Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: JoDeep7 , JoDeep7 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil
5 sn
367.038
Cevap
2.846
Favori
24.007.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
604 oy
Giriş

Son mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu   Brandon çok sağlam yere kapak attı. Apple'ın da çıkardığı yapımlar ortada, Netflix çöplüğüne dönmeyeceğini düşünüyorum. Sizin Avatarda Kral Katili Güncesine referans diye hatırlıyorum. 3. Kitabı çıkartmadı.

Elantris ve Savaşkıran gibi yapımlar büyük ihtimalle film olarak çekilir.(2 part olabilir) Serili olan kitaplar da dizi olur ama ne kadar uzatırlar onu bilmiyorum. Cosmer evreninde fırtınaışığı arşivinden önce bana göre sissoylu'yu çıkarmaları lazım. İlk 3 kitabı zamanında bitirmiş, son 3 kitabı da 3 ay önce bitirdim. Böyle bir yazarın eserlerini uyarlamak gerçekten büyük emek isteyecektir.

Hocam oyunlar konusunda benim kafa artık "ara verdikten sonra tekrar devam ederim". almıyor.

AC Valhalla mesela bu oyuna canım sıkılıyor diye girdim. 1-2 günde 4-5 saat oynadım. Sonra araya başka problemler girince (iş hayatı, kısıtlı süre vs.) saldım. Aradan bir kaç hafta geçti ve geri dönme isteğim hiç olmadı. Sonra başka oyun aradım ve dragon dogma 2'ye başladım. (oyunu 3. sefer baştan başladım ve sonunda ana hikayeyi bitirdim) Bunda boşluğuma geldiği için 2 haftada bitirdim.(10 Saat) (Hikayesi çöp, diyaloglar leş ve oyunda bir yerden bir yere gitmek çok sıkıntılı)

Oynarken farkettim ki modsuz olacak değil. Bir kaç mod kullandım. bir yerden bir yere gitmek külfet, envanter ağırlıkları sıkıntı, bunlar için mod kullandım. Bunlardan sonra da oyun aktı zaten.

Bu aralar yeni sezon geldiği için LOL oynuyorum. Uzun zamandır dereceli de plat üstü görmezdim bu sezon zümrüt oldum   POE 2'de sezon başından beri 50 hesap açıp build denemekten gına geldi. Hafta başı farklı olsun diye mercenary açıp eline mace verip, melee kasmaya başladım. Yavaş yavaş ilerliyorum Act 2 bittikten sonra karakterin hasarı az olursa bunu da salacağım gibi gözüküyor.

• Yanfo kullanıcısına yanıt

Kırıldı çünkü onu duymuşlardır Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kaladin. kullanıcısına yanıt

Yok dostum Shallan işte. Çizim yapıyor. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Kral Katili Güncesi'nin 3. kitabını yazmaz bu herif artık. Kaç sene oldu insanda biraz utanma olur biraz sorumluluk duygusu olur. Hayranlarım var bendne haber bekleyen der bir şeyler açıklar. Hiçbir şey yok. Eskiden twitch'de yayın açıp soruları filan cevaplıyordu o da gitti. Bağış topladı kitabın giriş bölümünü mü ne okuyacağım şu kadar para toplarsak dedi. Para toplandı adam o bölümü okumadı vs. Yazarsa büyük sürpriz olacak neredeyse Half-Life 3 etkisi yarattı millette dile kolay 2011'den beri yeni kitabı bekliyoruz. Nereden hatırlattın yahu sabah sabah... Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Uyarlama için sissoylu en basiti bence. Güzel R rated bir iş yaparlarsa baya sevilir. Orada bir Hoid bağlantısı yaparlar belki FA'ya bağlarlar oradan da enfes iş olur.

Aynı şey bende de var. Güzel bir oyuna başlıyorum oynuyorum sonra araya bir şey giriyor unutuyorum geri dönmesi zor oluyor. Birden fazla oyun aldıysam hele genelde çorba oluyor... O birden fazla oyun yüklemiyorum tek tek ilerliyorum ben.

