Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14790. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mr. Angelo , Mr. Angelo , David Attenborough Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 37 Misafir (3 Mobil) - 35 Masaüstü5 Mobil
5 sn
362.486
Cevap
2.802
Favori
22.954.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
598 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Bu arada epic store'da 200 TL ve üzeri alışverişe %25 indirimin yanı sıra oyunlarda çok ciddi indirimler var, 15-20 liraya çok sağlam oyunlar mevcut, belki bunlardan sepet yapılabilir.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Ön siparişe açıldığı ilk gün 75 TL civarındaydı zaten, sonradan zam geldi. Konuyu takip ederseniz bu tür fırsatları kaçırmazsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olyhee kullanıcısına yanıt

Selamlar.

Fifa 21 satın alıp fifa 22 yi 36 TL ye aldıktan sonra fifa 21 i iade etme olayı hala geçiyor mu? Şimdi satın almayı düşünüyorum Dikkat etmemiz gereken bir şey var mı satın alırken, iade ederken? ( Elimizde kalmasın 😁)

@olhyee hocam Fifa 21 420 TL gözüküyor ama ben yanlış ürüne mi bakıyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt

EA Play üzerinden oynayan arkadaşlar oyun süresini geçtiği için iade konusunda onay alamadığını söylemişti. Daha önceden oynamadıysanız büyük ihtimalle iadeniz gerçekleşir.

• Teşekkürler Epic Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered ve BioShock Infinite: The Complete Edition güzel oldu. Eski günlere Rapture şehrine dönüş Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Yok hocam ben Steam üzerinden satın alacağım daha önce Fifa 21 satın almadım hiç.

O zaman şimdi önce 21 sipariş veriyorum ardından otomatik olarak 22 nin fiyatı 36 TL ye düşüyor mu yoksa ekstra bir işlem gerekiyor mu?

• Aerospace kullanıcısına yanıt

Hangi oyunlar mesela?

Yani Epic de alacaksak muhakkak 200TL yapacaz sepeti?

• R.I.P John Meadows kullanıcısına yanıt
    Geçtim hocam aynı anda birden çok oyun aldığım için iade edemezsin tek oyunu dediler.Baya bir yazıştıktan sonra üst tarafa ilettik dediler bakalım sonucu bekliyorum.Yani arkadaşlar aynı anda birden fazla oyun satın alırsanız tek siparişte zorluk çıkartıyorlar iadesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gybe -- 26 Mayıs 2022; 20:38:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt

ea play ile fifa21 aldıysan ve oynadıysan. otomatik refund robotu iadeni reddediyor. manuel iade istemen gerekiyor. ben ve bir kaç arkadaşta o şekilde oldu.

cüzdan ile değil de kredi kartı ile alırsan da iaden hemen yatmıyor. daha doğrusu benim hala satın alma işlemi provizyonda çekilen bir şey olmadığı için geri yatan da yok, bir kaç güne provizyondan silinecektir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 26 Mayıs 2022; 21:0:57 >

• Gybe kullanıcısına yanıt

Aslında çok deşmemek lazım. Standart bir Amerikalı sepette 20 dolara Far Cry 6, 14 dolara Valhalla alırken bizde 20 dolara Ubisoft'un 20 senesini alıyorsum :D

• FIFA 21 iade tarafında şu anlık bir sıkıntı yok ama bu durum değişebilir. Bu yöntem ile çok iade yapıldı. İade etmek hakkımız tabi ama benim içime sinmeyen bir durum bu.

Acaba Steam de bulunan güzel bundle indirimlerini bize bu yüzden mi kapatıyorlar diye sormama sebep oluyor mesela. Çoğu paketlere (bundle) ulaşılamıyor artık. 100-150 TL ye Rebellion Complete Pack vardı daha ne olsun.

• blackrock89 kullanıcısına yanıt

direk uplay den aktif edilecek heralde değil mi ? gfnow için iyi olurDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• İstek listemde olan ve bugün çıkan hellslave adında indie oyunun fiyatını görünce nutkum tutuldu.Hemen girdim Steamdb den fiyatına baktım.Oyun ortalama bir indie fiyatından çıkmış yani 20 Dolar’dan ama gel gelelim steamin önerdiği kurdan değil direk kuru 15 den alıp neredeyse güncel döviz kuru üzerinden oyunun fiyatını belirlemişler.Oyunun indirimsiz fiyatı 297 tl.Artık indie oyun yapımcıları bile kura bakıyor demektir bu.Yaz indirimlerini çok değerli görüyorum Türk oyuncuları için şu olaydan sonra.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gybe -- 26 Mayıs 2022; 21:18:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• mczaga kullanıcısına yanıt

50'ye kadar oyun olabiliyor, 200 lira ve üzerine %25 indirim yapıyor. Zaten güzel indirimli oyunlar var, bunlardan sepet olabilir.

https://store.epicgames.com/tr/browse?sortBy=releaseDate&sortDir=DESC&priceTier=tierDiscouted&count=40&start=0

bu yukarısı indirim listesi, buna ek olarak ücrete göre sıralayabilirsin.

Mesela

Metro exodus 75

Ghost Recon Break Point 67,5

Jurasic World Evolution 50

Rebel Galaxy Outlaw 7,5

Toplam 200 TL yapar, 150 ödersin.

Yada direk horizon zero dawn + deathloop + mafia definitive edition falan alırsın, 400 olur, sen 300 ödersin.

Oyunlar zaten indirimli, onun üzerinden %25 olduğu için bence fena fırsat değil.

• Almayanı dövüyorlar dedikleri türden fiyatı olan Assetto Corsa'yı da aldım.

• Acaba Epic games'ten europa universalis 4 alsam paradox launcher üzerinden epic launcherı hiç açmadan oyunu açabilir miyim? Epic'ten alınan ubisoft oyunlarında mesela epic'i hiç açmasak da oluyor.

• VenomSV kullanıcısına yanıt

Şimdi satın aldım hocam her iki oyunu da ardından 21 i iade talebinde bulundum. Sanal kart ile satın almıştım umarım sorun çıkmaz iade ederlerken.

• Bugüne kadar hiç alakamın olmadığı, hiç izlemediğim ve ilgimi çekmeyen bir oyunun, okuduğum ve izlediğim videolardan sonra season pass1, 2, 3, 4 ve deluxe paketini satın aldım. “Anno 1880”
    Umarım beni pişman etmezsin ve severek oynarım. Yoksa en büyük batık oyun yatırımlarımdan biri olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 26 Mayıs 2022; 21:52:33 >
  • Bir gün birisi bu yöntem ile almaya çalışacak ve iadesi kabul olmayacak o yüzden o kişiye şimdiden geçmiş olsun. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.