Şimdi Ara

Dikkat ve Basit İşlem Hatalarından Nasıl Kurtulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son girdiğim limit deneme sınavıyla birlikte iyice alarm verdi.

Ayt mat sınavında sorunun çözümünü bildiğim halde sırf işlem hatalarından dolayı 3 soruya 25 dk. uğraştım.

Ciddi söylüyorum.Soru çözümünü biliyorum, işlem yapıyorum ancak sanki basiretim bağlanıyor.

Gerçek sınavda bu beni bitirir.Geçen sene de böyle olmuştu.

Yaptığım her işlemi çözümlü kitapların çözümlerinde olduğu gibi alt alta düzenli bi şekilde mi yazıyım?

Önerisi olan var mı?

Ne yapmak lazım?

Şu işi çözersem her şey güzel olacak.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bundan hiçbir zaman kurtulamayacağız

• Çözümü düzgünce düzenli yapmaya bak. Faydası olur bence. Biraz da psikolojik olabilir.

• Ya abi gerçekten yapamazsam hak ediyorum diyorum. Ama 2 ve 3 öncüllerine tik atıp sonra 1 ve 3 işaretleyince veya 2x + z yi sorarken sadece x i bulup işaretleyince benden bir şey olmaz diye bütün her şeyi bırakıp gidesim geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 28 Mayıs 2018; 10:39:23 >
  • İşlem yapmaktan kaçınma.Tane tane yaz.Hata yapsan bile yaptığın yeri anlayıp oradan devam edersin.Ama hızlı yapayım derken kafadan yapınca hatayı bulurken kafa iyice karışıyor.Dediğin gibi konu anlatımlı kitap gibi yap.

• Bunun ilacı acele etmemek. Ayt'de sadece kendi alanına odaklanacaksan bol bol zaman var. Sakince her şeyi yazarak acele etmeden yapmaya özen göster.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.