Bildirim
Dijital Uydu Yayınını PC ye Aktarmak
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Pro çip, 14 çekirdekli CPU ve 20 çekirdekli GPU’ya sahip: 16.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/Apple-MacBook-Laptop-%C3%A7ekirdekli-GPUya/dp/B0DLHDRCVY/
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: zbilici
Arkadaşlar dijital uydu konusunda çok yeniyim, Dijital yayını PC deki analaog TV kartına aktarabilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.
bende kaon dijix var sky usb çıkışlı bununla pc de kayıt bile yapabiliyorsun senin cihazın markası nedir bilmiyorum destekliyorsa olur (kayıt ve izlemek için pc ye yazılım yüklemek gerekiyor) kendi cihazım için söylüyorum digerleri hakkında bilgim yok -
Cihazın bilgisayara usb bağlantısı yok. Acaba cihazdaki scart ile tv kartındaki s-video arasında bağlantı yapılırsa görüntü alınabilir mi onu merak ediyorum. Tv kartının kendi yazılımı var zaten. -
quote:
Cihazın bilgisayara usb bağlantısı yok. Acaba cihazdaki scart ile tv kartındaki s-video arasında bağlantı yapılırsa görüntü alınabilir mi onu merak ediyorum. Tv kartının kendi yazılımı var zaten.
Bende next 2005 dcı sky var dediğin gibi yapılırsa görüntü alınabiliyor.
Forumda ayrıntılı olarak verilmişti biraz ararsan bulabilirsin. -
olmadı direk çanak antenden gelen kabolyu ekran kartına bağlarsın . bide program yükledin mi örneğin alt-dvb gibi bişey tıkır tıkır izlersin -
Forumda aradım ama bulamadım.
"olmadı direk çanak antenden gelen kabolyu ekran kartına bağlarsın . bide program yükledin mi örneğin alt-dvb gibi bişey tıkır tıkır izlersin"
Bu dediğinden hiçbişey anlamadım. TV kartı falan desen anlayacam da ekran kartı deyince pek bir havada kalıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: sueldem
quote:
Cihazın bilgisayara usb bağlantısı yok. Acaba cihazdaki scart ile tv kartındaki s-video arasında bağlantı yapılırsa görüntü alınabilir mi onu merak ediyorum. Tv kartının kendi yazılımı var zaten.
Bende next 2005 dcı sky var dediğin gibi yapılırsa görüntü alınabiliyor.
Forumda ayrıntılı olarak verilmişti biraz ararsan bulabilirsin.
-
quote:
Orjinalden alıntı: bnyamin
olmadı direk çanak antenden gelen kabolyu ekran kartına bağlarsın . bide program yükledin mi örneğin alt-dvb gibi bişey tıkır tıkır izlersin
arkadaşım anolog tv kartından bahsediyor alt dvb vs. skaystar vb. donanımlarda çalışır direk çanak baglanmaz -
Kardeş çok basit bi olay bi giriş bi çıkış iki jak al.. Satan dükkanlara gidip yapmak istediğni söleyince onlar verirler ve kablo lazım cihazın a/v çıkışından çık ve tv kartına tak
Cihazda A/V çıkış ayarları var ordan ayarları yap ve analog tv kartından izle ama bağımsız değil tabe bunu bliyosundur umarım -
Hocam yaptım onu ama olmadı ya. TV Kartının S-Video girişine taktım. TV Kartını da S-Video kısmına getirdim. Ama görüntü yok. Halbuki aynı mantıkla ben minidv yi tv kartında izlemiştim. -
Dostum bir yerde hata yapmışsın.Ben digiçağ uyduyu bilgisayara tv kartından bağladım.Ses için de ses kartına.Tv kartının programını aç anteni seç tarat ve zaten bir yerde buluyor.Ekran kartına bağlarsan işin zor.Tavsiyem git düzgün bir normal(analog) tv kartı al.Gerisi 2 tane kablo zaten -
quote:
Arkadaşlar dijital uydu konusunda çok yeniyim, Dijital yayını PC deki analaog TV kartına aktarabilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Hangi digital yayını??
Biraz daha açık yazarsan cevap vercek olan arkadaşlar da daha net ve doğru bilgi verirler.
"Digital yayın",digital uydu alıcısından bahsediyorsan epey yazılanlar olmuş. Herkez kendince anladığına göre cevaplamış.
quote:
Hocam yaptım onu ama olmadı ya. TV Kartının S-Video girişine taktım. TV Kartını da S-Video kısmına getirdim. Ama görüntü yok. Halbuki aynı mantıkla ben minidv yi tv kartında izlemiştim.
Eğer taktıtığın her neyse digital recever v.s ise,video çıkışını nasıl yaptın? Bu aletin S-video cıkışı olabilir de çalışmayabilir,bu bir. İkincisi scart çıkışından da S-video dönüştürücü (basıt bişey -scart soketine benzeyen üstünde s-video ve rca bağlantılı ,İN_Out anahtarlı bişey -görmüşündür) yardımıyla da pc´deki tv kartına bağlanabilirsin!
-
@myfrango
Ekran kartından bahseden kim? Ben de Tv kartından bahsediyorum. Sanırım yanlış okumuşsun.
@limbo
Sen de yazdıklarımı eksik okumuşsun. Hangi dijital yayın diye beni eleştiriyorsun ama zaten ben "dijital uydu" diye belirtmişim. Yaptığın alıntıyı bile eksik okumuşsun.
S-video konusunda haklısın. Büyük ihtimalle çalışmıyor çünkü vcd yi bile bu şekilde bağladım akşam ve görüntü aldım. Bir de scarttan deneyecem bakalım. -
arkadaşlar bende toshiba notebook var tv kartı yok ama tv çıkışı var bende kayıt yapabilirmiyim? yapamazsam neler lazım söylermisiniz.
yardımcı olucak arkadşa şimdiden teşekkürler.. -
Maalesef TV Out ile kayıt yapamazsın. TV Kartın olması geregiyor. Eğer bir USB TV Kartı alırsan onun S-Video girişinden kayıt yapabilirsin.
Bu arada ben nihayet görüntüyü PC ye aktarmayı başardım, s-video çıkışında problem varmış uydu cihazının ben de scarttan aldım görüntüyü. Yalnız ses yok onun için de gerekli kabloyu alcam. limbo'ya teşekkürler bu arada. S-videoya takılmış kalmıştım yoksa.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X