bazı bankaların geri ödeme için şartları var onları da göz önünde bulundurmak lazım tebde 4 bin tl ekstre olması gerekiyormuş |
![]() |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Pek matah bir şey değil ama konuda bulunsun diye yazıyorum. • Kampanya 01.07.2022 - 31.10.2022 23:59 tarihleri arasında geçerlidir. • Kampanya Netflix, Spotify veya Youtube Premium işyerlerinden ilk kez harcama yapacak olan ininal kullanıcıları için geçerlidir. • Kampanyadan kazanılabilecek maksimum ödül tutarı aylık 10 TL’dir. • Kampanyadan kampanya koşulunu sağlayan ilk 5.000 kişi faydalanacaktır. • Bir kullanıcı, kampanya koşullarına uygun yaptığı harcamalardan sadece 1 kez ödül kazanabilir. • Kampanyadan ininal Kart’la daha önce Netflix, Spotify veya Youtube Premium işyerlerinden harcama yapmış kullanıcılar yararlanamayacaktır. • Ödül bakiyeler kazanımın gerçekleştiği ertesi gün sonunda ininal Kart’lara aktarılacaktır. • Kampanyaya sadece ininal.com adresi ve ininal uygulamasına eklenmiş fiziksel veya sanal ininal Kart’larla yapılmış işlemler dahil edilecektir. • ininal herhangi bir zamanda kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve etkinliğini gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma, uzatma ya da sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir. • Herhangi bir nedenle kampanyanın öngörülen son tarihten önce bitmiş olmasından ya da limitin dolmasından ötürü ininal sorumlu tutulamaz. • Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır. ![]() |
|
Storytel için öğrenci üyeliği dışında hiç kampanya görmedim. |
|
Ekledim hocam. Netflix için 10 TL artık bir şey değil ama Spotify veya Yotube Premium bireysel abonelikleri için işe yarayabilir. |
Kişi sayı sınırı olan ama kendim yararlandığım iki kampanya https://uption.com.tr/en-son-kampanyalar/hepsiburada-premium-uyeligi-hediye https://uption.com.tr/en-son-kampanyalar/amazon-prime-uyeligi-hediye |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Sorunuzun cevabı ilk sayfada mevcut. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
![]() |
Ekledim hocam Uption kampanyalarını ilk sayfaya. |
YILLIKLOCA koduyla üyeliğini hemen başlat! EuroLeague, LaLiga, Serie A, Formula 1, NBA, UFC ve dünyanın önde gelen önemli spor organizasyonlarını S Sport Plus yıllık paket ayrıcalığıyla ister Smart TV’den ister webten, ister cepten 219,99 yerine 199,99’a izlemeye hemen başla! |
![]() |