Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
828.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Metin*

Dostlar bende dgs çalışıyorum. Geçen seneki matematik netim 5 ti. Yani temelim 0 dı . Denemelerde 5 tane anca yapıyordum. Kasımda çalışmaya başladım adam gibi şuan denemelerde 30-40 arası yapıyorum. Hedefim elektronik müh. sizce kalan 110 gündede aynı şekilde çalışmaya devam etsem yapabilirmiyim. Yoksa buraya kadarmı demem gerekiyor. Yani 5 ten 40 çıktım 4 ayda sizce kötümü. Şuan geo bilgim yok o yüzden denemelerde zaten 9 tane boşum çıkıyor banko ona çalışmaya başladım

Son netin ne kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrik mezunuyum endüstri mühendisi istiyorum bakıyorum ama sanırım bu sene olmayacak gibi.
  • kardeş geçen sene 5 di şimdi 30 40 yaptım diyorsun bunu nasıl başardın hangi kaynaklara başladın çalışmaya nerden destek aldın bende sayısalım sıfır çünkü endüstri mühendisi istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

kardeş geçen sene 5 di şimdi 30 40 yaptım diyorsun bunu nasıl başardın hangi kaynaklara başladın çalışmaya nerden destek aldın bende sayısalım sıfır çünkü endüstri mühendisi istiyorum.

.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

kardeş geçen sene 5 di şimdi 30 40 yaptım diyorsun bunu nasıl başardın hangi kaynaklara başladın çalışmaya nerden destek aldın bende sayısalım sıfır çünkü endüstri mühendisi istiyorum.

.

Hocam çok istemekle alakalı.. Ve yaptğını gördüğün zaman daha çoğunu istemekle alakalı. Formül şu kardeşim mesela atıyorum havuz problemlerini yapamıyormusun hemen hedefin onlar olmalu ve havuzu bitirdikten sonra artık karışım ve havuz içiçe olanları yani hanı a musluğu 6 saatte %30 tuzlu su vs vs .. Yaptğının daha iyisini yapmalısın. Mesela şuan gözün kapalı kök çözüyorsun diyelim hemen zor kaynaklardan kök soruları bakıcaksın. Ne kadar zorlarsan okadar sağlam oluyor. son 1 aydır normale döndüm ama ocaktan beri kafayı yemiş durumdaydım kardem her gece sınavı düşünüyorum bütün facebook gruplarında butun whatsup gruplarında varım. Galerim komple soru fotoğrafları.. Gece 12 de soru atılıyor yataktan kalkıp yapmaya çalışıyorm yapamazsam yapılışı öğreniyorum. Eğer yapamadığın konuları bırakırsan kaybedersin kardeşim. Şu da önemli gerçeklerle yüzleşmek. Çok kolay denemeler var piyası bunlardan 40 yapıp oo süperim dememeliyiz. Ki ben halen düzenli çalışmadığım için pişmanım oda korkudan endişeden dolayı hep attack modundaydm. Şuan elimde soru bankası var 2 tane bu 1 ay içinde onları bitiricem . Ve son 1.5 ay hergün bir deneme çözeceğim. Yeterli değil belkide bilemiyorum. Çok extrem durum olmadıkça beyin olarak ortalama hepimiz aynıyız. Mesela ben bi soru yaptım sen yapamadın diyelim senin hemen kendine sorman gerekiyor. Benim ondan farkım ne . Farkın yok eksiğin var çalışacaksın. Ben hep kendimden çok iyilerle olmaya çalıştım dershande kütüphanede hep iyilere yetişmeye çalıştım.. İnşallah hepimiz başarırız kayıtlar bu ay son 2.5 ay kaldı .. Yaz da geldi herkes mayıştı gazdan ayağını çekmeyen başarır abi inşallah ağustosta buraya çok daha güzel şeyler yazarız..

Edit: Kaynak olarak ant 1 çözdüm ilk çünkü matematiği bilmeyen başka bişi ile başlayamaz .. Sonra dershane fasikül soru bankası vs. Şuan tasarı vitamin çözümlü soru bankasını bitirdim sayısal mantık kısmı kaldı. Bite elimde çözümsüz tasarı soru bankası var onu da bitiricem. Deneme olarakta her yayınınkini aldım her yayını aldım farklı tipler görürüm diye

• quote:

quote:

quote:

.

