Şimdi Ara

Dil Bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dil bilgisinde çok sorunum var nasıl düzeltirim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalışarak

• Aynen türkçe 14 net falan aciiil yardım :'(

Hocam çalışarak derken nasıl çalışılıyor bu türkçeye :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: moncall

Aynen türkçe 14 net falan aciiil yardım :'(

Hocam senin sorun sadece dil bilgisi değil. Otur kitap oku, çok faydalı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KeskinTr

quote:

Orijinalden alıntı: moncall

Aynen türkçe 14 net falan aciiil yardım :'(

Hocam senin sorun sadece dil bilgisi değil. Otur kitap oku, çok faydalı oluyor

Hocam haklısınız da bu fiiller zamirler filan onları nasıl halledicez

• Kardeşim dün bi bakayım dedim çok ayrıntı istiyor , bana sorarsan dil bilgisi ile uğraşana kadar otur günde 20 sayfa kitap oku ve hatta mümkünse ygs ye kadar 3-4 kitap bitirmeye çalış daha faydalı olur . 8 dil bilgisi 32 paragraf çıkıyor , bu son demde paragraf çalışmak daha mantıklı . Ayrıca sınavda ilk baş türkçe çözün sonra matematik sonra fen en son sosyal .
  • quote:

Kardeşim dün bi bakayım dedim çok ayrıntı istiyor , bana sorarsan dil bilgisi ile uğraşana kadar otur günde 20 sayfa kitap oku ve hatta mümkünse ygs ye kadar 3-4 kitap bitirmeye çalış daha faydalı olur . 8 dil bilgisi 32 paragraf çıkıyor , bu son demde paragraf çalışmak daha mantıklı . Ayrıca sınavda ilk baş türkçe çözün sonra matematik sonra fen en son sosyal .

Anladım yani paragraflar için kitap okumak lazım paragrafta pek sıkıntım yok ama yinede okurun

• quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

quote:

Kardeşim dün bi bakayım dedim çok ayrıntı istiyor , bana sorarsan dil bilgisi ile uğraşana kadar otur günde 20 sayfa kitap oku ve hatta mümkünse ygs ye kadar 3-4 kitap bitirmeye çalış daha faydalı olur . 8 dil bilgisi 32 paragraf çıkıyor , bu son demde paragraf çalışmak daha mantıklı . Ayrıca sınavda ilk baş türkçe çözün sonra matematik sonra fen en son sosyal .

Anladım yani paragraflar için kitap okumak lazım paragrafta pek sıkıntım yok ama yinede okurun

Bi arkadaş 14 net yapıyorum demiş ben aslında ona demiştim ama sizin için de geçerli . herkes aynı şeyi diyor kitap oku kitap oku diyor ben pek inanmazdım yararının olduğuna ama denedim gerçekten faydası oluyor . Şuanlarda +30 net yapıyorum Türkçede ( Dil bilgisi 0 )

• Aldım önüme fem dergileri ve çıkmış soruları.Baktım hangi konudan ne kadar zorluyorlar diye.Ona göre özet çıkardım.Ben yazarak çalışıyorum.Kendine deneye deneye bi çalışma yöntemi bul.5-10 küçük sayfa özetle halletttim işimi.
    Edit:Bi arkadaşta demiş paragraf çözün diye.Katılıyorum.Bu arada benim özetim 3-4 günde çıktı.
    Paragraf için bu saatten sonra kitap pek fayda etmeyebilir.Onun yerine hergün 20-40 tane paragraf çözün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorettoOo -- 9 Şubat 2014; 21:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorettoOo

Aldım önüme fem dergileri ve çıkmış soruları.Baktım hangi konudan ne kadar zorluyorlar diye.Ona göre özet çıkardım.Ben yazarak çalışıyorum.Kendine deneye deneye bi çalışma yöntemi bul.5-10 küçük sayfa özetle halletttim işimi.
    Edit:Bi arkadaşta demiş paragraf çözün diye.Katılıyorum.Bu arada benim özetim 3-4 günde çıktı.
    Paragraf için bu saatten sonra kitap pek fayda etmeyebilir.Onun yerine hergün 20-40 tane paragraf çözün.

Yazarak çalışmak da güzel bi.yöntem fakat benimde tuttuğum notları kaybetme gibi bi sorunum var dosya tutsam hepsi birbirine giriyo artık onu nasıl halledceksem :D

• quote:

quote:

Aldım önüme fem dergileri ve çıkmış soruları.Baktım hangi konudan ne kadar zorluyorlar diye.Ona göre özet çıkardım.Ben yazarak çalışıyorum.Kendine deneye deneye bi çalışma yöntemi bul.5-10 küçük sayfa özetle halletttim işimi.

Yazarak çalışmak da güzel bi.yöntem fakat benimde tuttuğum notları kaybetme gibi bi sorunum var dosya tutsam hepsi birbirine giriyo artık onu nasıl halledceksem :D

Ufak defterler oluyor spiralli kareli.
    Üzerinde free yazıyor.Ben onlardan kullanıyorum.Güzel not tutarım yani.Ama mesela kardeşimin dersleri benden çok daha iyi. bazı kritik şeyler için not tutar,sabahtan akşama test çözer.Hangisi sana uygunsa verim alabileceğini düşünüyosan yap.
    Ben bütün dersler için(mat geo coğ edeb tr fel..) hepsi için not tutuyorum.
    seneyede taratıp foruma koycam defterlerimi.

• quote:

quote:

quote:

Ufak defterler oluyor spiralli kareli.
    Üzerinde free yazıyor.Ben onlardan kullanıyorum.Güzel not tutarım yani.Ama mesela kardeşimin dersleri benden çok daha iyi. bazı kritik şeyler için not tutar,sabahtan akşama test çözer.Hangisi sana uygunsa verim alabileceğini düşünüyosan yap.
    Ben bütün dersler için(mat geo coğ edeb tr fel..) hepsi için not tutuyorum.
    seneyede taratıp foruma koycam defterlerimi.

Dediklerinizi uygulayacağım :) Bende yazmadan anlamıyorum öyle yapınca,daha,iyi olur benim için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.