Şimdi Ara

Dil bölümü hakkında bilgisi olanlar bi gelebilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dil, Tarih'te var. Dil eğitimi de zaten burada alınır. Yalnız dili öğrenmek yetmiyor bu bölümlerde. Kültürünü, tarihini, edebiyatını, diyalekt alanını, eski dilini, kullandığı alfabeleri falan da görüyorsunuz. Dil bölümleri sanıldığı kadar kolay değil. İş de her türlü bulursun. En kötü sertifika alıp rehberlik yaparsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ake okuyorum önermemİçim dışım yazar oldu git japonca-türkçe tercümanlık oku

Not:Kendimden biliyorum anime izleyip etkisinde kaldıysan boşver tahminimce 3-4 ay sonra geçiğ gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın weeaboo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle

ake okuyorum önermemİçim dışım yazar oldu git japonca-türkçe tercümanlık oku

Not:Kendimden biliyorum anime izleyip etkisinde kaldıysan boşver tahminimce 3-4 ay sonra geçiğ gidiyor

Animeyi hiç sevmem fakat japonlar hoşuma gidiyor samuraylar, ninjalar, dövüş sanatları o değişik köy evleri falan özellikle kızları çok hoşuma gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

ankara üni. japon dili ve edebiyatı terkim. gitme. uyardım seni.

dedikleri dogru sadece kayseri ve ankarada dil edebiyatı var. canakkalede de japonca ogretmenliği var.

Neden hocam biraz açarmısın ? Bide japon dili ve edebiyatından ne meslekleri olunabilir ? Japonyaya gitmeyi çok istiyorum gidebilirmiyim bu bölüm vasıtasıyla ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.