Şimdi Ara

DİJİTAL AYARLANABİLİR TIMER. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
23.388
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dijital saati bahçede dalgıç pompanın çalıştırılması için kullanıyordum. son zamanlarda otomatik olarak çalışırken normal olmasına rağman tam kapanma anında cihaz kendini resetliyor. Sonuç sıfır. Bir dahaki sefere tüm hafıza kaybolduğu için proğramlar çalışmıyor. sorunun neden kaynaklandığını analayamadım ama voltaj dalgalanması sanırım cihazı etkiliyor. güç kaynağı ile denemek gerekiyor
  • Bu tür ürürnleri Ankara Ulus'tan çok ucuza alabilirsiniz. Ben 14 liraya almıştım. Digital olanından.Canavar gibi çalışıyor.
    Ek olarak Vatan Bilgisaardan S-Link hdmi kablo aldım 1,5 mt. 20 Lira Ulus Konya sokakta aynısı 15 lira. Artık bir de oraya soruyorum bir şey alırken.
  • rahatsız ediyorum ama bir sorum olucaktı köyümüzde bir kuyumuz var ama suyu az 50 dk bekleyince 10 dk su cekebiliyoruz pompayla. daha sonra 50 dk bekliyoruz 10 dk su cekiyoruz tabi bunu el ile yapıyoruz. bana bir cihaz lazım bütün gün bu işi benim yerime yapabilecek bir cihaz. 50 dk da bir 10 dakika pompayı calıstıracak devreyi kesecek 50 dk sonra tekrar acıcak. 10 dakika calısacak. bugün günde 24 kez tekrarlaması gerekiyor. nasıl bir cihaz almalıyım nasıl programlayabilirim. simdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

rahatsız ediyorum ama bir sorum olucaktı köyümüzde bir kuyumuz var ama suyu az 50 dk bekleyince 10 dk su cekebiliyoruz pompayla. daha sonra 50 dk bekliyoruz 10 dk su cekiyoruz tabi bunu el ile yapıyoruz. bana bir cihaz lazım bütün gün bu işi benim yerime yapabilecek bir cihaz. 50 dk da bir 10 dakika pompayı calıstıracak devreyi kesecek 50 dk sonra tekrar acıcak. 10 dakika calısacak. bugün günde 24 kez tekrarlaması gerekiyor. nasıl bir cihaz almalıyım nasıl programlayabilirim. simdiden teşekkürler..

Arkadaşım resmini eklediğim ciğazla veya ilandaki cihazla bunu çok rahat yapabilirsin sadece 50dk yerine 62 dk uzatacaksın çünkü cihaz 20 programlı 24 programlı olsaymış senin verdiğin ayar cuk oturacaktı cihazda 20 tane program var ve saatle çalışıyor misal 1. programı 12.00 de açık konuma ayarladın 12.10 da kapalıya ayarlıyacaksın 2.programıda 13.22 de açık konuma yarlayacaksın 13.32 de kapalı konuma ayarlıyacaksın ve bunları 20 programı böyle peş peşe ayarladınmı pompadan gün içinde maximum verim alırsın yalnız pompanın watt yani çektiği güçte önemli cihazın sınırlarını aşmamalı

• eklentideki resmi göremedim ama.. yinede sağolun resimdeki modeli markayı yazsanızda olur ... 20 kere olsun canı sağolsun :) karpuz bulduk çekirdeksizini aramayalım :) teşekkürler
  • quote:

eklentideki resmi göremedim ama.. yinede sağolun resimdeki modeli markayı yazsanızda olur ... 20 kere olsun canı sağolsun :) karpuz bulduk çekirdeksizini aramayalım :) teşekkürler

ben bahause dan almıştım markası arkasında REV yazıyor alman malı 2 sendir kombi ve klimada sorunsuz kullanıyorum içindeki pilde ölmedi iyi çıktı .
    gg da özelliklerini yazmışlar
    http://urun.gittigidiyor.com/Dijital-Zamanlayici-Zaman-Ayarli-Priz-Germany_W0QQidZZ42895046
    buda resmi
     DİJİTAL AYARLANABİLİR TIMER.

• Çok Sağolun Teşekkürler. 20 kere programlanabilmesi benim için yeterli.
  • Konuyu Hortlatmışsınız. 2009 da açılmış bir konu bu.
  • yeni başlık açmadım burdan meramımı anlattım ama konu kirliliği olmasın diye.. yardımcı olan arkadaslarada teşekkür ediyorum .. istanbulda ikamet ediyorum bu cihazı nerden satın alabilirimm..
  • quote:

yeni başlık açmadım burdan meramımı anlattım ama konu kirliliği olmasın diye.. yardımcı olan arkadaslarada teşekkür ediyorum .. istanbulda ikamet ediyorum bu cihazı nerden satın alabilirimm..

Bauhause'a bak.
    Ayrıca konuyu hortlatmışsın ve yinede kirletmişsin. Yeni başlıktır diye merak ettim bakayım dedim tarihi görünce kapattım.
  • Bir zamanlar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.