Şimdi Ara

Diken Saçlı Olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
36.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde saç dalgalı, bende düz olmasını isterdim ama olmuyor sonuçta.
  • uzatamazsan yanlar biraz kısa olsun ve üstleri kaldır deyim yerideyse ivan dragon gibi ol
    azcık jöle kullan dağınık da olabilir herbiri ayrıbiyerde ben de o modeli çok severim şimdi saçına ne yaparsan yap kimse yadırgamaz
  • biz şanslıyız hocam. millet saçını dikmek için bi ton jöle sürer,biz uğraşmayız.zaten diktir.

saçını uzat.uzayınca nefis oluyor.uzaması da rahat 6 ay sürüyor. saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde uzatırsan daha kısa sürer fakat uzarken çok çirkin görüntü verir. mesela ben yanları kısaltırırım,önlerden uzar,bi şekle girene kadar böyle devam ederim,sonra ortadan ikiye ayrılmaya başlar,yanları da uzatırım.
    eğer okulun yoksa uzat,ya da üni okuyorsan. gerçi ben lisedeyken de 15 cm saçla giderdim millet subay traşı olmadan içeri giremezdi,bana 15 cm ile bişi demezlerdi

uzun lafın kısası,uzat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizza -- 20 Ağustos 2008; 12:51:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: brkarakus

uzatamazsan yanlar biraz kısa olsun ve üstleri kaldır deyim yerideyse ivan dragon gibi ol
    azcık jöle kullan dağınık da olabilir herbiri ayrıbiyerde ben de o modeli çok severim şimdi saçına ne yaparsan yap kimse yadırgamaz

arka taraflar nasıl olsun yanlar gibi kısamı olsun?

yanları 4 e vurdurayım üstleri 5 e ön taraflarda 5 vurdurduğum yerlerden biraz uzun olsun
  • yanları 3-4-5 şeklinde artırarak kestir. üstler uzasın. 3-4 aya şekle girer,o zaman hiç kestirmezsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizza

yanları 3-4-5 şeklinde artırarak kestir. üstler uzasın. 3-4 aya şekle girer,o zaman hiç kestirmezsin.

şekle girdikten sonra kestirmeyince uzamıcak sonuçta yine kestirmem gerekecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

quote:

Orjinalden alıntı: denizza

yanları 3-4-5 şeklinde artırarak kestir. üstler uzasın. 3-4 aya şekle girer,o zaman hiç kestirmezsin.

şekle girdikten sonra kestirmeyince uzamıcak sonuçta yine kestirmem gerekecek

nasıl? hem kestirmiceksin,hem uzamıcak? ama sonuçta kestireceksin ?

ben hep öyle yapıyorum. 3 numaraya kestiriyorum,sonra üstler uzuyor,yanları ayda 1 toplattırıyorum,yoksa çok çirkin oluyor,lennon gbi ,uzuyor,uzuyor ve uzuyor. 10 cm olunca,yanlar da 5 cm falan olmuş oluyor,sonra kulak üstünden 1 cm aldırıyorum,iyice toparlandıktan sonra,bi daha kestirmiyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: brkarakus

uzatamazsan yanlar biraz kısa olsun ve üstleri kaldır deyim yerideyse ivan dragon gibi ol

arka taraflar nasıl olsun yanlar gibi kısamı olsun?

yanları 4 e vurdurayım üstleri 5 e ön taraflarda 5 vurdurduğum yerlerden biraz uzun olsun

komple çözüm olur

• of ne yapcam ya

• up
  • benimde favorim yok aga kıvır kıvır oluyo yukarı kalkıyo fitil oluyom kızlar beğeniyo ama
  • quote:

of ne yapcam ya

çözüm yolu sunuyoruz,beğenmiyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: barman

Benimde saç dalgalı, bende düz olmasını isterdim ama olmuyor sonuçta.

+1907
    bı keresınde yaptırmıstım ama. berber sınırlendı usturayla yaptı dumduz oldu
  • kardeşim benim saçımda öyle bi banyo yap yatmadan önce kafana bere geçir sürekli düzelir ama sürekli yapman gerekiyor
  • aynisac bende de var ya sık traş oluyorum yanlati kisa kestirmek simdilik cozum yolu :-) ama yun de en kabarik duruyor sonralari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.