Şimdi Ara

Dil Altı B12 Vitamini Kullanan Varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
134.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exantrick

Ben solgarın dil altı b12 vitaminini bitene dek her gün kullanmıştım. Sonunda 1200 çıkmıştı tahlilde
    merhaba bende dil altına başladım 1200-1500 seviyelerine ulaşmanın zararı varmı acaba yan etkisi vs
  • Benim B12 dip seviyelere düşmüştü 29 du. Dodex le çözdük işi şimdi 400 seviyelerinde dahada arttırmam gereklimi acaba dil altı daha iyi duymuştum.

• Nutraxin Vitamin B12 60 Dilaltı Tablet aldım.34tl.Metilkobalamin formu.Daha önce solgar kullandım.Bilen kullanan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

B12 nin en etkili formu Metilkobalamin formudur. En düşük miktar 500 en yüksek ise 1000 olması gerekmektedir ortalama 750-800 düzeyi bir insan için ideal düzeydir. Eğer çok düşükse her gün belli saatlerde kullanılmalıdır. Dodex ampul kısa sürede zirveye çıkarır sizi ama içinde siyanür vardır bunu da hatırlatmak gerekli.
    Nutraxin Vitamin B12 60 Dilaltı Tablet hakkında bilginiz var mı,
  • beyaztebeşir kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağı yukarı aynıdır kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

Hocam aşağı yukarı aynıdır kullanılabilir.
    Teşekkürler.
  • Mutlaka dil altı metilkobalamin kullanın. Diger formların faydası olmuyor. B12 en az 500 olmali. En fazla 1000. D vitamini en az 60 olmali, en fazla 100.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dil altı B12 vitamin kullanıp da hafıza sorunu, unutkanlık gibi durumları düzelen var mı?

• Ben de dilalti B12 kullanıyorum, ozarx ocean.gunasiri 2 fis kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinosor79

Mutlaka dil altı metilkobalamin kullanın. Diger formların faydası olmuyor. B12 en az 500 olmali. En fazla 1000. D vitamini en az 60 olmali, en fazla 100.
    1000 i geçersek bi zararı olurmu
  • 1000 gecilmemeli. 800 900 ideal. Dil altı formunu kullanmak daha verimli. Metilkobalamin formu iyi emiliyor. Dil altinda erittiktan sonra bir süre su icilmemeli.

• m3hm3t1991 kullanıcısına yanıt
    Uyuklama unutkanlik yapar b12 eksikliği. Bende düzeldi. Sabah yataktan daha zinde kalkiyorum

• Aldığım B12 siyanokobalamin'miş sizce bu nasıl? Daha önceden aynı markayı kullanmıştım eskiden ama şimdi yeniden başladım

Yanında multivitamin tarzı bir ürün daha kullanıyorum ama B vitaminleri nasıl olsa fazlası vücuttan atıldığına göre(yanlış bilmiyorsam) bu multivitamin tarzı kullandığım şeyin yanında 1mg B12 ve 2.5mg Biotin kullanıyorum

B12'im aslında şuanda iyi seviyede ama maksimuma çıkarmaya çalışacağım ve şuanda diyet yapıyorum. Biotini ise saç için kullanıyorum ama Biotini ve B12'yi 3 ay sonra falan bırakırım heralde. Bende hap kullanırken B12 çok hızlı artmıyor değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxy. -- 22 Ocak 2020; 20:38:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmeto

Bu mesaj silindi.
    hocamm kaçtan kaça yükseldi new life kaç tane kullanman gerekiyo
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxy. -- 22 Ocak 2020; 20:39:8 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hocam benim 300 dü 5 tane dil altı içtim 5 gün boyunca 600 oldu normalmi
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    hocam kaça çıktı kaçtan acaba
  • Dil altı ile kapsülün bir farkı var mı ? Solgar alacağım da

• RonaldoSarıoğlu kullanıcısına yanıt

naptın işe yaradı mı ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.