Şimdi Ara

Digitürkplay Kodları Günün maçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20.09.2015 17:00 GAZİANTEPSPOR - KAYSERİSPOR 3 TL
    20.09.2015 20:00 FENERBAHÇE A.Ş. - BURSASPOR 10 TL

Ödeme: EnPara , Nuvo
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kod mu yoksa hesap mı?

hesap devri yasadışı çünkü, ilgili sitedeki konu linklerini- ihbar olarak- digitürke mail ile bildiriyorum haberiniz olsun, telefon onayıyla da ilan açılabildiği için sanırım burada yasadışı iş yapanları yakalamak zor olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phipipae

kod mu yoksa hesap mı?

hesap devri yasadışı çünkü, ilgili sitedeki konu linklerini- ihbar olarak- digitürke mail ile bildiriyorum haberiniz olsun, telefon onayıyla da ilan açılabildiği için sanırım burada yasadışı iş yapanları yakalamak zor olmayacak.

Bu arkadaşın çekememezlik yaptığını düşünen tek ben miyim ? Her konunun altına gelip ötüyorsunda ? Hadi git öteye atacast kaçak yayınını izle hadi hadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecepB10

quote:

Orijinalden alıntı: phipipae

kod mu yoksa hesap mı?

Bu arkadaşın çekememezlik yaptığını düşünen tek ben miyim ? Her konunun altına gelip ötüyorsunda ? Hadi git öteye atacast kaçak yayınını izle hadi hadi.

Aynen bende tüm konularda görüyorum,arkadaş küçükken digitürkplay satanlarla ilgili kötü bir anı yaşamış galiba.Ayrıca ben haramzadelere karşıyım falan deyip kaçak atacast yayınının burda reklamını yapmasıda oldukça manidar..

• Gulup geciyorum ayrıca yonetime hakaretten sikayet ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.