika. Zaten ingilizce Amerika sayesinde dünya dili. Zaten dikkat edersen en çok Amerikan ingilizcesi kullanılır. İnternetteki yabancı siteler de buna örnektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten ingiliz aksanı kasmaya gerek yok ama 7-8 bin bütçeyle nerde daha rahat ederim ulaşım, eğlence, gezilecek yerler vb. dönüşte nerden daha mutlu ayrılırım bu önemli benim için.
  • ingilizceyi tam bilmek için yurtdışında kaç sene kalmak gerekiyor 1 yıl yeterli yoksa 2-3 yıldamı ögreniliri
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    seviyene bağlı hiç bilmiyosan en az 1 yıl ama upper intermediate seviyesinden advanced a 4-6 ayda gelinir.
  • İngiltere daha pahalıya mal olacaktır, unutmayın pound kullanıyorlar. 1 Pound 4.1 TL fakat 1 dolar 2.9 TL. Yani İngiltere'de yiyeceğiniz 20 Pound'lık bir yemek size yaklaşık 80 TL'ye mal olacakken Amerika'da yiyeceğiniz 20 dolarlık bir yemek yaklaşık 60 TL'ye mal olacak. Bu fark daha büyük meblağlarda katlanacaktır. Ekonomik bakımdan bakarsan Amerika mantıklı, hoş uçak masrafı vesaire daha çok tutacaktır. Bu biraz da sizin tercihiniz hangi ülke daha çok ilginizi çekiyorsa oraya gidin sevmediğinize gitmeyin.

3 Hafta sizce biraz az değil mi? Keşke biraz daha para biriktirip yatılı dil kursu için falan gitseniz daha etkili olurdu.
  • Parayı babam ödeyecek 10-12 bine kadar çıkabilir zaten tam bi araştırma yapmadım çok seçenek var kafam karıştı açıkçası 10 bine alabileceğim en iyi hizmet nedir tam bilemiyorum en fazla 1.5 aya kadar çıkabilir heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rusya'da Üniversite Okunur mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu saatten sonra İngiltereye gidilmez 1 sterlin zaten şuan 4 lirayı geçmiş durumda.Hem de sosyal aktivite bakımından Amerika candır.İngiltere'de belli bir saatten sonra yaşam durma noktasına kadar gelir.Amerika'da genellikle ortadaki eyaletlere gitmediğin sürece böyle bir sorunla karşılaşmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crywolf34 -- 8 Mart 2016; 1:59:13 >
  • Ingiltere kesinlikle. Gidip amerikada çinlilerin arasına düşme ihtimalin bile var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kanada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Amerika derim. İngilizleri anlamaya çalışırken İngilizceyi öğrenmen başlarda çok zor...
  • arkadaşlar daha önce eğitim için gidenler ne kadar faydası olduğunu söyleyebilir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.