Hocam çok istemekle alakalı.. Ve yaptğını gördüğün zaman daha çoğunu istemekle alakalı. Formül şu kardeşim mesela atıyorum havuz problemlerini yapamıyormusun hemen hedefin onlar olmalu ve havuzu bitirdikten sonra artık karışım ve havuz içiçe olanları yani hanı a musluğu 6 saatte %30 tuzlu su vs vs .. Yaptğının daha iyisini yapmalısın. Mesela şuan gözün kapalı kök çözüyorsun diyelim hemen zor kaynaklardan kök soruları bakıcaksın. Ne kadar zorlarsan okadar sağlam oluyor. son 1 aydır normale döndüm ama ocaktan beri kafayı yemiş durumdaydım kardem her gece sınavı düşünüyorum bütün facebook gruplarında butun whatsup gruplarında varım. Galerim komple soru fotoğrafları.. Gece 12 de soru atılıyor yataktan kalkıp yapmaya çalışıyorm yapamazsam yapılışı öğreniyorum. Eğer yapamadığın konuları bırakırsan kaybedersin kardeşim. Şu da önemli gerçeklerle yüzleşmek. Çok kolay denemeler var piyası bunlardan 40 yapıp oo süperim dememeliyiz. Ki ben halen düzenli çalışmadığım için pişmanım oda korkudan endişeden dolayı hep attack modundaydm. Şuan elimde soru bankası var 2 tane bu 1 ay içinde onları bitiricem . Ve son 1.5 ay hergün bir deneme çözeceğim. Yeterli değil belkide bilemiyorum. Çok extrem durum olmadıkça beyin olarak ortalama hepimiz aynıyız. Mesela ben bi soru yaptım sen yapamadın diyelim senin hemen kendine sorman gerekiyor. Benim ondan farkım ne . Farkın yok eksiğin var çalışacaksın. Ben hep kendimden çok iyilerle olmaya çalıştım dershande kütüphanede hep iyilere yetişmeye çalıştım.. İnşallah hepimiz başarırız kayıtlar bu ay son 2.5 ay kaldı .. Yaz da geldi herkes mayıştı gazdan ayağını çekmeyen başarır abi inşallah ağustosta buraya çok daha güzel şeyler yazarız..

Edit: Kaynak olarak ant 1 çözdüm ilk çünkü matematiği bilmeyen başka bişi ile başlayamaz .. Sonra dershane fasikül soru bankası vs. Şuan tasarı vitamin çözümlü soru bankasını bitirdim sayısal mantık kısmı kaldı. Bite elimde çözümsüz tasarı soru bankası var onu da bitiricem. Deneme olarakta her yayınınkini aldım her yayını aldım farklı tipler görürüm diye

İnşallah istediğinizi alırsınız hocam.

Şu son 12 haftada geometriyi en iyi verimli nasıl çalışabiliriz hocam sizce? Geometrisiz 22-23 yapıyorum denemelerde hedef 40. Geometri ve matematikten 4-5 konu kaldı tamamlamak için. Geometri için fikir verebilir misiniz? Mayıs çıktı mı deneme çözeceğim hergün mümkün olduğu kadar durmayacağım soru bankası ile birlikte. Bu ay içinde geometriyi bitirmeyi düşünüyorum tam olarak hocam. Sınava kadar 35-40 arasına çekilir mi?

Benimde 0'dı matematik. Geri kalan zaman için tavsiye istiyorum. İstenildi mi oluyor hocam valla bu arada. Bunuda belirteyim bende aynı fikirdeyim sizle.

• quote:

quote:

quote:

.

bende yaz'a güveniyorum. ygs kasan arkadaşlarla beraber çalışıcam matematik geometriye.

önümde 1 sene var, bu sene girmiyorum. Hedefim çok yüksek, ve bu hedef benim gözümü korkutuyor

• Mühendislik düşünen arkadaşlar sınavı kazaninca dgs gözlerine çocuk oyuncağı gibi gelecek

Sinaviniz iyi gecerse direk mat2 ve fizik çalışmaya baslayin. Hatta az temeliniz var ve seneye girecekseniz mat2 konularini bitirin yoksa okula girince sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard

Mühendislik düşünen arkadaşlar sınavı kazaninca dgs gözlerine çocuk oyuncağı gibi gelecek

Sinaviniz iyi gecerse direk mat2 ve fizik çalışmaya baslayin. Hatta az temeliniz var ve seneye girecekseniz mat2 konularini bitirin yoksa okula girince sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz

Hocam Teknik Lise çıkışlıyım azda olsa mat fizik felan gördük ama tabi o dönemler hiç çalışmıyodum Hedefim ise ODTÜ bakalım nolcak herkes imkansız gözüyle bakıyor bitirebilmemi fakat şöyle bişi var oradan mezun olmayı başaranlarda sonuçta benim gibi bir insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hernos4 -- 12 Mayıs 2017; 20:59:0 >

• Grup var mı whatsapp?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light Star

Grup var mı whatsapp?

