Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (16423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
172 Misafir (117 Mobil) - 55 Masaüstü117 Mobil
5 sn
363.940
Cevap
2.819
Favori
23.460.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
603 oy
Öne Çıkar
Giriş

yıl sonunda 2. oyunu geliyor, bir bakarım diyordum ama artık çok uzaktan bakarım.

AAA oyunların fiyyatlarına hiç üzülmüyorum normal karşılıyorum ama şu orta seviye ya da küçük oyunların fiyatları çok koyuyor. :/

Dün akşam gördüm. 16₺ gibi fiyata almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Gerçekten hak edecek bir fiyata çıksa neyse diyeceğimde 339 nedir ya. 100-150 olsa indirimde alan olur. Şu haliyle kimse almaz. Zaten herkese hitap edecek bir tür değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O ancak Battlenet launcherı tamamen kapatırlarsa olur, Bethesda'nın yaptığı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu oyun uzun vadede en az 20 tane dlc çıkarır, onları da verir diye düşünmeyin, bahsedilen 8 öğe şöyle; 3 tane şarkı eklentisi ve 2024 yılında çıkacak ufak tefek kozmetiklerin olduğu 5 eklenti var. mesela biri plaj dizayn ederken birkaç parça ekliyor, diğeri köprüler için bir iki parça ekliyor, biri de san francisco köprüsünü felan getiriyor. yani uzun vadede kendi steam atölyesinde bunların çok daha iyilerini ve çeşitlerini buluruz zaten, bu fiyata ultimate bana mantıklı gelmedi, ben normal sürümü aldım ki müptelasıyımdır bu oyunun. ultimate için vereceğin farka kendine başka bir oyun al daha iyi.

• Haklısın ben sürekli bir destek sağlıyor mu onu merak etmiştim. Temel oyunu almak daha mantıklı dediğin gibi Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] ömürlük bir oyun gibi geldi bana. Biraz inceledim baya ilgimi çekti.

@Ginola117 1.oyunuyla arasında afaki farklılıklar olur mu sence hocam? Epic te indirime girmiş 1. oyunun temel versiyonu yeterli şehir geliştirmeyi sağlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 21 Temmuz 2023; 14:6:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam Blizzard oyunları Steam'e mi geliyor? Bu haberi kaçırmışım galiba.

ilk oyunun üzerinden sonuçta 8 sene geçti, biraz eskidi ve yeni mekaniklerle 2. oyunun çok daha gelişmiş olması bekleniyor. düzenli olarak tanıtım paylaşımları da gösteriyor ki beklentiler karşılanacak gibi duruyor. lakin çok da büyük konuşamam.

yeni bir başlangıç için (böyle bir şehir kurma temalı oy<una) ilk oyun da bu fiyattan alınıp denenebilir. ama birbirinin yerini tutar mı bunu şimdiden söylemek zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

50 kere gelsin ben 50 kere yine alırım o kadar iyi oyunlar tabi ki değer. Özellikle Warcraft 2 ve 3 bekliyorum umarım gelir.

2006dan beridir yaklaşık olarak 10.000+ DOTA (Lisans Döneminde Ankara'da arkadaşlarımla günde 12saat üzeri oynardık) oynamış birisi olarak Warcraft2 ve Warcraft3 steama gelsin sunucuları aktifleştirsinler Dota Custom ve Fun maplar için 2.000tl yi bile gözümüz kapalı çıkartır veririz.

W3 gerçekten farklı bir oyuncu kitlesine hitap eden bir oyun ki Bunu DOTA'nın sadece ufak bir Maps oluşundan nerelere geldiğinden bile anlayabiliyoruz.

Kısacası Steam'e gelmesiyle aktif oyuncu ve sunucu sayısı artarması sonrası yaşamımdaki sonraki 20yılı keyif almak için zevkle gireceğim bir oyun almış olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 22 Temmuz 2023; 0:18:10 >
    İntel İ3 10100f - Msi Mag B460 Mortar Wifi- Amd Radeon Rx570 - Crucial 16GB(2x8GB) Ballistix DDR4 3200MHz CL15 - Crucial P2 500GB Nvme M.2 SSD - SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ - Xigmatek Dark Knight 2 Cpu Cooler - 3xTHERMALTAKE Riing RGB 120mm
  • Advent Rising

Oyununda ücretsiz dağıttım mı var ? Bazı yerlerde çekiliş yapıyorlarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 21 Temmuz 2023; 18:13:46 >
    Yeni :Intel Core i7 7700k (4.2 Ghz.) | MSI Gaming PRO Carbon Z270 | GSKILL 16GB (2x8GB) CL15 TridentZ DDR4 3200MHz | Asus Strix ROG GTX 1080 |CORSAIR 128GB Force GS SSD| Intel 660P 1TB 1800MB-1800MB/s NVMe M.2| 500 GB Samsung SATA II | 2 x WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 | PSU : CoolerMaster Silent Pro 700W | CORSAIR CARBIDE SERİSİ 300R Siyah Kasa
  • Avrupa'da 2023'ün ilk yarısında en çok satan oyunlar;

1)Hogwarts Legacy

2) Diablo 4

3) FIFA 23

4) The Legend of Zelda

5) Grand Theft Auto 5

----

enteresan değil mi liste, hogwarts'un zirvede olması, gta 5'in hala ama hala bu kadar çok satması, pc, xbox ve ps dışında oyun sayısı kısıtlı bir platformdaki bir oyunun bu kadar çok satması (zelda), her sene bir ton eleştiri almasına rağmen hala madde bağımlılığı gibi satan fifa..

tabii ki çok satacaklar iyi oyunlar ve kitleleri de var ama her şeyi geçip ilk 5 olmaları bence enteresan. ya da diğer oyunların firmalarının hataları. bilemiyorum da bir tek diablo 4e lafım yok, onun ilk 5 olmasını garipsemedim.

• Bu tip analizler aslında neden yeni ip lerdense süregelen alışkanlık oyunlarına bu kadar çok yatırım yapıldığını açıklıyor. Hogwarts legacy fanı olmayanı eğlendirmesi çok zor bir oyunken zirvede olması her şeyi açıklıyor, ya da diablo, ya da fifa, ya da gta 5. Şirketlerin hiç biri Nobel almaya çalışmıyor, para kazanmaya çalışıyorlar, bilinçsiz kullanıcı oldukça bu böyle devam eder.

O eski tutkulu geliştiriciler artık yok. Yaparsa bağımsız geliştiriciler yapıyor, orijinal, farklı işler. Kimse risk almak istemiyor, herkes güvenli liman peşinde. Zira oyun geliştirme maliyetleri de arşa çıkmış.
    Herkes kendine göre haklı yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• emrahcey E kullanıcısına yanıt
    Alienware dağıtıyordu.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.