Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (1614. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tolga.cn , David Attenborough Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 39 Misafir (4 Mobil) - 36 Masaüstü5 Mobil
5 sn
362.485
Cevap
2.801
Favori
22.954.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
598 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16121613161416151616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stresf

arma 2 indirime girdimi geçen yaz ve yılbaşı indirimlerinde. ona göre alacağım ya da bekleyeceğim.

Girdi, %50 idi sanırım lakin DayZ modu çıkalı birkaç ay oluyor. Herşey değişti o zamandan beri. Zaten bu derece satan bir oyunu eski indirimlere göre fiyat vermeyebilirler. Summer Sale'de %25-33-50 arası bi indirime girer. 66-75 gelirse çok harika olur.

Ayrıca THQ Collection Steam Database'ine eklendi. Yarın başlasın indirimler artık umutluyuz.
  • Ve yine yaz indirimleri gelmedi üstüne salak bir oyuna indirim gelmiş kim alcak o oyunu çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

Ve yine yaz indirimleri gelmedi üstüne salak bir oyuna indirim gelmiş kim alcak o oyunu çok merak ediyorum

Ya yarın yada 12'sinde.Bügün mübarek gün.Dua edelim.İnş. yarın başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

arma 2 indirime girdimi geçen yaz ve yılbaşı indirimlerinde. ona göre alacağım ya da bekleyeceğim.

Girdi, %50 idi sanırım lakin DayZ modu çıkalı birkaç ay oluyor. Herşey değişti o zamandan beri. Zaten bu derece satan bir oyunu eski indirimlere göre fiyat vermeyebilirler. Summer Sale'de %25-33-50 arası bi indirime girer. 66-75 gelirse çok harika olur.

Ayrıca THQ Collection Steam Database'ine eklendi. Yarın başlasın indirimler artık umutluyuz.

Yarın yine burada 35-40 kişi olacak saat 8de ve topluca indirimleri bekleyeceğiz, inşallah yine fail olmayız (Aslında Summer Sales'da öyle pek bir indiirm beklemiyorum, yine toplarız bir şeyler 3-5 dolara ama özel olarak beklediğim oyunları Amazon soktu zaten indirime, hem epey bir oyun aldım bu aralar fazla abartmıyacağım ama yine de heyecanlandırıyor bu meret )

Edit: Aslında bir Civi V'e iyi indirim bekliyorum, Amazon yaptı da o da en ucuz 12 dolara ypatı Civi IVle beraber. Korsan oynadığım zamanlarda yalayıp yuttuğum oyuna da 12 dolar çok 7,5 yeter ki bu da yüzde 75, Gods and Kingse de yüzde 75 yaparlarsa tadından yinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam.Fisher -- 4 Temmuz 2012; 20:28:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Ve yine yaz indirimleri gelmedi üstüne salak bir oyuna indirim gelmiş kim alcak o oyunu çok merak ediyorum

Ben bu gidişle steam kampanyalara başlamadan amazonda tüketecem parayı zaten ,

+ olarak

quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

Arkadaşlar amazondan aldığınız bir kodu, oyunun herhangi bir şekilde inventory de duracak şekilde(gift gibi) bir çevirme yapmak mümkün mü?

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 4 Temmuz 2012; 20:29:47 >

• sanırım değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgunes10

quote:

quote:

Yarın yine burada 35-40 kişi olacak saat 8de ve topluca indirimleri bekleyeceğiz, inşallah yine fail olmayız (Aslında Summer Sales'da öyle pek bir indiirm beklemiyorum, yine toplarız bir şeyler 3-5 dolara ama özel olarak beklediğim oyunları Amazon soktu zaten indirime, hem epey bir oyun aldım bu aralar fazla abartmıyacağım ama yine de heyecanlandırıyor bu meret )

Edit: Aslında bir Civi V'e iyi indirim bekliyorum, Amazon yaptı da o da en ucuz 12 dolara ypatı Civi IVle beraber. Korsan oynadığım zamanlarda yalayıp yuttuğum oyuna da 12 dolar çok 7,5 yeter ki bu da yüzde 75, Gods and Kingse de yüzde 75 yaparlarsa tadından yinmez

Mühim olan Summer Sale'in heyecanı.

Birde Pyromania 11'inde bitecek o yüzden indirimler 12'sinde diyorlardı. Baktımda bazı itemlar 5'ine kadar girilip alınıyormuş Pyromania'da. Buda Summer Sale 5'i ihtimalini yükseltiyor. Ben zaten Pazartesi gelmediğinden beri Perşembe'yi bekliyorum (ya Pazartesi yada Perşembe yapıyorlar büyük indirimleri) yarın gelme ihtimali yüksek.

Bende indirimlerde bi Bohemia'nın oyunlarını alıcam garanti (Arma, Take on Helicopters vs). Ondan sonrası doğaçlama.

• Teşekkürler.
    Arkadaşlar amazonda ki max payne 3 için %50 indirim bugün için sonmuş, yarından itibaren %33 olcakmış indirim %50 yerine! Alacaksanız bugün alın yani.

Edit: Sanırım bitmiş bile max payne 3 kodları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 4 Temmuz 2012; 21:11:03 >
  • amazona para yatırmamak için zor tutuyorum kendimi artık gelsin şu summer ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertgunes10

quote:

quote:

Mühim olan Summer Sale'in heyecanı.

