Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17933. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
358.691
Cevap
2.778
Favori
22.524.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
589 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • https://store.epicgames.com/tr/p/expedition-33-b3240d

Steamden 400 gayme daha uygun,almak lazim mi önsiparis beyler ne dersiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SupremeMasterr kullanıcısına yanıt

https://store.epicgames.com/tr/p/hades

Epic mağazasında hala ana oyun + soundtrack 49 lira. Ben geçen sene öyle almıştım.

• Yuntech89 Y kullanıcısına yanıt

Stüdyonun ilk oyunu sanırım. BG3 tarzında oyunları seviyorsanız alınabilir ama aciliyeti yoksa 6 ay sonra eksikleri giderilip %30-40 indirim aldığında da alınabilir. Rpg oyunlarına eklemeler, güncellemeler vs olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    Goruslerinize katilmak ile birlikte,epicte fiyatda boyle kalir mi duzelir mi ondan arada kaldim,alalim dursun mu acaba diye dedim

O zaman alacaksiniz. Firsat oldugunu dusundugunuz bir seyi gordugunuzde alip gececeksiniz. Simdiye kadar pisman olmadim.

• Yine bir humblebundle gecesi, oyunlar geldi, yorumları alalım…

• dunyao kullanıcısına yanıt

pacific drive kendi başına fiyatını çıkartıyor ama bilemedim geri kalan tırt, wild hearts falan gamepass de var origin için verse ne vermese ne

Xboxta da benzer fiyat sanırım yanlış bir fiyat olsa xboxta uzun zaman bu fiyatta tutmazlardı. Türü seviyorsanız alın gitsin.

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt

Çok doğru, zauya da sevinmiştim origin çıktı, pacific drive tekli olarak bakacağım bu durumda, benden bu ay da pas.

• Steam Görsel Roman Festivali'nin ücretsiz öğeleri:

store.steampowered.com
    Steam Points Shop
    https://store.steampowered.com/points/shop/app/3099260

Berbat. Pacific Drive harici iyi oyun yok, EA oyunları da Origin key ile geldiğinden ayrı falso. Drive güzel oyun ama 100 TL üzeri zor hak eder. Bir süre sonra Kinguin de vs o fiyatlara düşerse kaçırmayın.

Origin anahtarı 2 adet olmuş ne işimize yarayacaksa, bence bu ay kesinlikle alınmaz. Çok istediğiniz oyun varsa Kinguin gibi yerlerden ucuzlayınca çekin gitsin.

• Humble Bundle Choice üyeliğim için 25 Mart'ta faturalandırılacağım yazıyor ama bu ayki oyunları almak istediğimde 'Pay Now' ibaresi çıkıyor. Şimdi ödemezsem, bu, oyunları 25'inden sonra mı alabileceğim anlamına geliyor?

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Oda dogru tabi.

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Japanese bir studio olsa soru sormadan alirdim da avrupali gelistirici jrpg yapiyor,notlari bekleyecegim heralde.Gamepass e dusucek gibide bir his var icimde.

• imjohnnystark kullanıcısına yanıt

Girince 235 tl oluyor maalesef.

• Geçen ay iyiydi bu ay çok kötü pacific drive zaten 200 liraya almıştım 3 ay önce. Diğer oyunlar ayrı çöp strateji seven biri olsam da homeworld 3 hiç beğenilmedi oda oynanmaz. Geriye de bir şey kalmadı zaten.

• Drago kullanıcısına yanıt

düz versiyonu değil altta yer alan hades+ oyun müziğini alacaksınız.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Aynen hocam ekledim 235 oluyor 49 yazıyor girince 235 e yükseliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drago -- 4 Mart 2025; 23:19:31 >
  • tjrr kullanıcısına yanıt

Selamlar..Şimdi almak istersen "Pay now" dediğinde işlem şimdi yapılır ve ödemen gerçekleşir,oyunlara da hemen sahip olursun.Ama "Mart 25'i bekleyeceğim,otomatik kesilsin" dersen o tarihte kesilir.Karar tamamen sana kalmış.

Edit:Bence Humble Bundle mart oyunları gayet iyi.Pasific Drive,Wild Hearts,Tales of Kenzara ve Homeworld 3 450 liraya gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 4 Mart 2025; 23:30:54 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.