Ubisoft oyunlarında yokum, EA'da nerdeyse yokum sadece star wars oyunlarını oynuyorum. DD1'i oynadım ben biraz beğenmedim o yüzden 2. oyuna girişmedim. Uzaktan şöyle bi baktım el salladım. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

LOL hiç oynamadım. Zamanında DOTA2 oynadım epeyce yaklaşık 9000 saat filan zor bela kurtardım kendimi zira başka bir şeye zaman kalmıyordu. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  POE 2'de sen de benim gibisin demek ki denemediğim yapmadığım karakter kalmadı. En son kurtadam'da kaldık bakalım iyi gidiyordu onu da en son 1 ay önce filan oynadım.

Sen şu No Rest For The Wicked'a tekrar bir gir bakalım o kadar aradan sonra nasıl gelecek oyun bir test et bence.

Steam

• Arkadaşlar merhaba şuan steam bakiye en ucuz nereden alınır bir miktar bakiye var cs2 kasaları sayesinde üstüne ekleme yapmam gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Worldcard in 300 tl ye kadar 300 tl %100 geri ödeme kamp devam ediyor, steam den aldigim oyunun ayni gun geri iadesi geldi ( puan degil direkt para iadesi olarak geliyor), uygulamadan katili secmeniz gerekiyor öncesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Bunlar ayıyla halvet oluyor deyip Baldur's Gate 3'ü yasaklamasınlar Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

GTA 6'yı da araplar gibi seneler sonra sansürlü oynarız herhalde, tabi günün birinde çıkarsa.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]donanımhaber
    Dijital oyun mağazalarına Türkiye’de temsilci bulundurma zorunluluğu geliyor
    https://www.donanimhaber.com/oyun-magazalarina-turkiye-de-temsilci-bulundurma-zorunlulugu--201483

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanfo kullanıcısına yanıt

%50 görmesi lazım 2 yıllık oyuna lütfeder gibi seneden bir %20 indirim yapıyorlar.

Görünen köy klavuz istemiyor. İlerleyen günlerde bu kısımlarda kötü gelişmeler yaşayacağız muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 30 Ocak 2026; 12:48:8 >
    Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • Bir oyun alıp geleceğe yatırım gözüyle bakanlar neyin kafasını yaşıyorlar acaba...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

tabiki bir şeyin kafası değil ancak; ekonomik tedbir alacağız diye manyak olduk iyice. sebebi bu...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt

Ben de tl zamanı alamadığım için pişmanım. Xbox'dan almıştım 1 sene önce ama fps drop yiyordum. Sistem de drop yapacak kadar kötü değil açıkcası. Fakat 2016 oyunu hocam. RE 4 Remake bile 11 dolara düşüyor bu zamanda. 2016 da çıkmış bir oyun için 11 dolar fazla. Ben şahsen sınır belirliyorum biraz. 10 sene önce çıkmış bir oyun için 3-5 dolardan fazla vermem Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Şahsen ben oyun alıp geleceğe yatırım gibi düşünüyorum. İleride pahalıya almaktansa uyguna düşünce alırım ve sonra oynarım diyorum. Steam dolara geçmeden önce aldığım oyunların sefasını sürüyorum.Bir nevi tasarruf oluyor.

Gelecekte cebimden daha fazla para çıkmasını engellerim.

Bir de saygısızca yılların üyesi olmasına rağmen eleştiri yaparken haddini bilmeyenleri engellerim. Sanane lan neye yatırım olarak bakıp, para verdiğimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjii -- 30 Ocak 2026; 14:59:33 >

Zamanınızı nasıl yönetirseniz , yaşamınızı da öyle yönetir ve öyle yaşarsınız.
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Bu ciddi bir haber. Ülkeyi yönetenlerin zihniyetine bakıldığında garip şeyler yaşayabiliriz. Çünkü haberde sadece mağazalardan değil, launcherlardan da bahsediliyor. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Çocuklar için düzenleme kesinlikle yapılmalı ama bunlar işin şeyini çıkarabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanfo -- 30 Ocak 2026; 15:25:39 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

amaç o zaten.mesela bir oyunda opüşme mi var,hemen cezayı kilitleyip oyunu kaldırtacaklar ya da sansür koyduracaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 30 Ocak 2026; 17:56:47 >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Dövlet: ne demek bg3 te ayı mikersin, miktirmem!

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.