Birde Pyromania 11'inde bitecek o yüzden indirimler 12'sinde diyorlardı. Baktımda bazı itemlar 5'ine kadar girilip alınıyormuş Pyromania'da. Buda Summer Sale 5'i ihtimalini yükseltiyor. Ben zaten Pazartesi gelmediğinden beri Perşembe'yi bekliyorum (ya Pazartesi yada Perşembe yapıyorlar büyük indirimleri) yarın gelme ihtimali yüksek.

Bende indirimlerde bi Bohemia'nın oyunlarını alıcam garanti (Arma, Take on Helicopters vs). Ondan sonrası doğaçlama.

Sabah özel fırsatlara baktığımda bir çok oyun 12 Temmuz'a kadar %25 indirimdeydi, şimdi o indirimleri kaldırmışlar. Gerçekten yarın indirimler gelebilir(ya da hafta kalabilir).

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    ---
    Ekleme:
    Summer Sale 2012 wikia sayfası:
    Steam Treasure Hunt Wiki
    Steam Summer Fort
    http://steamtreasurehunt.wikia.com/wiki/Summer_Event_2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 4 Temmuz 2012; 21:25:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Aynen bu arada beyler kandiliniz mubarek olsun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

Sabah özel fırsatlara baktığımda bir çok oyun 12 Temmuz'a kadar %25 indirimdeydi, şimdi o indirimleri kaldırmışlar. Gerçekten yarın indirimler gelebilir(ya da hafta kalabilir).

Evet Codemasters indirimi vardı bugün geri çekildi o. Cidden geliyor gibi.
  • Oyunu geçen indirimden faydalanarak aldım ( Complete Edition ) bu hatayı alıyorum format attım gene aynı nedir çözümü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JouLex

Oyunu geçen indirimden faydalanarak aldım ( Complete Edition ) bu hatayı alıyorum format attım gene aynı nedir çözümü ?

bu hatanın aynısını benim arkadaşımda alıyor steamden aldığı ilk oyundu pişman oldu alacağına hatayı laptoptan alıyordu masaüstünde sorunsuz oynuyor ne alaka anlamadım steam forumunda 2-3 kişide bu dertten muzdarip oraya da yazdı kama bir çözüm önerisi gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: sitteisevir

quote:

Oyunu geçen indirimden faydalanarak aldım ( Complete Edition ) bu hatayı alıyorum format attım gene aynı nedir çözümü ?

bu hatanın aynısını benim arkadaşımda alıyor steamden aldığı ilk oyundu pişman oldu alacağına hatayı laptoptan alıyordu masaüstünde sorunsuz oynuyor ne alaka anlamadım steam forumunda 2-3 kişide bu dertten muzdarip oraya da yazdı kama bir çözüm önerisi gelmedi

çok saçma bir hata zaten hata bilinmiyor diyor. Ayrıca bende laptop kullanıyorum ve arkadaşınla aynı düşünceye sahibim

• 2 ya da 3 hafta önce Mount and Blade'in tüm serisi 10 $'a düşmüştü hemen aldım
  • Arkadaşlar şu Tomb Raider'in olduğu paket

gerçekten çok uygun ancak ben daha önce hiç Amazon'dan almadım. Yalandan bir adres verdikten sonra ileride banlanmayalım gerçekten? Adres konusunda sallayayım mı, yoksa bir sokak vb. bulup gerçekçi mi göstereyim?

• quote:

quote:

quote:

çok saçma bir hata zaten hata bilinmiyor diyor. Ayrıca bende laptop kullanıyorum ve arkadaşınla aynı düşünceye sahibim

ben de aynı hatayı alıyorum. tamamen aynı hata. herşeyi denedim heryeri araştırdım ama çözüm bulamadım ama şu sıralar bu hatayı alan çok kişi gördüm ya steam in ya da rockstarın olaya el atması gerek. pc özelliklerimiz de resimdeki pc ile hemen hemen aynı. ekran kartın neydi senin? bende ati radeon hd 6570 var ve hatayı alanalr genelde ati kullanıyormuş....

ÇÖZÜMÜ BİLEN YA DA BULABİLEN OLURSA LÜTFEN YAZSIN!

• quote:

Orijinalden alıntı: ilvatarr

quote:

quote:

quote:

ben de aynı hatayı alıyorum. tamamen aynı hata. herşeyi denedim heryeri araştırdım ama çözüm bulamadım ama şu sıralar bu hatayı alan çok kişi gördüm ya steam in ya da rockstarın olaya el atması gerek. pc özelliklerimiz de resimdeki pc ile hemen hemen aynı. ekran kartın neydi senin? bende ati radeon hd 6570 var ve hatayı alanalr genelde ati kullanıyormuş....

ÇÖZÜMÜ BİLEN YA DA BULABİLEN OLURSA LÜTFEN YAZSIN!

bende gt 540m var.

• quote:

Orijinalden alıntı: enesemre1996

quote:

Orijinalden alıntı: In Time

quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

quote:

Orijinalden alıntı: enesemre1996

beyler şu just cause 2 li paket nasıldır yaz indiriminde bu fiyatlara bulabilir miyiz

Kaçırma derim

Bu Tom Raiderlı seri steam desteklemiyor hocam.

sadece tom rider desteklemiyo diğerlerini girdim steam e

Evet aldım şimdi tom raider'ıda normal indiririz artık.

• 
Sayfa: önceki 16121613161416151616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.