Şimdi Ara

DİJİTAL REKLAMCILIĞA YATIRIM YAPARAK GELİR ELDE EDİN (EPİTELYUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet sayfalarında dolaşırken, İnternet üzerinden nasıl para kazanılır diye bakınırken eminim birçok sayfayla karşılaşmışsınızdır fakat bu site ve sistemlerin hangileri güvenli hangileri değil,riskleri nelerdir getirileri nedir bilemiyorsunuz.

    Size bu sistemlerden kendiminde deneyimlediği ve içinde bulunduğum bir tanesinden bahsedeceğim. DİJİTAL REKLAMCILIK
    https://www.epitelyum.com/kayitol?ref=15231&lang=TR buradan kayıt olabilirsiniz.

    NEDİR DİGİTAL REKLAMCILIK (EPİTELYUM)

    Kayıt işlemini yaptıktan sonra sisteme ücretsiz dahil olursunuz ve sonrasında alacağınız her reklam kredisiyle gelir elde edersiniz. Şirket sizin aldığınız reklam kredileriyle İnternet üzerinde reklam alanları açar ve kiralar, bunun üzerinden de size gelir sağlar. Alınacak olan her bir reklam kredisi 150tl+KDV (177tl) dir. Her bir kredini 20 ay vadesi vardır ve katlamalı bir sistem ile geliriniz katlanarak 20 ay sonunda 2568 TL gibi bir gelir etmiş olursunuz.

    KATLAMALI SİSTEM NASIL İŞLER

    Almış olduğunuz her kredi günlük 1,5 TL gelir getirir bu 1,5 TL nın 0,75 kuruşu çekilebilir bakiye olarak yansır 0,75 kuruş ise sistem havuzuna aktarılır. Sistem havuzunda ki tutar 150 TL olduğunda 1 kredi daha alırsınız ve 2 krediniz olur eğer isterseniz çekilebilir ve havuzda ki tutar 150 TL ulaştığında da 1 kredi alabilirsiniz ve bu şekilde yatırımınızı katlamaya devam edersiniz. Bu şekilde aldığınız 1 kredi size 20. ayın sonunda 18 kredi olarak gelir getirmiş olur yani 2568 TL bu kadar basit.

    REFERANS SİSTEMİ

    Siz sisteme dahil olduktan , yatırım yaptıktan sonra çevrenizde de yatırım yapmak isteyen ya da sizin sisteme dahil etmek istediğiniz kişiler olacaktır. Sisteme dahil ettiğiniz her kişi yatırım yapar ise yaptığı yatırımın KDV hariç tutarının %10 kadar size referans geliri getirir üstelik sizin referansınız da kendine referans edinirse o kişinin yapmış olduğu yatırımdan da KDV hariç tutarı üzerinde %10 gelir sağlarsınız. Bu sayede çevrenizde ki kişileri de dahil ederek hem onlar hemde siz ekstra gelir sağlamış olusunuz.

    [link=http://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1384728-dijital-reklama-yapilan-yatirim-her-1-tllik-yatirim-katlanarak-geri-donuyor ][/link]

    İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ

    fatihtzcn.blogspot.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Deon_ -- 17 Nisan 2017; 18:55:25 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.