Şimdi Ara

Digitürkün teklifi sizce nasıl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 şubat itibari ile Fenerbahçe taraftar paketi ve belgesel paketi taahhüdüm sona eriyor ve bana bir teklif sunuldu. bunu sizlerle paylaşmak istiyorum önderilerinizi almak istedim.

bende HD box var. normalde ben taahüt sonunda sadece HD box için 11,99+8 TL HD yayınlar ve belgesel için taahütsüz devam etmek için önceden araöıştım o şekilde devam edecekti 4 şubattan sonra.

dün DT tarafından arandım teklif şu ;

61 TL/ay fiyatla(ilk ay ödemesiz) 12 ay taahüt vermem durumunda LIG TV aboneliği (play-off maçlarıda dahil olmak üzere)+ belgesel kanalları+ 3 ay ister DİZİ ister film kanalları(HD ler dahil) ve ayrıca LIG maçlarının olmadığı dönemlerde (haziran+temmuz+ağustos) aylarda paketimi anadolu takınları paketine düşürme şansı verecekler yani 29,9 TL/ay ödeyeceğim 3 ay. zaten 19,99 ödeyeceğim devamında
    sizce nasıl pazar gününe kadar süre verdiler fikirleriniz almak isterim.

Not: Daha önceden fenerbahçe paketim vardı ve diğer takımların maçlarını izlemesemde olur. ancak Fenerin durumu malum puan silinecek diyorlar silinirse playoff a katılabilirmi, fenerbahçe puanımı silmeyin kabul etmeyeceğiz puan silinmesini bizi küme düşürün diyor. küme düşürmezlerse 2 maç üste sahaya çıkmayıp kendi kendini düşürtmek gibi senaryolar dolaşıyor ortalıklarda. küme düşerse yada playoff a katılamazsa bizim taahütlü paket güme gider ...

bunlar ışığında ne önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkmert737 -- 26 Ocak 2012; 13:21:33 >

• Türkiye'de uzak durulacak bikaç şirket varsa biri digiturkdür.
  • haklısınızda uzak duramıyorsunuz adamlar TEKEL ....
  • Benim sözleşmemde 03.02.2012 bitiyor, benide aradılar 3 ay ücretsiz ama HD ücreti ödiyeceksiniz ilk 3 aylık 4 TL. ondan sonrada 9 ay boyunca 58,99 paket fiyatı ve 4 TL.de HD ücreti toplamda 62,99 olacak diye teklif sundular bende sonra konuşalım dedim.

Paket içeriginde giriş paketi + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketi var. İlk ay sinema kanallarıda hediye dendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkmert737

haklısınızda uzak duramıyorsunuz adamlar TEKEL ....

sizinki daha iyi bir teklifmiş. ben aramadım bir daha geri dönmedim DT e .. siz ne yaptınız acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.