Şimdi Ara

Digiturkwebtv Superlig Mac Paketi 2011-12 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
4
Favori
54.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

derbi maçlarını nasıl halletiniz ?

Eğer bana sorduysanız cevaplayayım.

Derbi maçlarında herkes kendi tuttuğu takımın kendi sahasındaki maçı izledi.

Asıl sorun derbilerde çıkmıyordu bu arada, asıl sorun, iki maçın aynı saate denk gelmesiyle çıkıyordu. mesela fb-antalyaspor ve gs-karabükspor maçları aynı gün aynı saatte olduğunda, birbirimizin iyi niyetine ve uygunluk durumuna göre ayarlama yapıyorduk. O da bir sezon içinde 4 kere falan denk gelmiştir.
  • galatasaray-fenerbahçe maçını satan varsa alabilirim..
  • bu akşamki gs-fb maçı için hesabını kiralamak isteyen arkadaşlar satın almak istiyorum bugün evde kalmak zorunda kalacağım umarım bir arkadaş yardımcı olur.
  • quote:

26 tl cok pahalı yahu .

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/41912/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Galatasaray--Fenerbahce

aynen hocam ben geçen dönemki derbiyi 21 i görünce almıştım daha doğrusu almak zorunda kalmıştım. ama neyin nesi arkadaş zaten bi alay kaçak veren site varken inanılmaz pahalı internet üstünden olan bi yayın için..

• emin ol görüntüyü de kusursuz veremeyecekler keza 99 tl full sezon oldugu donemden olan tecrubemle sabit ki derbi maclarinda hd izle kısmı camur gibiydi görüntü . (5 mbit ile ) ..umarım satın alanlar bole bir durumla karsilasmazda hd izlerler rahat rahat ..Keza 2000 kbps 'den goruntu birden 400 kbps 'ye dusunce goruntunun kötülügünü tahmin bile edemezsiniz.

Gidip biyerden izleyecek artik napalim :(
  • quote:

emin ol görüntüyü de kusursuz veremeyecekler keza 99 tl full sezon oldugu donemden olan tecrubemle sabit ki derbi maclarinda hd izle kısmı camur gibiydi görüntü . (5 mbit ile ) ..umarım satın alanlar bole bir durumla karsilasmazda hd izlerler rahat rahat ..Keza 2000 kbps 'den goruntu birden 400 kbps 'ye dusunce goruntunun kötülügünü tahmin bile edemezsiniz.

hocam istanbulun neresindesin şöyle düzgün izlenecek bi yer biliyomusun sigarasız vs beşiktaş civarı olabilir mümkünse:))
  • dostum uzagız birbirimize, mümkün değil kavusamayiz ..

mekanist.net

sehir.ekolay.net

fesmekan.mynet.com

arat istersen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

Bu 99 liraya süper final webtv olayını tam olarak anlayamadım. Turkcell aylık 15 liraya veriyor bu web&mobil olayını diye biliyorum. Bugün bir aylık alsanız tüm maçları izlersiniz. Final boyunca 12 maçı tek tek satın alsanız bile tamamı 70 liraya geliyor. Bir hata olmasın.

** Lig TV, sadece içinde simkart takılı mobil cihazlardan Turkcell 3G bağlantısı ile yayın varken izlenebilmektedir.

Ne yazık ki
  • quote:

emin ol görüntüyü de kusursuz veremeyecekler keza 99 tl full sezon oldugu donemden olan tecrubemle sabit ki derbi maclarinda hd izle kısmı camur gibiydi görüntü . (5 mbit ile ) ..umarım satın alanlar bole bir durumla karsilasmazda hd izlerler rahat rahat ..Keza 2000 kbps 'den goruntu birden 400 kbps 'ye dusunce goruntunun kötülügünü tahmin bile edemezsiniz.

süper final de bu durumla karşılaşmadık hiç biz memnunuz, 47" lcd ye bağlayıp izliyorum bilgisayardan, hd kadar olmasa da görüntü sd ye göre inanılmaz kaliteli, evimde 90liraya hem bu süper finali hem de gelecek sezonu izliyorum, açıkçası ben çok memnunum

• senin adına sevindim dostum , bugün de böle rahat izlersiniz inşallah.
  • kalite ne durumda gs fb maçında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

kalite ne durumda gs fb maçında?

bende merak ediyorum en büyük sınavı bu derbi digitürk ün kesilme var mı durum nasıl kalite nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

quote:

bende merak ediyorum en büyük sınavı bu derbi digitürk ün kesilme var mı durum nasıl kalite nasıl?
    Bastan sona hic kesilmeden, sorunsuz bir bicimde izledim. Saat 18'de actim, 21'e kadar bir kere bile donma yasamadim. Kalitesi de, 46" televizyona aktarmama ragmen, fazlasiyla tatmin ediciydi. Yalnizca genis ekran yapamadim. Cok fazla da kurcalamadim gerci.

Gecen sezondan beri kullaniyorum, sac bas yoldugum donemler oldu ama son izledigim 5-6 macta hicbir problem yasamadim.
  • Sağol cevap için peki internet hızın kaç 8mbit mi?ttnet mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler,

ben de çok saydırıyordum ama catamaranoo nickli arkadaştan bu maç için almıştım. 8mb'e kadar sınırsızla saat 17'den itibaren hd olarak izledim. bir kere bile takılma yapmadı. gelecek sezon için alacağım sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 23 Nisan 2012; 0:15:48 >
  • quote:

Sağol cevap için peki internet hızın kaç 8mbit mi?ttnet mi?

Evet' 8mb internetim. Superonline kullaniyorum ama bildiginiz gibi ttnet altyapisi kullaniyorlar fiber dosemedikleri yerlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirLui

quote:

quote:

Bastan sona hic kesilmeden, sorunsuz bir bicimde izledim. Saat 18'de actim, 21'e kadar bir kere bile donma yasamadim. Kalitesi de, 46" televizyona aktarmama ragmen, fazlasiyla tatmin ediciydi. Yalnizca genis ekran yapamadim. Cok fazla da kurcalamadim gerci.

Gecen sezondan beri kullaniyorum, sac bas yoldugum donemler oldu ama son izledigim 5-6 macta hicbir problem yasamadim.

evet son maçlarda hiç sıkıntı olmadı. Ligin başındaki ve ortasındaki maçlar berbattı doğru düzgün hd yayın bile yoktu onuda 5-6 maç önce koydular. Çok illallah ettirdi bana seneye hayatta almam...

• quote:

Orijinalden alıntı: SirLui
    Kalitesi de, 46" televizyona aktarmama ragmen, fazlasiyla tatmin ediciydi. Yalnizca genis ekran yapamadim. Cok fazla da kurcalamadim gerci.

Ben de 46" Lcd Tv'de izliyorum. HTPC bağlı ve ekran çözünürlüğü 1920x1080.
    Yayın 3 seçip, sağ alttaki tam ekran tuşuna bastığım zaman geniş ve tam ekran olarak sorunsuz izliyorum.

Yalnız bu konuda tablet ve PC'de aynı anda, farklı IP'lerden bile izlenebildiği yazıyordu.
    Dün akşam maç esnasında evde (aynı IP) Ipad'den maçı açtım, 1 dakika olmadan HTPC'deki maçı kapattı, üye girişi yapmanız gerekir dedi.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.