Var metinle konuş alır seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernos4

quote:

Orijinalden alıntı: Leopard

Mühendislik düşünen arkadaşlar sınavı kazaninca dgs gözlerine çocuk oyuncağı gibi gelecek

Hocam Teknik Lise çıkışlıyım azda olsa mat fizik felan gördük ama tabi o dönemler hiç çalışmıyodum Hedefim ise ODTÜ bakalım nolcak herkes imkansız gözüyle bakıyor bitirebilmemi fakat şöyle bişi var oradan mezun olmayı başaranlarda sonuçta benim gibi bir insan

Valla dostum imkansiz degil, ama oraya lys ile gelen ogrenclerden daha iyi bilerek git mat fizik kimya konularini.

Yoksa kafayi yersin

• quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

Dostlar bende dgs çalışıyorum. Geçen seneki matematik netim 5 ti. Yani temelim 0 dı . Denemelerde 5 tane anca yapıyordum. Kasımda çalışmaya başladım adam gibi şuan denemelerde 30-40 arası yapıyorum. Hedefim elektronik müh. sizce kalan 110 gündede aynı şekilde çalışmaya devam etsem yapabilirmiyim. Yoksa buraya kadarmı demem gerekiyor. Yani 5 ten 40 çıktım 4 ayda sizce kötümü. Şuan geo bilgim yok o yüzden denemelerde zaten 9 tane boşum çıkıyor banko ona çalışmaya başladım

Son netin ne kardeş

son deneme dokunaltı yayını çözdüm bugun kardeşim 41d 2 yanlış matematik 25d 0 y türkçe bakalım 2 ay kaldı daha sıkı tutabilirsek olur inşallah

• quote:

quote:

quote:

Son netin ne kardeş

son deneme dokunaltı yayını çözdüm bugun kardeşim 41d 2 yanlış matematik 25d 0 y türkçe bakalım 2 ay kaldı daha sıkı tutabilirsek olur inşallah

İnşallah yaparsın benim daha 2 sene var dgs sıkı çalışacam sıfır benimde temel. Antrenman Mat başlıcam. YGS 5 net yaptım aynı senin gibi bakam 2 sene sonra nolacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

Son netin ne kardeş

İnşallah yaparsın benim daha 2 sene var dgs sıkı çalışacam sıfır benimde temel. Antrenman Mat başlıcam. YGS 5 net yaptım aynı senin gibi bakam 2 sene sonra nolacak

Insallaj kardeşim calis sen daha iyi olursun. Keyfini cikar bir senen var erteleme hic bişeyi

• Arkadaşlar özelde 2 yıl endüstri müh. Düşünüyorum. Şöyle bi hesap yaptım çalışırsam okul zamanı parasını karşılarım. Endüstri mühendisliği hakkında bilgisi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: frhtzkn

Arkadaşlar özelde 2 yıl endüstri müh. Düşünüyorum. Şöyle bi hesap yaptım çalışırsam okul zamanı parasını karşılarım. Endüstri mühendisliği hakkında bilgisi olan var mı ?

Bende başlarda düşünüyordum fakat iş bulması zormuş o yüzden vazgeçtim
  • hernos2 kullanıcısına yanıt
    Neden zor hocam önemli olan kendini geliştirmek değil mi ? çevrenizde var mı özel üni sordunuz mu hiç ? Bende çok duydum böyle ama biri etraflıca anlatsa fena olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: frhtzkn

Neden zor hocam önemli olan kendini geliştirmek değil mi ? çevrenizde var mı özel üni sordunuz mu hiç ? Bende çok duydum böyle ama biri etraflıca anlatsa fena olmaz.

biraz araştır o mesleğin iş bulma şartları zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatejMitrovic

arkadaşlar 2 ayda geometriyi halledebilir miyim ?

sınavda 5 tane yapsam yeterli. Geometri de hangileri kesin olarak çıkıyor ?

merhaba; konu anlatım olarak önerebileceğim yargı yayınları ve tasarının kitabı olabilir alternatif olarak 657 yayınlarını da değerlendirebilirsiniz... soru bankası olarak ise; tasarı, filozof, irem veya intibak yayınlarından en az 2 sini öneririm... deneme olarakta çözebildiğin kadar farklı yayından çöz derim :)
    www.nkitap.net
    nkitap.net - Bu web sitesi satılıktır! - nkitap Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://www.nkitap.net/dgs-kitaplari
    DGS kitaplarında bu sitede kampanya vardı bitti mi bilmiyorum...

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.