Şimdi Ara

Dikkat Dolandırıcı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lol King Statları :http://www.lolking.net/summoner/tr/1510228#profile
    Kesinlikle Dolandırıcı Dikkatli Olunuz 46 Lira Kazıklandım . BU Ramazan Ayında Allah İnsallah belasını verir.
    sakın inanmayın .

• az önce platin hesap satıyorum diye konusu vardı geçmiş olsun kardeşim savcılığa şikayet et direk
  • Hesap alıyosunuz ordakielrin oyununuda mahvediyorsunuz

Haketmişsin
  • bilişim suçlarına başvurursan elinde dekontlar ve skype konuşma günlüğünden kayıtları alıp paranı iade söke söke alabilir arkadaş adına da suç duyurusunda bulunabilirsin
  • Sahura Kadar Bekliyelim Dedik İcine Mıctın Bilisim Suclarına ne diye Basvurucam ? Kesin basvurucam terbiyesizlik ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirLethe

bilişim suçlarına başvurursan elinde dekontlar ve skype konuşma günlüğünden kayıtları alıp paranı iade söke söke alabilir arkadaş adına da suç duyurusunda bulunabilirsin

bunu yap ve hakkını ara derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİKKAT DOLANDIRICILIK VAKASI
    7 yıl önce açıldı
    Dikkat!!! DOLANDIRICI
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 46 liraya platin hesap alcagini sandiysan tek suç adamda degil demektir olayi en basindan anlatin.eksiklikler var kimin hakli kimin haksiz oldugu net degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen polise yani bilişim suçlarına başvur onlar konuştugunuz herşeyi orataya döker hemde diğer insanlarda kurtulmuş olur bu dolandırıcıdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves

Sahura Kadar Bekliyelim Dedik İcine Mıctın Bilisim Suclarına ne diye Basvurucam ? Kesin basvurucam terbiyesizlik ama

forumdan yazdığı hakaretlerin sslerini de almayı unutma. dolandırıcılık diye başvurabilirsin. teklif ettiğin ücrete olumlu yanıt verdiyse ve hesabı devretmiyorsa başvurmaman için bir neden yok
  • sen kullanilmis kod vermissin adam da hesabi sana vermemis anladigim kadariyla.dogru olan buysa satici hakli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

sen kullanilmis kod vermissin adam da hesabi sana vermemis anladigim kadariyla.dogru olan buysa satici hakli.

kullanılmamıs kod verdim croosfirela alakam yok diek sanalsaraydan aldıgım gibi verdim
  • quote:

quote:

sen kullanilmis kod vermissin adam da hesabi sana vermemis anladigim kadariyla.dogru olan buysa satici hakli.

kullanılmamıs kod verdim croosfirela alakam yok diek sanalsaraydan aldıgım gibi verdim

kullanilmamis olduguna dair bi kanitin varsa arkandayim.

• quote:

ekran görüntüsünü görmüyorsun galiba adam koymuş. isterse müşteri hizmetleriyle iletişime geçip gerekli bilgileri alıp ss atarsa inanmamak için bir neden yok
  • Cevaplar İcin Tesekkurler Yarın Bir Arastırıyım Su Bilişim Suclarını Hic Bilgim Yok Sadece İnternetten Sikayet Var Mıdır ?
  • quote:

Cevaplar İcin Tesekkurler Yarın Bir Arastırıyım Su Bilişim Suclarını Hic Bilgim Yok Sadece İnternetten Sikayet Var Mıdır ?

olması lazım internet üzerinden şikayetçi olabiliyorsun. bu arada geçmiş olsun
  • quote:

Cevaplar İcin Tesekkurler Yarın Bir Arastırıyım Su Bilişim Suclarını Hic Bilgim Yok Sadece İnternetten Sikayet Var Mıdır ?

bilişim suçları zaten internet üzerinden işlenen suçlarla ilgileniyor. özelikle bu karaketr alım satım ve dolandırıcılık gibi konularla ilgileniyorlar. googleye bilişim suçları yazsan çıkıyor linki. ana sayfası çok anlaşılır şekilde anlatıyor ne yapman gerektiğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 11 Temmuz 2013; 2:11:23 >
  • quote:

hesabı başkasına da satmış 5-10 daka once

http://forum.donanimhaber.com/m_77681368/f_//tm.htm#77685447
  • Nasıl kanıyorsunuz şöyle insanlara anlamıyorum
  • Gecmis olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.