Şimdi Ara

Dijitsu 75DW9900 mi, Onvo OV75F500 mü? (F/P 75 Inç Tv)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli arkadaşlar, 75 inç TV alacağım salona, iki model arasında kaldım birincisi Onvo marka, diğeri ise bugün metro markette indirimli gördüğüm Dijitsu marka.

Onvo güncel fiyatı 27K ama indirimli 23K ya kadar alınabiliyor.

Dijitsu güncel fiyatı ise 22K metro markete özel.

Sizce indirim bekleyip onvo mu alayım yoksa fark yok aynıdır deyip Dijitsu mu tavsiye edersiniz? Resimleri ekliyorum, teşekkürler.

• Hocam yanlış anlamayın ama, ikisi arasında, al birini vur ötekine durumu varDijitsu 75DW9900 mi, Onvo OV75F500 mü? (F/P 75 Inç Tv)  Daha üst markalara yönelin derim.

Yine de, ikisinden birini seçmek şartsa, ben Dijitsu'yu alırdım. Bazı ürünleri kaliteli oluyor. Marka algısı daha iyi.

• 37 ye samsung 75 vardi ona bakin bence.
  • Hocam bütçemiz 25 bin lira, 65 inç ama daha kaliteli bir ürün mü almalıyım?

• Adoring Fan kullanıcısına yanıt

Kalite fiyatla ilişkilidir bir yere kadardır tabi nihayetinde pahalı ve kaliteli tv'lerde bozulabilir nihayetinde kul yapısıdırlar lakin ucuz büyük ebatlı tv'lerde hem görüntü kalitesi vede ürün materyal ve işçilik kalitesi düşüktür.

• Adoring Fan kullanıcısına yanıt

Öyle yapın hocam. TV markalarında TCL ve Philips'in altına düşmeyin derim.

Onvo ve Dijitsu, no-name gibi bir şey. İkisi de, yabancı isimle müşteri çekmeye çalışan Türk markaları. Servis mervis hak getire. Zaten Onvo'nun sahibi Sunny'le aynı.

Vestel ve Arçelik de, sadece iyi kampanya varsa düşünülebilir. Genel olarak, elektronikte Türk markalarından uzak durulmalı.

• Teşekkürler herkese.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.