Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: landoffreedom

Meraba arkadaslar.dgs basvuru tarihlerini kacirsim.ek bir sure verecekler mi kayit icin gec kalanlara yonelik olarak?

14 Haziran yani bugün tekrar açılacak bir günlüğüne. Aman kaçırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemde açık olarak gözükmüyor gündüz mu açılacak acaba

• Arkadaşlar bir sorum olacak ben atatürk üni aöf bolumunde 2 yıllık iş sağlığı guvenliği önlisans bölümünü bitirdim dgs ye başvurdum yalnız acıköğretim bolumunu anadolu üniversitesinin secebilirmiyim nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim...
  • merhaba herkese, 2. dönemden 1 dersten kalma ihtimalim var, hoca bütlerden de geçirmeyecek gibi. dgs'de şartlı kayıt diye bir şey varmış ama o da 1. dönemden ders kalırsa geçerli oluyormuş herhalde. bu konuda bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi? 2. dönemden kaldığım dersle de şartlı kayıt hakkı verilir mi bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpathia00

merhaba herkese, 2. dönemden 1 dersten kalma ihtimalim var, hoca bütlerden de geçirmeyecek gibi. dgs'de şartlı kayıt diye bir şey varmış ama o da 1. dönemden ders kalırsa geçerli oluyormuş herhalde. bu konuda bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi? 2. dönemden kaldığım dersle de şartlı kayıt hakkı verilir mi bana?

Şartli kayittan faydalanabilmen icin alttan kalan dersinin ilk dönemden olmasi gerekli.İkinci donem dersinden kalirsan maalesef yararlanamazsin.Ne yapip edip gecmen lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci dönem alttan ders olan sınav başvurusu falan yapmasın zaten boşuna gider parası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

quote:

Orijinalden alıntı: carpathia00

merhaba herkese, 2. dönemden 1 dersten kalma ihtimalim var, hoca bütlerden de geçirmeyecek gibi. dgs'de şartlı kayıt diye bir şey varmış ama o da 1. dönemden ders kalırsa geçerli oluyormuş herhalde. bu konuda bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi? 2. dönemden kaldığım dersle de şartlı kayıt hakkı verilir mi bana?

Şartli kayittan faydalanabilmen icin alttan kalan dersinin ilk dönemden olmasi gerekli.İkinci donem dersinden kalirsan maalesef yararlanamazsin.Ne yapip edip gecmen lazim.

yaz okulu, tek ders falan artık hepsine girmem gerekecek o zaman, teşekkürler
  • Arkadaslar selam bende aof okuyorum 2 dersden kaldim. Aofden butunlemeden gecemezsem yinede dgsden aof 3 siniftan baslayabilirmiyim.

• an_k_ist A kullanıcısına yanıt
    Olurmu öyle şey ya mantıklı düşün tabi ki başlayamazsın🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahlaki Adam

Dgs 2018 için whatsapp grubu var mı ?

Varsa bende girebilir miyim 2018'e

• quote:

Orijinalden alıntı: affetmeyeci

Verilecegini okumustum bi yerde yalniz 135 TL basvuru ucretiyle:)

Deneme onerisi olan var mi? 5li 10lu farkli yayinlardan almak istiyorum.

Uzman kariyer tavsiye ederim.

• Dgs de kitapcik tek seferde veriliyor degil mi. Yani 140 dk suremi istersem tamamen sayisala kullanabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Dgs de kitapcik tek seferde veriliyor degil mi. Yani 140 dk suremi istersem tamamen sayisala kullanabilirim.

Biraz arastirmayla cevabimi buldum.anlasilan kitapcik tek seferde verildiginden sureyi istedigimiz gibi dagitabiliyoruz.

2. Uni olarak aof yu 4 yilliga tamamlicaktim baktim sozel denemesinde iyi yapiyorum ama paragraflar cok uzun.cozumu bu sekilde halletcem.90-100 dk sozel yapcam :) zaten enaz 40-45 dogru cikarsam sayisal bos bile kalsa 210 220 arasi puan cikiyir ea da.o da kurtariyor aof iktisat yada isletme icin.sayisala kalan zamanda basit hatirladiklarimi yaparim yeter.kural formul calisamicam su yogunlukta :) Sinavin icerigine bakmak icin son 3 yilin sinavini cozuyorum sadece.hayirlisi bakalim.

• Bu sene gireceklere başarılar. 2018 de bakalım neler olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilg müh için tahmini net sayıları ne olmalıdır? Ayrıca sözel çözmenin herhangi bir etkisi var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

Arkadaşlar bilg müh için tahmini net sayıları ne olmalıdır? Ayrıca sözel çözmenin herhangi bir etkisi var mıdır?

Puanlama sitelerine bakınca ne kadar doğrudur bilmiyorum ama sayılsalda 7-8 türkçe 1 matematik ile aynı puanı veriyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Arkadaşlar bilg müh için tahmini net sayıları ne olmalıdır? Ayrıca sözel çözmenin herhangi bir etkisi var mıdır?

Puanlama sitelerine bakınca ne kadar doğrudur bilmiyorum ama sayılsalda 7-8 türkçe 1 matematik ile aynı puanı veriyor sanırım

o kadar düşük değil. 3 türkçe 1 matematiğe eşit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

o kadar düşük değil. 3 türkçe 1 matematiğe eşit

Neye göre dediniz bunu acaba ?
  • 5-6 turkce 1 matematige esit benim obp'ye gore

• Arkadaşlar myo bu sene bitirdim 2.dönemden alttan dersim yok 1. Dönemlerden 2 tane dersim var.bu dersleri güz dönemi gidip sınav zamanı verirsem şartlı kayıtla dgs ile 2.dönemden 4e tamamlamlayabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.