Şimdi Ara

Dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda Me.rt nickli arkadaş C# projeleriniz ödevleriniz makul fiyata yapılır şeklinde konu açmış, biz de istedik yaparım dedi teslim tarihi vs. ama kendisi bitti demesine ragmen hesap bilgilerini bile çok geç gönderdi hiçbir şekilde işine sadık değildir. Kendisi yüzünden benim ve arkadaşlarımın okulu uzadı. Burada projelerin başkasına yaptırılması etik midir değil midir konusunu lütfen tartışmayalım olay o değil çünkü. Ben sadece kendisinin buradaki konusuna bakıp proje veya ödev yaptırmak isteyenleri uyarmak amacıyla konuyu açtım. Umarım dikkate alırlar anlattıklarımı.
    Lütfen dikkat edelim Me.rt nickli kişiye.

• iyi ders olmuştur buda sana o kadar bekliceğine çalışıp kendin yap demek isterdim ama tartışma istemiyormuşun
  • açıkça belirttiğim gibi konu bana ders olması falan değil. ben sadece arkadaşları ikaz etmek istedim. Sen de madem anladın tartışma istemediğimi 'demek isterdim' gibi cümleler kullanmamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

iyi ders olmuştur buda sana o kadar bekliceğine çalışıp kendin yap demek isterdim ama tartışma istemiyormuşun

• okul uzadı dediğine göre üniversite de bitirme projesi gibi önemli bişeyi başkasına yaptırmaya çalışmışsın.

akıllanmışındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

Mert işine sadıktır, asla okulun uzamasına meydan vermez. Burada projelerin başkasına yaptırılması etik midir değil midir konusunu lütfen tartışmayalım olay o değil. Sataşma, karalama amacıyla açılmış bir konudur bu. ezgit takma adlı şahısı dikkate almayınız. tartışma niyetim yok.

Bu konu sataşma karalama amacıyla açılmadı ben sadece benim gibi proje yaptırmayı düşünen arkadaşları uyarmak istedim. İşine sadıksa arkadaşın kendisine bir sorabilirsin istersen ben kendisine belirttim çünkü cevap vermediği onlarca mailim var yetiştirmem gerektiğini belirttiğim ki kendisi tenezzül bile etmedi açıklama yapmaya. Arkadaşına sorabilirsin işin aslını astarını kendisi de aynı şeyi söyleyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IengineerI

okul uzadı dediğine göre üniversite de bitirme projesi gibi önemli bişeyi başkasına yaptırmaya çalışmışsın.

akıllanmışındır.

bitirme projesi değil onu kendim yaptım zaten alttan aldığım dersin son projesiydi zamanım yoktu. Alttan aldığım için uzadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.