Şimdi Ara

DİKKAT DOLANDIRICI VAR DİKKAT ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diğer arkadaşlarımızın ilanlarını okumuşsunuzdur hep benzer nicklerle insanları kandırmaya çalışan dolandırıcılar donanım habere dadanmış durumda

gerçek nick rudolfo3639 (bu arkadaş normal referanslı arkadaş )

sahte dolandırıcı olan rudolfo3936 TR94 0001 0000 5859 8886 72xxxx iban hasan kahraman adında bir dolandırıcı
    gerçek nickli arkadaşımızın referanslarını kullanıyor dikkatli olun

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xquba -- 27 Temmuz 2014; 18:04:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Eyvallah dostum. Taklitim çıkmış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Taklitlerimden sakının

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Eyvallah dostum. Taklitim çıkmış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Taklitlerimden sakının

Rica ederim bir kaç kez bu dolandırıcılara dolanan biri olarak uyarmak istedim dikkatli olun

NOT:elimde konuşma resimleride mevcut isteyen olursa göndeririz de:)

• forum yetkililerinin büyük hatası var.bu hasan kahraman ile ilgili konu açtım konum hemen silindi.bu adam onlarca nick alıyor günlük bu kadar hat nerden geliyor telefon aktivasyonu için.resmen forum yetkilileri çanak tutuyor elli defa şikayet ediyoruz gene bi cacık yok.geçen gün alınık 4s ilanı açtım sırf bu gurursuz haysiyetsiz bana denk gelcekmi diye hemen sazanlama mesaj attı iyi bi küfür ettim rahatladım :d:D
  • Yöneticiler bunlara müsaade ettikçe, bu haysiyetsiz insan forumda cirit atmaya devam edecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık yöneticilerde uğraşacak bizde uğraşacağız bunun gibi adamları burada barındırmayacağız forum adam gibi tavrını takınırsa burada hiçbir parazit beslenemez

• Gerekli işlem uygulanmış.

Lütfen burada yöneticileri suçlamayın. İnsanların birilerini dolandırmasına bilerek göz mü yumuyoruz yani? İthamlarınıza dikkat edin lütfen.

Niyeti kötü olan birisi her türlü istediğini gerçekleştirir.

Bugün hangi cafeye gitseniz wireless var, her hangi bir arkadaşının telefonunu sırf foruma kayıt olayım diye kullanmış olabilir. "Sana gelen şifreyi bana söyler misin" diyerek kayıt yapmış olabilir vs vs yani..

Aciliyeti olan konuları menşınlayarak, yani nickkimizle konudan haberdar ederseniz öncelik tanınabilir.

Üyelerinde, profillerini görmediği kişilerden uzak durmasını öneririz. Ki, sahtekarlar eski üyelik bile çalabilir. Bu durumda kişinin mesajlarını dahi incelemek gerekebilir.

Örneğin; Son mesaj tarihi 6 yıl önce diyor ama ikinci el bölümüne konu açmış ürün satıyor. Dikkatli olmak lazım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikkat!!! DOLANDIRICI
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Gerekli işlem uygulanmış.

Lütfen burada yöneticileri suçlamayın. İnsanların birilerini dolandırmasına bilerek göz mü yumuyoruz yani? İthamlarınıza dikkat edin lütfen.

Niyeti kötü olan birisi her türlü istediğini gerçekleştirir.

Bugün hangi cafeye gitseniz wireless var, her hangi bir arkadaşının telefonunu sırf foruma kayıt olayım diye kullanmış olabilir. "Sana gelen şifreyi bana söyler misin" diyerek kayıt yapmış olabilir vs vs yani..

Aciliyeti olan konuları menşınlayarak, yani nickkimizle konudan haberdar ederseniz öncelik tanınabilir.

Üyelerinde, profillerini görmediği kişilerden uzak durmasını öneririz. Ki, sahtekarlar eski üyelik bile çalabilir. Bu durumda kişinin mesajlarını dahi incelemek gerekebilir.

Örneğin; Son mesaj tarihi 6 yıl önce diyor ama ikinci el bölümüne konu açmış ürün satıyor. Dikkatli olmak lazım..

Sayın Yönetici şahsım adına tekrar söylüyorum bu aralar forum genelinde dolandırıcılık haberleri fazla duyulur oldu bu nedenle sizin bu gibi durumlara farklı tedbirler almanız gerektiğini düşünüyorum tabi ki de insanların dikkatli olmaları bir şey alırken daha çok sorgulamaları gerekmektedir ama bu konuda açıkcası sizden daha fazla duyarlılık beklemekte olduğumu da belirtmek isterim
    Bu forumun bizim gibi bireylerden oluştuğunu o nedenle bireye yönelik kolaylıklar gerektiği de malümünüzdür
    Neyse fazla uzatmadan yaptırımları beklediğimizi tekrar hatırlatır iyi çalışmalar dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar HASAN KAHRAMAN TARAFINDAN DOLANDIRILANLAR için yardımcı olacagım bir durum söz konusudur..

Bu insan dedigimiz şahıs herkesi dolandırmıştır. Ve piyasada naam salmış kişileri öne sürerek ve isimlerini kullanarak işler yapmaktadır milleti dolandırmaktadır. Bu hesabı uzun çalışmalar sonucu elde ettik. ve şahısın TCK numarasına varana kadar elde ettik.

Asıl dolandırıcı Hasan kahramanın TC nosu baba adı yaşadıgı şehri paylasıyorum..

Hasan KAHRAMAN
    TCK numarası ise 593 265 227 34
    Baba adı Ahmet Ve 1993 dogumludur..
    ,
    DENİZ SAĞIR TARAFINDAN dolandırılanlar ise.

Baba adı Vahit 1993 dogumlu

TCK numarası ise 337 544 160 70

Bu şahısların TCK numaralarını dosyalarından bulmuş bir kaç üst makam arkadaslar

işinize yarar diye dusunuyorum herkese iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.