Şimdi Ara

Dij. Foto. mak. AKtARIM sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese ii günler ii hafta sonları. Bi sorunum konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim: Geçenlerde pcye format attım herşeyi tekrar kurdum filan ama Dij.foto makinesinden pcye USB bağlantısı yapınca pc algılamıyo makineyi, makinenin modeli NIKON COOLPIX 4100. onla beraber gelen cdyi de kurdum Picture Project programını da kurdum olmadı. Eskiden USbye takınca makineyi Bilgisayarım içinde oluşurdu bi sürücü ordan aktarım yapardım ama USBye takınca algılamıyo dahi makineyi. USB yuvaları sağlam çünkü başka şeyler takınca oluyo. Dikkatimi çeken nokta Picture Projectin içine girince Driver yüklü değil gibisinden bişey söylüyo. Acaba sorun ondan mıdır? Cdden yükleyemedim nerden bulabilirim driverını???

• 1. makine açık olmalı. Piller ii olmalı
    2. makine çektigin resimleri gösterdigin modda olmalı.
    3. Eger bir uyarı alırsan driver cdsini tak.

Herhalde Üstekilerini bunları biliyorsundu

4. Usb kablosunu kontrol et ezilme falan var mı?
  • Makine açık, piller iyi, resim modunda, usb kablosu sağlam, ama DRiverlar yüklü olmayabilir cdden kuramıyorum. Makinenin markası NIKON COOLPIX 4100 driver indirmem için bi link verebilir misiniz?
  • selam teknik konular bir sorunum var
    şuan elimde premıer DS-6080S DİJİTAL KAMERA VAR AMA DRIVER CD SİNİ KAYBETTİM BİLGİSAYARA DA ATAMIYYORUM RESİMLERİ LÜTFENN YARDIMCI OLURMUSUNUZ NERDEN İNDİREBİLİRİM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • makinanin usb cikisinda problem olabilir cunku makinan icin herhangi bir usb surucusu bulunmuyor nikonun sayfasinda.... sayfayi guncel programlar icin ve firmware updatesi icin linkini veriyorum.....

http://www.nikonusa.com/template.php?goingto=dtc_options&cat=1&grp=2&productNr=25522

bu sayfadada usb suruculeri var fakat makinanin adi gecmiyor denemek sana kalmis

http://nikonasia-en.custhelp.com/cgi-bin/nikonasia_en.cfg/php/enduser/std_alp.php?p_sid=r23sbbgi&p_lva=&p_li=&p_accessibility=0&p_page=1&p_cv=1.224&p_pv=1.2&p_prods=2&p_cats=224&p_hidden_prods=&prod_lvl1=2&prod_lvl2=0&cat_lvl1=224&p_search_text=&p_new_search=1&p_search_type=answers.search_nl

• quote:

Orjinalden alıntı: djlevo66

selam teknik konular bir sorunum var
    şuan elimde premıer DS-6080S DİJİTAL KAMERA VAR AMA DRIVER CD SİNİ KAYBETTİM BİLGİSAYARA DA ATAMIYYORUM RESİMLERİ LÜTFENN YARDIMCI OLURMUSUNUZ NERDEN İNDİREBİLİRİM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Vallah bende bulamadım .Elektronik Servisleri bölümünden sana en yakın Teknik servisi seç bir telefon aç. Yardımcı olurlar.

http://www.premierelektronik.com.tr/yetkiliservisler.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 28 Ağustos 2006; 20:55:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.