Şimdi Ara

Dijital Fotoğraf makinası önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu zamana kadar hiç dijital fotoğraf makinasına ilgi duymamış birisi olarak yaz tatili için tayland a gideceğim için kendime bir tane dijital fotoğraf makinası almak istiyorum. Forumda Mertkan arkadaşımızın detaylı incelemelerine baktım ama konuyu 2005 yılında açtığı için o zamandan bu zamana teknolojinin de hızla ilerlediğini göz önünde bulundurarak yeni şeyler eklendiğini düşündüğümden konuyu açma gereği hissettim. Sadece eğlence amaçlı profesyonel düşünmeyen bir kişi için bana ne önerebilirsiniz. Bütçe belirlemedim. Yani piyasadaki fiyatları da pek bilmiyorum. 300 tl de olur 500 de olur 750 ye de çıkabilirim. Hani benim ihtiyacım için belki 500 ile 750 arasında pek birşey olmayacağını düşünen arkadaşlar buna göre bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Herkese kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyavuz -- 4 Mayıs 2011; 15:55:37 >

• arkadaşlar yardımcı olabilecek birisi yok mu?
  • Siz öncelik sırası belirtmediğinize gör, Bence önceliğiniz taşıma kolaylığı ve kalem pille çalışabilme olmalı.
    Taşınabilir,kalem pille çalışan, lazım olduğunda makro yada zoom kullanabileceğiniz, otomatik modlarının yanında profesyonele yakın özellikler de sunan canon sx130is öneririm.
  • Açıkçası ufak ya da büyük benim için sorun olmaz. Sokakta hep yanımda gezdireceğimi sanmıyorum.Ayda bir alırım muhtemelen. Alma amacım tatil için olacak. Fotoğraf kalitesinin çok iyi olmasını istiyorum. Bütçem maksimum 750 lira olur sanırım. Ama yukarı da da söylediğim gibi 500 ile 750 lira arasındaki fark benim gibi kullanıcı için birşeyi ifade etmeyecekse 500 liralıkta olabilir. Önerdiğin modeli de inceleyeceğim. Bilgin için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyavuz

Açıkçası ufak ya da büyük benim için sorun olmaz. Sokakta hep yanımda gezdireceğimi sanmıyorum.Ayda bir alırım muhtemelen. Alma amacım tatil için olacak. Fotoğraf kalitesinin çok iyi olmasını istiyorum. Bütçem maksimum 750 lira olur sanırım. Ama yukarı da da söylediğim gibi 500 ile 750 lira arasındaki fark benim gibi kullanıcı için birşeyi ifade etmeyecekse 500 liralıkta olabilir. Önerdiğin modeli de inceleyeceğim. Bilgin için teşekkür ederim

Garantili alacağınızı düşünürsek 400 e alacağınız makine ile 800 e alacağınız makine arasında fiyat farkına değecek bir fark olmaz. üst sınıf kompakt makineler de 1100 liranın altında olmaz. Arada bir fotoğraf çekecekseniz 130is sizi fazlasıyla memnun eder. Görünüşünü beğenmezseniz panasonic tz serisi makinelere de bakabilirsiniz. Alternatif olarak fuji f100fd gibi makinelerde var.
    Ama ben canonu bildiğim ve kalitesine güvendiğim için sürpriz oynamazdım şahsen.

• fujifilm s1800 işini görecektir. diger compactlara göre daha çok manuel ayar sunmakta. biraz daha büyük olmasınn yanı sıra
  • ikinize de yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Verdiğiniz önerilere göre önümüzdeki aya kadar alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Dijital Kamera Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.